Γεια σας. Με λένε Μαρία και είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Πριν λίγο καιρό, γνώρισα ένα παιδί και μου αρέσει πάρα πολύ. Θα ήθελα να γίνει κάτι μεταξύ μας, αλλά όπως έμαθα από μια φίλη μου, εκείνος έχει κάποιους ενδοιασμούς. Μόλις ενάμισης μήνας πάει από τότε που χώρισε από μια σχέση τριών μηνών. Τι να κάνω;

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γεια σου, Μαρία. Καταρχάς μια σχέση που είχε προλάβει να μετρήσει μόλις τρεις μήνες και από τους τίτλους τέλους έχει περάσει ενάμισης μήνας, μάλλον δεν μοιάζει για αξεπέραστη. Άρα την κατάστασή του δεν τη λες και … «βαριά». Δεν είναι level “του πατώματος», οπότε μάλλον ο δρόμος είναι ανοιχτός και … η πρώην και τα σκυλιά δεμένα. Θα σου πρότεινα λοιπόν να βάλεις τα καλά σου και τα δυνατά σου και να τον πλησιάζεις. Ζήτησε από τη φίλη σου να του μιλήσει ή τουλάχιστον να του πετάξει κάτι για σένα. «Κόψε κίνηση» το λένε, πάντως αν γίνει σωστά, νομίζω ότι πάντα πιάνει. Do it! Δεν έχεις τίποτα να χάσεις, πιθανώς, όμως, να έχεις πολλά να κερδίσεις!!! Είμαι απολύτως βέβαιη ότι θα τα καταφέρεις. Στο χέρι σου είναι να τον κάνεις να ξεχάσει ακόμα και το όνομά της!!!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!