Στις αρχές του καλοκαιριού, ενώ έχω μια σχέση εδώ και 4 χρόνια με το Μάνο, δημιούργησα μια παράλληλη σχέση με κάποιον άλλο. Στην αρχή, νόμιζα ότι θα είναι κάτι πολύ σύντομο και φυσικά, ανώδυνο και για μένα, αλλά και για το σύντροφό μου. Δυστυχώς, «κόλλησα» μαζί του, τον σκέφτομαι συνέχεια και το χειρότερο, βρίσκω συνέχεια δικαιολογίες για να μπορώ να περνάω απαρατήρητη στο Μάνο και να είμαι με τον άλλο. Ξέρω ότι αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο, αλλά από την άλλη, δεν θέλω  να χωρίσω, ούτε και να χάσω κανένα από τους δύο. Είμαι πολύ μπερδεμένη!

Κ.Ζ.

 

Μπέρδεμα, μπλέξιμο, πάντως ωραίο δεν το λες! Στη ζωή με κάτι είμαστε και κάτι αφήνουμε, κάτι κερδίζουμε και κάτι χάνουμε, εσύ, όμως, θέλεις να είσαι η εξαίρεση από τον κανόνα. Δυστυχώς, όμως, δεν γίνεται. Το «όλα δικά σου» δεν ισχύει για κανένα, άρα  θα πρέπει να διαλέξεις. Αυτό που θα πρέπει όμως να κάνεις, πριν επιλέξεις, είναι να σκεφτείς. Ξεκίνα από την αυτοκριτική σου, κατόπιν δες τα υπερ και τα κατά και κυρίως, διαχώρισε τα συναισθήματα από τον ενθουσιασμό και τη γοητεία. Προσπάθησε σε κάθε σου απόφαση να είσαι ειλικρινής και με τους τρείς σας!!!

Η νέα στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!