Πριν 2 χρόνια ήθελα κάποιον πάρα πολύ και τον σύγκρινα με όλους. Εγώ βέβαια, τότε έκανα παρέα και με ένα άλλο αγόρι, τον Αντρέα. Τον γνώριζα από το δημοτικό , αλλά  στην πορεία χαθήκαμε και βρεθήκαμε εκείνο το διάστημα. Όταν μου αποκάλυψε ότι του αρέσω, εγώ του είχα εξηγήσει ότι ήμουν κολλημένη με κάποιον άλλο. Ο Ανδρέας, μετά από αυτό εξαφανίστηκε. Συναντηθήκαμε τυχαία το Πάσχα και από τότε αρχίσαμε να επικοινωνούμε με μηνύματα. Χθες το βράδυ, ενώ εκείνος επικοινώνησε πρώτος και μάλιστα με ρώτησε γιατί 2 εβδομάδες είχα χαθεί,  μετά, αργούσε να απαντήσει. Τότε τον ρώτησα, αν τον ενοχλώ και εκείνος μου απάντησε, αν και πλάγια, ναι. Του έστειλα ξανά μήνυμα και σήμερα, αλλά πάλι τα ίδια… Πώς να τον προσεγγίσω; Να σημειώσω εκείνος μένει Κύπρο και εγώ Αθήνα.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η προσέγγιση σε πρώτη φάση θα σου πω ότι δεν έχει να κάνει με την απόσταση. Αυτό μπορεί να κρύβει άλλου είδους δυσκολίες, αλλά δεν έχει να κάνει. Για τη σωστή προσέγγιση σημαντικό ρόλο παίζει ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσεις. Πολύ απλά χρειάζεται να είσαι λίγο «πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα). Αυτά, όσον αφορά την προσέγγιση. Αλλά πριν φτάσεις εκεί, προηγείται κάτι άλλο εξίσου ουσιαστικό. Θα πρέπει αγαπητή φίλη να ανακαλύψεις, αν όντως είναι πια μόνος του μετά από ένα μεγαλούτσικο χρονικό διάστημα. Αν είναι διαθέσιμος. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, θέλω να έχεις κάτι στο μυαλό σου. Πριν από δυο χρόνια, είχες καταφέρει έστω και άθελά σου να τον πληγώσεις μιλώντας του για κάποιον άλλο. Άραγε το έχει ξεχάσει; Έχει κάνει delete; Έχει χωνέψει εκείνη τη χυλόπιτα που του είχες (με ευκολία) σερβίρει;

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!