Γνώρισες κάποιον που σ’αρέσει πολύ. Συγκεντρώνει όλα όσα θέλεις σε έναν άντρα εμφανισιακά αλλά και σαν χαρακτήρας. Κι εκεί που αρχίζεις να τον ονειρεύεσαι τα βράδια…μαθαίνεις ότι είναι δεσμευμένος. Ναι, τυχαίνει σε όλες. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Αρχικά δοκιμάζεις να τον ξεχάσεις αλλά σ’αρέσει πολύ μα πολύ και δεν μπορείς να τον βγάλεις με τίποτα από το μυαλό σου. Η κατάσταση δεν είναι εύκολη και είσαι τελείως μπερδεμένη. Τι πρέπει να κάνεις; Σου προτείνουμε:

1# Ξανασκέψου το. Αξίζει να μπεις στην επώδυνη διαδικασία να είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση; Μπορεί να ελπίζεις ότι εκείνος θα χωρίσει αλλά η εμπειρία έχει δείξει ότι αυτό συμβαίνει σε πολύ λίγες περιπτώσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις εκείνος δεν χωρίζει και παραμένεις για καιρό το τρίτο πρόσωπο. Σου αξίζει κάτι τέτοιο;

2# Αν πιστεύεις ότι είναι ο άντρας της ζωής σου και αξίζει να τον κυνηγήσεις ίσως θα πρέπει επίσης να το σκεφτείς καλά. Μήπως επειδή έμαθες ότι έχει σχέση ξύπνησε απλά ο εγωισμός σου και η επιθυμία για κατάκτηση; Μήπως τον θέλεις ακριβώς επειδή δεν μπορείς να τον έχεις.

3# Είναι σπάνιο να ξέρουμε αν ταιριάζουμε με κάποιον χωρίς να έχουμε σχετιστεί μαζί του. Μήπως είσαι απλά ενθουσιασμένη; Άσε να περάσει λίγος καιρός για να σιγουρευτείς ότι σ’αρέσει πραγματικά πριν μπεις σε επικίνδυνες περιπέτειες.

4# Μήπως σου συμβαίνει συχνά να σ’ελκύουν δεσμευμένοι άντρες και πάντα καταλήγεις πληγωμένη; Αν ναι, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση το ίδιο λάθος. Πρέπει να σκεφτείς γιατί συμβαίνει αυτό και πώς θα το αλλάξεις. Αν συνέχεια είσαι το τρίτο πρόσωπο, τότε είναι πολύ πιθανό είτε να φοβάσαι τη δέσμευση είτε να μην έχεις λύσει το οιδιπόδειο σου. Δεν γίνεται κάθε φορά να πέφτεις σε δεσμευμένους κατά τύχη, μάλλον υποσυνείδητα το επιδιώκεις.

5# Πριν τον προσεγγίσεις ερωτικά ή τον φλερτάρεις είναι καλό να δημιουργήσεις μαζί του μια φιλική σχέση, ώστε να βεβαιωθείς ότι σ’αρέσει πραγματικά. Μία καλή στρατηγική θα ήταν να διατηρήσεις αυτή τη φιλία και να περιμένεις το σωστό timing , όταν αυτός θα είναι και πάλι ελεύθερος.

6# Προσπάθησε να μάθεις πληροφορίες για τη σχέση του. Άλλο να πηγαίνει με την κοπέλα του για γάμο, κι άλλο να την ξέρει ένα μήνα και να έχουν βγει 5 ραντεβού. Γενικά αν επιμένεις να τον φλερτάρεις κι ας είναι δεσμευμένος καντο μόνο στην περίπτωση που η σχέση του δεν είναι σοβαρή.

7# Στην περίπτωση που εκείνος σε φλερτάρει παρότι είναι δεσμευμένος, ίσως πρέπει να σκεφτείς αν σου ταιριάζει ένας άντρας που ξενοκοιτάει ενώ είναι σε σχέση. Σκέψου ότι αν αύριο είστε μαζί τι πιο πιθανό είναι ότι θα συνεχίσει το «σπορ» αυτό. Ο άντρας που κερατώνει δεν κόβει ως δια μαγείας αυτή την συνήθεια.

8# Υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια του φλερτ να αναφερθεί στη σχέση του και να σου πει ότι είναι «στα χωρίσματα». Φύγε μακριά: αυτή είναι το κλασικό ψέμα των αντρών που αποκλείεται να χωρίσουν και που αν μπλέξεις μαζί τους όλο θα χωρίζουν κι όλο μαζί με τη δικιά τους θα είναι… Τι σημαίνει δηλαδή στα «χωρίσματα»; Αν θέλεις να χωρίσεις χωρίζεις δεν χρειάζεσαι 5 μήνες για να πεις απλά την ατάκα «θέλω να χωρίσουμε».

 9# Αν πάλι επιμένεις να κάνεις κάτι μαζί του, κάνε ένα one night stand. Πέρνα μαζί του μια όμορφη βραδιά και μην προσπαθήσεις να το συνεχίσεις. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί εκεί που δεν ελπίζεις σε τίποτα, να υπάρχει όντως κάτι δυνατό μεταξύ σας κι αυτός να χωρίσει (μία στο εκατομμύριο, αλλά όλο και κάποιος κερδίζει το τζόκερ)

Πηγή: staxtopouta.gr