Με λένε Αλκυόνη και είμαι 21 ετών. Eδώ και 8-9 μήνες είμαι με ένα παιδί, 9 χρόνια μεγαλύτερό μου... Αν και δεν μου έχει δώσει δικαιώματα να υποψιάζομαι διάφορα, συνέχεια  και από το πουθενά υποψιάζομαι ότι με απατάει κοροϊδεύει κτλ...Πραγματικά δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλα ό,τι κι αν  μου πει το βλέπω ύποπτο.Πώς μπορώ να καταλάβω αν όντως μου πουλάει φούμαρα η απλά εγώ είμαι τέρμα καχύποπτη;

-----------------

Αυτό που γράφεις στο τέλος νομίζω ότι τα περιλαμβάνει όλα. Το λες και μόνη σου. Είσαι «τέρμα καχύποπτη». Πρόσεξε, αν όντως υπήρχαν αφορμές, τότε ναι, θα σου έλεγα να το ψάξεις. Εσύ, όμως, ουσιαστικά παραδέχεσαι ότι ακόμα και αν δεν υπάρχουν αφορμές, τις δημιουργείς… Μπράβο σου!!! Σε δουλειά να βρίσκεσαι με άλλα λόγια… Και τι δουλειά; Ψυχοφθόρα για σένα και δηλητηριώδη για τη σχέση σου. Αν συνεχίσεις να ζεις σε ένα κόσμο σεναρίων, δεν θα αντέξεις ούτε εσύ, αλλά ούτε και η σχέση σου. Η ζήλεια σου μάλλον έχει ξεφύγει και η φαντασία σου επίσης… Stay cool my friend και από το να φτιάχνεις ιστορίες στο μυαλό σου, φρόντισε η συγκεκριμένη ιστορία να πάει καλά και να περνάτε καλά και κυρίως εσύ. Με λίγα λόγια χαλάρωσε και ζήσε τις στιγμές χωρίς ζήλεια και με πολύ πάθος!!!

Η νέα στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!

--------------------------------------------