Γεια σας. Εδώ και μερικές μέρες έχω αρχίσει να βγαίνω με κάποιον. Όλα ήταν μια χαρά, μέχρι που άρχισα να ζηλεύω την «καλή του φίλη». Περνούσε περισσότερες ώρες μαζί της παρά μαζί μου. Ακόμα και όταν χωρίζαμε για να επιστρέψω στο σπίτι, εκείνος αντί να βγει με τους φίλους του, έβγαινε μαζί της. Όταν νευρίασα πάρα πολύ, εκείνος την έβαλε μέχρι και να μου μιλήσει… Να μην σας τα πολυλογώ, την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε, τσακωθήκαμε και μάλιστα για αστεία δικαιολογία. Από τότε, όποτε τον βλέπω, είναι μαζί της. Τι να κάνω;

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γεια σου. Πραγματικά, η αντίδρασή σου δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Τα περισσότερα κορίτσια κάπως έτσι νιώθουν για την «κολλητή» του αγοριού τους, αλλά είναι πολύ υπερβολικό! Αν όντως είναι «κολλητή» του όπως σου είπε – δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Δηλαδή εσύ δεν έχεις κάποιο φίλο από παλιά; Μήπως και εκείνος να σου τον χρεώσει για «σχέση»; Μήπως; Κατά τη γνώμη μου λοιπόν θα πρέπει να πάψεις να ζηλεύεις να στήνεις σενάρια και να κυνηγάς φαντάσματα. Είναι μια κολλητή του φίλη, ναι, αλλά όχι υποψήφια αντίζηλός σου. Αν τώρα εσύ θες να δημιουργείς θέματα, τι να σου πω; Κάντο! Πάντως από τη μεριά μου θα σου πρότεινα να έβαζες μια τελεία σε όλο αυτό και να προσπαθούσες να τα ξαναβρείς μαζί του. Πρόσεχε, αν και μόνο είσαι αποφασισμένη να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη!!! 

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!