Εδώ και λίγο καιρό χώρισα ύστερα από μια πολυετή σχέση και όλο αυτό με έκανε να χάσω τον εαυτό μου. Κλείστηκα στο σπίτι, απομακρύνθηκα από τους φίλους μου και, στην ουσία, έκανα κακό στον εαυτό μου. Πριν από λίγες μέρες γνώρισα κάποιον που μπορεί να μην έχουμε προχωρήσει πολύ, να μην τον γνωρίζω καλά, αλλά νιώθω ότι η επαφή μαζί του μου κάνει καλό. Φοβάμαι μήπως, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα, πληγωθώ ξανά. Ποια είναι η δική σας συμβουλή;

Μάγδα

 

Ολο αυτό που περιγράφεις είναι το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις στον εαυτό σου. Στενοχώρια, απομόνωση και παραίτηση από τη ζωή, και όλα αυτά για έναν άντρα; Κανένας δεν αξίζει κάτι τέτοιο, ακόμα και αν το κάνει για τον καλύτερο άνθρωπο στον κόσμο... Φυσικά και θα πρέπει να αντιμετωπίσεις αυτήν την καινούργια γνωριμία καλύτερα, και μάλιστα χωρίς φόβο. Οι άνθρωποι δεν μοιάζουν. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να είναι το άλλο σου μισό! Αυτό δεν το γνωρίζεις. Επομένως, άφησε πίσω τα... φαντάσματα και προχώρησε μπροστά. Περιποιήσου τον εαυτό σου, κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφη για σένα και ελκυστική για εκείνον, και οπωσδήποτε άρχισε να συναντάς και πάλι τους φίλους σου.

Η νέα στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!