Εδώ και αρκετό καιρό διατηρώ σχέση εξ αποστάσεως. Το πρόβλημα είναι ότι τον τελευταίο καιρό η απόσταση μας έχει επηρεάσει ιδιαίτερα. Είναι απόλυτος σε όλα τα θέματα και θέλει αποκλειστικότητα. Δε του αρέσει  να βγαίνω και θέλει να μιλάμε συνέχεια μαζί,  με αποτέλεσμα να έχω απομακρυνθεί από τους φίλους μου. Μου κάνει συνέχεια έλεγχο και είναι υπερβολικός ακόμα και στο ντύσιμο. Καταπιέζομαι αλλά δε θέλω να τον χάσω. Τι να κάνω;

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητή μου, αυτά είναι τα «κερασάκια» στην τούρτα. Θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Η σχέση εξ αποστάσεως έχει πάντα να αντιμετωπίσει τη ζήλια, την καχυποψία και φυσικά, απαιτεί πολύ χρόνο στα τηλέφωνα, μηνύματα και skype. Δεν θα τον αδικήσω, αλλά ούτε και εσένα που νιώθεις να πνίγεσαι και να πιέζεσαι μέσα σε αυτή τη σχέση. Φυσικά, δεν μπορείς να είσαι ξεκομμένη από τους φίλους σου, ούτε και να αλλάξεις τις συνήθειές σου. Μπορείς, όμως, πολύ ειλικρινά να του εξηγήσεις ακριβώς πως νιώθεις. Είναι καλύτερα να το κάνεις τώρα που είναι αρχή και να μην αφήσεις την κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο και να περνάει ο καιρός, άνευ λόγου και ουσίας. Έτσι, είναι και είμαι βέβαιη ότι το ξέρεις και το αντιλαμβάνεσαι και εσύ. Σκέψου το πιο «τετράγωνα». Είσαι σε μια σχέση, ενώ στην πραγματικότητα είσαι μόνη σου και βιώνεις καταπίεση, ζήλια και όλα τα παρελκόμενα σαν να ήσασταν παντρεμένοι… Καλή τύχη!!!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!