Γεια σας. Το δικό μου πρόβλημα έχει να κάνει με το αγόρι μου. Τον τελευταίο καιρό φέρεται κάπως παράξενα. (του λέω κάτι και δεν το κάνει και τσακωνόμαστε πιο πολύ από κάθε άλλη φορά). Είμαστε μαζί αρκετό καιρό και ξέρει τι με ενοχλεί και όμως, το κάνει. Εγώ από τη μεριά μου δεν κάνω κάτι που να τον ενοχλεί, (έτσι νομίζω). Και σαν να μην φτάνει αυτό, αλλάζει συνεχώς συμπεριφορά. Τη μια μέρα είναι γλυκός, την άλλη μέσα στα νεύρα και χωρίς λόγο παρακαλώ! Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να του πω τίποτα. Τι να κάνω. Εσείς τι λέτε;

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Λοιπόν, φιλενάδα. Το γεγονός ότι του λες κάτι και δεν το κάνει, πιθανώς να μην το έκανε και κανείς άλλος στη θέση του. Θέλει μια γυναίκα δίπλα του και όχι στρατηγό. Τα σκυλιά έχουν μόνο αφεντικό, όχι οι άνθρωποι. Άρα, αυτό το στυλάκι, πέταξέ το άμεσα, διαφορετικά, θα χάσεις πολλά και στο τέλος και τον ίδιο!!! Ένα άλλο σοβαρό θέμα που εντόπισα στο γράμμα σου, είναι ότι βγάζεις μόνη σου το συμπέρασμα για τη δική σου συμπεριφορά, ενώ θα έπρεπε να απαντήσει εκείνος σε αυτό. Τώρα, σχετικά με το «τι να κάνεις», εγώ θα σου έλεγα να του μιλήσεις. Αυτά τα θέματα θέλουν συζήτηση, διάλογο με τις σιωπές δεν θα πετύχεις και πολλά. Και κάτι ακόμα; Τι σημαίνει «το κακό είναι ότι δεν μπορείς να πεις τίποτα»; Πώς αλλιώς; (Εκτός αν κρύβεις κάποιο ταλέντο με τη ζωγραφική και σκέφτεσαι να του το δείξεις κάπως έτσι…). Λοιπόν, μίλα και δεν θα χάσεις! Να είσαι καλά!!!

 

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!