Είχα μια σχέση που κράτησε για ένα μόνο μήνα. Χωρίσαμε και μάλιστα για έναν ασήμαντο λόγο που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω. Το πρόβλημα μου είναι ότι μου είναι αδύνατο να τον ξεπεράσω. Κάθε φορά που τον βλέπω τα χάνω. Τι να κάνω; Πώς θα τον ξεπεράσω;

Κλασική περίπτωση ερωτευμένης. Δάγκωσες τη λαμαρίνα για τα καλά, σχεδόν την τσαλάκωσες και τώρα τι γίνεται τώρα; Λοιπόν, αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μαζί του και να λύσεις άμεσα είναι το λόγο που χωρίσατε και φυσικά, κατά πόσο αυτός ο λόγος είναι ασήμαντος ή όχι. Κάτι που είναι ασήμαντο για εμάς, δεν σημαίνει ότι είναι ασήμαντος και για τους άλλους. Μην βιάζεσαι λοιπόν να κάνεις βαφτίσια στην αιτία για την οποία χωρίσατε. Για εκείνον μπορεί να ήταν άκρως σοβαρό!!! Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και αν μάθεις, δεν μπορεί να δηλώνεις ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ο αξεπέραστος έρωτας για σένα. Όλα μπορούν να ξεπεραστούν ή τουλάχιστον μπορείς να μάθεις να ζεις με μια ερωτική απαγοήτευση στο βιογραφικό σου, φρόντισε όμως, να μην μείνεις κολλημένη στο παρελθόν και αφήνεις να χάνεται το παρόν. Και στο κάτω – κάτω… ήσασταν μαζί μόνο για ένα μήνα, αν ήταν χρόνος τι θα έκανες; Χαλάρωσε λίγο, σκέψου πολύ και πάψε να μένεις κολλημένη σε μια κατάσταση που έχει ρίξει τίτλους τέλους.

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!