Ζηλιάρη τον ανεβάζουμε τον Σκορπιό, ζηλιάρη τον κατεβάζουμε. Ε κομματάκι άδικο δεν είναι; Προτείνω να συγκεντρώσουμε μερικούς λόγους που ο Σκορπιός δεν είναι απλά ένα φουλ ζηλιάρικο και μυστήριο ζώδιο, αλλά εξίσου ερωτικό και ακαταμάχητο. Λοιπόν, έχουμε και λέμε: 

1. Αν τον κερδίσεις, θα είναι όσο πιο γλυκός γίνεται μαζί σου. Μπορεί να μην αφήνει πολλά περιθώρια να τον προσεγγίσεις ή να δείχνει πολύ απόμακρος αν καθίσεις και τον παρατηρήσεις, από τη στιγμή όμως που θα βρει σε σένα τα 2-3 στοιχεία που ψάχνει, γίνεται χαλί να τον πατήσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple gif

2. Αποτελεί το πιο σέξι ζώδιο και έχει μια εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση. Ένας Σκορπιός κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά, με το που θα τον δεις, με το που θα κυκλοφορήσει στο χώρο. 

3. Βγάζει κι αρκετό μυστήριο. Δεν ξέρεις τι γίνεται στο μυαλό του, ούτε μπορείς να προβλέψεις την επόμενη του κίνηση. Το ότι δεν τον έχεις δεδομένο ή και το γεγονός ότι είναι όλο εκπλήξεις, τον κάνουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα άτομα που θα γνωρίσεις.

4. Κτητικός, αλλά τυχαίνει να μας κολακεύει κιόλας όλο αυτό το ενδιαφέρον. Ο Σκορπιός δίνει τα πάντα για τον άλλο, ειδικά όταν ερωτεύεται. Άσε που θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε κερδίσει. Το πείσμα και η προσπάθεια του να σε τραβήξει κοντά του, θα τον κάνουν ακαταμάχητο και θα αποτελέσουν ξεκάθαρη απόδειξη για το πόσο τολμηρός είναι - κι αν μπορείς να του αρνηθείς, σφύρα μου.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple gif

5. Ξέρεις ότι θα είναι πιστός, γιατί είναι - αποδεδειγμένα - τρομερά ειλικρινής. Ένας άντρας που κρατάει το λόγο του ή που σου εμπνέει την εμπιστοσύνη που χρειάζεσαι είναι έξτρα σέξι και κάπως έτσι, ανεβαίνει στα μάτια σου και τον εκτιμάς πολύ πολύ πολύ περισσότερο. Δε θα σε προδώσει, αλλά αν τον πιέσεις πιο πολύ απ' αυτό που αντέχει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εξαφανιστεί.

6. Γι' αυτόν το σεξ βρίσκεται μέσα στις βασικές προτεραιότητες. Δεν είναι μια απλή επιθυμία ή κάτι που βγαίνει φυσικά όταν θέλεις πολύ τον άλλο, για τον Σκορπιό το σεξ βρίσκεται ανάμεσα στις βασικές ανάγκες, σαν να λέμε όπως ακριβώς η τροφή και ο ύπνος.

7. Θέλει να ξέρει και να ελέγχει τα πάντα. Τα ΠΑΝΤΑ όμως. Από τα οικονομικά του, τα επαγγελματικά του, τα οικογενειακά του μέχρι τη ζωή των γύρω του, ό,τι μπορεί να το ελέγξει τέλος πάντων, θα το κάνει. Παίρνει πρωτοβουλίες, θέλει να έχει άποψη για όλα, αλλά το μαγικό είναι ότι ψάχνεται διαρκώς και ξέρει σχεδόν τα πάντα - κάτι που είναι αρκετά γοητευτικό σ' έναν άντρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple gif

8. Το τελευταίο που τον κάνει ακόμη πιο περίεργο (κι όπου περίεργο ΚΑΙ ακαταμάχητο) είναι που δεν τα βάζει με τους εχθρούς του, αλλά τους "αγαπάει". Ω ναι. Σου είπα, είναι πολύ περίεργο ζώδιο. Κάπου μέσα του, του αρέσει πολύ που κάποιος μπορεί να μην το συμπαθεί και ξέρεις γιατί, ε; Ο Σκορπιός δε θέλει να περνάει απαρατήρητος. 

xx