Οι άντρες είναι περίεργα όντα. Μπορούν να είναι ευαίσθητοι και τρυφεροί, αλλά την ίδια στιγμή αδιάφοροι και προσβλητικοί. Σε κάθε περίπτωση, οι άντρες είναι εντελώς διαφορετικοί από εμάς. Όχι οτι αυτό είναι απαραίτητα κακό...

Υπάρχουν φορές όμως, που έχουμε συγκεκριμένες απαιτήσεις από αυτούς, τις οποίες εκ των πραγμάτων δεν προτίθενται να ικανοποιήσουν. Και σαν να μη φτάνει αυτό, είναι λες κι έχουν βαλθεί να μας βγάζουν από τα ρούχα μας σε κάθε μας συνάντηση. Τώρα που το σκέφτομαι βασικά, αυτό θέλουν. Στην κυριολεξία. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Σκέφτηκα να παραθέσω ορισμένα από τα πράγματα και τις συμπεριφορές που συνηθίζει κάθε άντρας και οι γυναίκες μισούν (με την ελπίδα να διορθωθεί έστω κι ένας):

1. Στέλνουν μήνυμα «Τι νέα;» και απαντάνε μετά από 3 ώρες

Γιατί ξεκινάς βρε πανέξυπνε μία συζήτηση μαζί μου, χωρίς να έχεις σκοπό να απαντήσεις ούτε καν στο πρώτο μήνυμα; Αν δεν έχεις χρόνο να μου μιλήσεις, μην στείλεις καν. Πρέπει να σέβεσαι το γεγονός ότι περιμένω μία απάντηση από εσένα, ειδικά αν εσύ ήσουν που επιδίωξες την κουβέντα μαζί μου.

2. Δεν αλλάζουν τα σεντόνια τους τακτικά

Κι ακόμη νομίζουν ότι είναι καθαρό και μη σιχαμερό το να ξαναφορούν τις ίδιες κάλτσες. Το παρακάνουν και με το αποσμητικό επίσης.. Κάνε κανά μπάνιο, δεν είναι και τόσο ακριβό!

3. Δεν κατεβάζουν το καπάκι της τουαλέτας

Αυτό κι αν είναι κλασσικό φαινόμενο. Η επίσκεψη στην τουαλέτα μέσα στο βράδυ, είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε κοπέλας εκεί έξω. Ο βλακάκος δεν έχει κατεβάσει το καπάκι με αποτέλεσμα να αιφνιδιάζεσαι και να ...πέφτεις μέσα. Κι αν το βρεις κατεβασμένο, σημαίνει πως δεν το σήκωσαν ποτέ. Που κατ' επέκταση σημαίνει ...ξέρουμε όλοι πολύ καλά!

4. Νευριάζουν με την περίοδό μας.

Λες και είναι δικό μας λάθος ξέρω 'γω. Κι εμείς θέλουμε να κάνουμε σεξ! Δε ζητήσαμε κιόλας από την Εύα, να κάνει τη μαλακία της... Καταστρέφει και τη δική μας καθημερινότητα, όχι μόνο την δική σας. Για την ακρίβεια, στο 99% καταστρέφει μονάχα τα δικά μας 4-5 24ωρα!

5. Αγγίζουν τα κινητά μας

ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ! 

6. Νευριάζουν όταν δανειζόμαστε ρούχα τους

Τα μποξεράκια σου είναι πολύ άνετα, εντάξει; Είναι απλώς ένα μποξεράκι όμως. Δεν χρειάζεται να το κάνεις θέμα. Άσε που είμαστε τέρμα σέξι με αυτό και μόνο υπέρ σου είναι μια τέτοια εικόνα. Άντε!

7. Μας ζητούν επίμονα τρίο

Δεν πρόκειται να συμβεί. Τα πράγματα είναι απλά. Στην πραγματική ζωή είμαστε. Δεν παίζουμε σε τσόντα!

8. Δεν παραδέχονται τα λάθη τους

Οι άντρες έχουν πάντα δίκιο κατ' αυτούς. Ακόμη κι όταν κάνουν κάποιο λάθος δε θα το αναγνωρίσουν ποτέ ούτε και θα ζητήσουν συγγνώμη. Παλιοεγωίσταροι!

9. Κοιμούνται αμέσως μετά το σεξ

Ξέχνα τις αγκαλιές, ξέχνα και τα φιλάκια... Το κορυφαίο είναι όταν αρχίζει να ροχαλίζει κιόλας. Δεν υπάρχει Θεός!

10. Μας καλούν σε ρομαντικό ραντεβού και δεν ...πληρώνουν

Εάν δεν είσαι εσύ εκείνη που ζήτησε το ραντεβού, δεν είναι υποχρέωσή σου να πληρώσεις. Και στην τελική, μία κίνηση έχει μείνει στις μέρες μας, να δείξουν οι άντρες τον ιπποτισμό τους. Δε θα πάθουν τίποτα να κάνουν οικονομία 10-15€ μέσα στον μήνα και να τα προσφέρουν στην κοπέλα τους.

11. Ακυρώνουν τα σχέδιά μας το τελευταίο λεπτό

Ως γνωστόν, οι γυναίκες χρειαζόμαστε παραπάνω χρόνο για να προετοιμαστούμε για μία έξοδο από ότι οι άντρες. Ειδικά όταν αυτή η έξοδος είναι με τον σύντροφό μας. Αν της ακυρώσεις την τελευταία στιγμή πανέξυπνε, συγχαρητήρια, μόλις κατάφερες να σπαταλήσεις ολόληρη την ημέρα μας. Και την επόμενη (από τα νεύρα)!

12. Μιλούν για τις πρώην τους

Μην το κάνεις ποτέ. Ποτέ όμως! Είναι πολύ αμήχανη κι άβολη κατάσταση για μία κοπέλα. Αν τύχει κάποια κουβέντα να καταλήξει σε πρώην, να είσαι φειδωλός με τις πληροφορίες που θα μοιραστείς, έτσι ώστε να μην την κάνεις να ζηλέψει ή ακόμη χειρότερα να σε μισήσει. Εσένα και το ...πρώην τσουλάκι σου. Άντε!

Πηγή: neopolis.gr