Εδώ και ένα χρόνο μου αρέσει πάρα πολύ ένα αγόρι και θέλω να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Προς το παρόν βγαίνουμε, περνάμε καλά και μέχρι εκεί. Είμαι σίγουρη ότι και εκείνος νιώθει το ίδιο για μένα. Το πρόβλημά μου είναι ότι εδώ και τρεις εβδομάδες δεν έχουμε συναντηθεί. Έχει συμβεί και άλλες φορές. Όταν έχω ή έχει πολύ δουλειά, θα έλεγα ότι περνάει καιρός μέχρι να βρεθούμε. Αυτό είναι κάτι που με φοβίζει και κάθε φορά νομίζω ότι θέλει να χωρίσουμε. Εσείς τι λέτε;

Ήρα 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γεια  σου, Ήρα. Διάβασα το γράμμα σου και κάτι δεν μου κολλάει. Ο ένας χρόνος που είστε μαζί –έστω και έτσι- δεν είναι και λίγος για να μην έχετε βρει την ευκαιρία για να αποφασίσετε πώς θέλετε να είναι η σχέση σας. Προς το παρόν, πάντως, εγώ θα τη βάπτιζα «free” ή πιο απλά… «ο, τι να’ ναι». Συναντιέστε όποτε και αν και εφόσον. Από την άλλη, όταν έχετε και οι δύο πολλή δουλειά, όπως μου γράφεις, επίσης χάνεστε. (Η δουλειά σας φαντάζομαι δεν είναι στα καράβια. Πιθανώς και να το δικαιολογούσα. Τα ταξίδια αυτά είναι μακρινά και χρονοβόρα. Αν, όμως, δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο… φυσιολογικό δεν το λες). Από τη μεριά μου, λοιπόν, θα σου πρότεινα, αντί να ζεις με το φόβο και τα σενάρια φανταστικά ή όχι, να έκανες μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του. Στα ίσια ρώτησέ τον και κατάματα αντιμετώπισέ τον. Μην αφήσεις κάτι ασχολίαστο και εν πάση περιπτώσει,  βάλε τους όρους σου. Πρόσεξε, αυτό αν και εφόσον η έννοια σχέση ισχύει και από τους δυο σας. Διαφορετικά αν δεν υφίσταται η σχέση, τότε δεν θα υφίσταται και ο χωρισμός που τόσο σε φοβίζει.

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!