Με λένε Μαίρη και είμαι 18 χρόνων. Μέσω ενός κοινού γνωστού, γνώρισα ένα παιδί κατά ένα χρόνο μεγαλύτερό μου. Βγαίναμε συχνά,  αλλά κάθε φορά μου έκανε σκηνές ζήλιας γα τους πρώην μου, καθώς του είχα μιλήσει. Τσακωνόμασταν συχνά μεταξύ μας, αλλά ξέραμε και οι δυο ότι κάτι υπήρξε στον αέρα. Μπορεί και καμιά φορά να μου έστελνε μήνυμα για άσχετο λόγο , αλλά δεν είχε κάνει κίνηση ώστε να βγούμε οι δυο μας. Μετά από κάποιον καιρό, βγήκα με έναν γνωστό του και έκανα μια σύντομη σχέση. Εκείνος βέβαια μου είχε πει να μην κάνω κάτι και μάλιστα πολλές φορές. Τώρα ξαφνικά μαθαίνω ότι αν δεν είχα κάνει κάτι τέτοιο, θα έκανε μια κίνηση για να με πλησιάσει, αλλά που να το ήξερα, αφού μέχρι τότε δεν είχε κάνει κάποια κίνηση για να βγούμε οι δυο μας. Τώρα δεν τον βλέπω και τόσο συχνά, μόνο μια φορά την εβδομάδα και αυτό αν τον πετύχω, αλλά όποτε βρισκόμαστε, μιλάμε και κοιταζόμαστε κανονικά, αν και φαίνεται απόμακρος. Τι να κάνω;

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν σου πω ότι δεν με μπέρδεψες με το γράμμα σου, θα σου πω ψέματα και δεν το θέλω. Αν έχω καταλάβει καλά και αν έχω καταφέρει να τα βάλω όλα όσα μου λες σε μια σειρά, τότε θα σε συμβούλευα σε πρώτη φάση να βάλεις λίγο φρένο στις γρήγορες αποφάσεις σου. Αντιλαμβάνομαι ότι με την επιπολαιότητα έχεις πολύ καλές σχέσεις, μόνο που γίνεται πολλές φορές η αιτία για να μετανιώνεις και κάπως αργούτσικα θα σου έλεγα.

Τώρα, για να πάμε και στο δια ταύτα… Για ποιο λόγο να βιαστείς να προχωρήσεις σε  μια σχέση και μάλιστα ολίγων ημερών, αφού όπως μου γράφεις και έβγαινες με τον άλλο και σε είχε προειδοποιήσει να μην ενδώσεις; Τέλος πάντων, ο.τι έγινε, έγινε… Αν θες τη γνώμη μου, καλύτερα να μιλήσεις μαζί του και περίμενε να ακούσεις προσεκτικά τι έχει να σου πει. Είναι απαραίτητο να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του, δεν γίνεται αλλιώς!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!