Και ποιος δε λατρεύει να του λένε κομπλιμέντα; Προφανώς και πρόκειται για ανάγκη και των δύο φύλων. Άσχετα με το γεγονός πως οι γυναίκες έχουν συνηθίσει να ακούν περισσότερους επαίνους για την ομορφιά, την εξυπνάδα, το σώμα καθώς κι ένα σωρό ακόμη, χαρακτηριστικά πάνω τους.

Με τους άντρες όμως, τι γίνεται; Δεν αξίζουν κι αυτοί έναν καλό λόγο, μια φορά στο τόσο; Προφανώς και ναι! Σπάμε αυτό το «κάτι σαν ταμπού» λοιπόν και προτείνουμε σε κάθε γυναίκα εκεί έξω, να ανταποδώσει τα όμορφα λόγια που ακούει και να κάνει τον φίλο της να χαμογελάσει ευχαριστημένος με την ...επιτυχία του.

Αυτά είναι τα κομπλιμέντα που κάθε άντρας λατρεύει να ακούει από την κοπέλα του (κι όχι  μόνο), μια στο τόσο:

1. Για τα ρούχα του

Μερικές φορές οι άντρες κάνουν την ίδια προσπάθεια με τις γυναίκες στο να είναι στυλάτοι και καλοστεκούμενοι. Αν παρατηρήσεις λοιπόν την προσπάθειά τους, θα το λατρέψουν. Ειδικά αν τον τελευταίο καιρό το παιδί φαίνεται να αλλάζει το στυλ της εμφάνισής του, ανάλογα και με τις τάσεις της μόδας, κάνε του ένα όμορφο κομπλιμέντο για ένα συγκεκριμένο πράγμα που παρατήρησες πάνω του και για το οποίο υποπτεύεσαι οτι δεν του έχεις μιλήσει κανείς. Θα εκπλαγεί ευχάριστα!

2. Για το σώμα του

Είναι πολύ κολακευτικό να κάνεις κοπλιμέντο σε κάποιον για το σώμα του, ειδικά όταν γυμνάζεται κι ακολουθεί σωστή διατροφή. Αν λοιπόν, ο σύντροφός σου ή ακόμη κι ένας απλός φίλος, είναι ιδιαίτερα "fit" τελευταία, φρόντισε να είσαι εσύ αυτή που θα επιβεβαιώσεις τα πολύ καλά αποτελέσματα.

3. Για την μυρωδιά του

Υπάρχει κάτι πιο σέξι από έναν άντρα που περπατάει και το άρωμά του μας κάνει να πετάμε στον έβδομο ουρανό; Το παιδί κάνει προσπάθεια για σένα και το δείχνει με κάθε τρόπο. Τόσες κολόνιες, αποσμητικά κι after shave χρησιμοποιεί για να σου κεντρίσει την προσοχή, δεν του χρωστάς κι εσύ μια καλή κουβέντα;

4. Για το χτένισμά του

Λένε πως οι γυναίκες δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα μαλλιά μας. Έχω την εντύπωση όμως, πως οι άντρες βρίσκονται σε ακόμη πιο εξελιγμένο επίπεδο. Είναι εγγυημένο λοιπόν, πως θα αισθανθούν ιδιαίτερα όμορφα σε περίπτωση που τους κάνετε ένα ανεβαστικό σχόλιο για το νέο τους χτένισμα ή κούρεμα ή και γενικότερα για τα μαλλιά τους.

5. Για την εξυπνάδα του

Φυσικά κι ένας άντρας έχει την ανάγκη να γνωρίζει ότι δεν βγαίνεις μαζί του μόνο και μόνο για την φυσική του κατάσταση ή ομορφιά του. Για αυτό, σε περίπτωση που είναι έξυπνος και ξεχωρίζει για αυτό του το χαρακτηριστικό, μη διστάσεις να τον εξυμνήσεις για το εν λόγω προτέρημά του.

6. Για το χιούμορ του

Δεν είναι γενικά ωραίο σε οτιδήποτε αστείο κι αν ακούσεις, να αντιδράσεις αρνητικά. Δεν χρειάζεται να πεις ότι δεν σου άρεσε αυτό που άκουσες. Μην πεις τίποτα καλύτερα. Αν όμως, ακούσεις ένα ιδιαίτερα πετυχημένο ανέκδοτο, αστείο, τότε επιβράβευσε αυτόν που το είπε.

7. Για το πρόσωπό του

Είτε έχει όμορφο χαμόγελο είτε εκφραστικά μάτια, κοπλιμέντο πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του προσώπου του, θα τον κάνει να νιώσει υπέροχα.

8. Για τις ικανότητές του στην οδήγηση

Γενικότερα, ανεξαρτήτου του φύλου, το να βλέπεις έναν άντρα ή μία γυναίκα να οδηγάει καλά και προσεκτικά είναι σέξι. Πες του ότι οδηγάει καλά και κάνε τον δικό σου! 

9. Για την δύναμή του

Το να κάνεις σε έναν άντρα κοπλιμέντο για την δύναμή του είναι από τα πιο κολακευτικά σχόλια που θα μπορούσε να δεχτεί. Αν λοιπόν μια μέρα, σηκώσει κάτι εκπληκτικά βαρύ και φανεί η δύναμή του, μην διστάσεις να το πεις.

10. Για το μόριό του

Εδώ δεν υπάρχει κάποια έκπληξη. Και σε ποιον άντρα δεν αρέσει να τονώνεται ο ανδρισμός του; Δεν χορταίνουν ποτέ να ακούν καλά σχόλια για την αγαπημένη μας/τους περιοχή!

Πηγή: neopolis.gr