Ειλικρινά, ελπίζουμε εσύ να αποτελείς την εξαίρεση και να μην έχεις πέσει σε ένα σωρό απαράδεκτους, προβληαμτικούς τύπους μέχρι τώρα. Εάν ωστόσο είσαι μία από εμάς, σίγουρα κατανοείς ότι το παιχνίδι των σχέσεων έχει πολλές εκπλήξεις και -τουλάχιστον- δεν βαριέσαι! Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν, μετά από περισσότερες ή λιγότερες ατυχείς περιπτώσεις, πέσεις σε κάποιον που είναι ωραίος τύπος -όπως θα έπρεπε δηλαδή- αμέσως καταλαβαίνεις τη διαφορά. Ή μήπως όχι; Τέλος πάντων, για να μην το κουράζουμε, μπορείς να νιώθεις ήσυχη ότι το αγόρι σου είναι μια καλή περίπτωση, εφόσον κάνει αυτά που ακολουθούν (έστω, τα περισσότερα):

  1. Θέλει να είναι μαζί σου

    Δεν έχει σημασία τι θα κάνετε... Είτε μείνετε στο σπίτι και συζητάτε με τις ώρες ξαπλωμένοι στον καναπέ, είτε κανονίζετε σούπερ ντούπερ έξοδο με όλη την παρέα, για εκείνον μετράει ότι θα περάσετε χρόνο μαζί!

  2. Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο

    Εμπλουτίζει τον κόσμο σου με βιβλία, ταινίες, ταξίδια, ιστορίες που σε συμπληρώνουν και σου ανοίγουν ένα παράθυρο σε κάτι ενδιαφέρον που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τότε. Ή πιο πρακτικά, δεν αισθάνεσαι πως όταν είσαι μαζί του το μυαλό σου γίνεται πουρές!

  3. Είναι ειλικρινής σε ό,τι αφορά τις σχέσεις του πριν από σένα

    Ένας τύπος που είναι μια χαρά παιδί δεν έχει πρόβλημα να μιλάει για τις άλλες σχέσεις του γιατί ξέρει πολύ καλά ότι δεν είναι κάτι που μπορεί να απειλήσει την δική σου θέση στη ζωή του. Δεν προσπαθεί να κρυφτεί, ούτε να σε κάνει να ζηλέψει. Εξάλλου, έχει μάτια μόνο για σένα κι αυτό είναι ολοφάνερο!

  4. Ακούει με ενδιαφέρον ό,τι έχεις να του πεις

    Μήπως έχεις διαπιστώσει ότι συχνά αναφέρεται σε πράγματα που έχεις πει σε άλλες συζητήσεις σας; Του τύπου «όπως έλεγες την άλλη φορά, κλπ κλπ». Αυτό είναι καλό σημάδι γιατί δείχνει ότι πραγματικά ακούει όταν του μιλάς.

  5. Σε παίρνει τηλέφωνο για να σου πει «καληνύχτα»

    Όχι γιατί θέλει να κάνετε τηλεφωνικό σεξ ή γιατί έχει αϋπνίες και πρέπει κάπως να περάσει την ώρα του, αλλά απλά επειδή θέλει η φωνή σου να είναι το τελευταίο πράγμα που θα ακούσει πριν πέσει για ύπνο.

  6. Δοκιμάζει πράγματα για χάρη σου

    Εσύ τρελλαίνεσαι για συναυλίες κι εκείνος τις μισεί, όμως είναι διατεθειμένος να πάτε μαζί σε μία γιατί, εντάξει, μπορεί και να το έχει παρεξηγήσει το θέμα και να μην είναι τόσο τρελή ταλαιπωρία τελικά, ας το κάνουμε...

  7. Είναι καλός με τους φίλους σου

    Επειδή κατανοεί ότι για σένα είναι κάτι σαν οικογένεια, ίσως και παραπάνω, δεν είναι ποτέ επικριτικός μαζί τους και προσπαθεί να βρει κοινά σημεία και να επικοινωνήσει ακόμα και με όσους είναι προφανές ότι δεν ταιριάζουν καθόλου. Εξάλλου, για να τους αγαπάς τόσο εσύ, σίγουρα αξίζουν μια ακόμα ευκαιρία.