Γεια σας. Η δική μου ιστορία είναι η εξής: Εδώ και πέντε μήνες μου αρέσει πάρα πολύ κάποιος. Ξέρω, όμως, πολύ καλά ότι είναι πολύ ντροπαλός. Από όσα έμαθα, είχε μια σχέση μόνο και αυτή μόλις τριών ημερών. Μου έχει δείξει με κάποιο τρόπο ότι του αρέσω (με πειράζει κτλ), αλλά μέχρι εκεί. Πριν από δύο μήνες του είχα πει και εγώ ότι μου αρέσει, αλλά δεν αντέδρασε. Πραγματικά σας μιλώ, μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θα με βοηθήσετε;

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Γεια σου! Διάβασα την ιστορία σου και νομίζω ότι έχει μάλλον εύκολη λύση. Πρώτα από όλα, θα ήθελα να σου πω κάτι και θα είμαι ξεκάθαρη. Το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε μόνο μια σχέση σύντομη ή όχι δεν μας αφορά. Αντίθετα, δείχνει ότι αν θέλει κάτι, το κάνει και δεν ντρέπεται… Επίσης, ένας άνθρωπος που ντρέπεται, δεν είναι και τόσο πειραχτήρι όπως τον περιγράφεις… Αυτά για αρχή και θα ήθελα να σε παρακαλέσω να τα σκεφτείς καλά. Τώρα, όπως μου γράφεις, εσύ πριν δύο μήνες του είχες πει ότι σου αρέσει και δεν αντέδρασε. Μήπως, όμως, ο λόγος δεν ήταν ότι είναι πολύ ντροπαλός, αλλά ότι απλά δεν ενδιαφέρεται; Ξέρεις, κάποιες φορές η σιωπή από μόνη της είναι μια αρνητική απάντηση. Και αυτό θα ήθελα να το σκεφτείς. (Εννοείται καλά και αυστηρά). Και, αν και εφόσον μετά ωρίμου σκέψης, είσαι απολύτως βέβαιη ότι για όλα φταίει ότι είναι ντροπαλός και τίποτα άλλο, τότε κάνε το βήμα και μίλησέ του. Ξεκάθαρα!!! Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα. Στο κάτω – κάτω είναι κάτι που πριν δυο μήνες το είχες ξανακάνει. Επανάλαβέ το, λοιπόν! Το μόνο που θέλω να σε συμβουλέψω, είναι ότι θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη ακόμα και για μια αρνητική απάντηση… Εγώ, πάντως, εύχομαι η απάντηση που περιμένεις να είναι θετική και να σε κάνει πολύ χαρούμενη! Ο τολμών νικά, φίλη μου. DO IT!!!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!