Εντάξει, εσύ μπορεί να είσαι από εκείνους τους ανθρώπους που όταν θέλουν να πάρουν μια απόφαση μελετούν τα διάφορα επιχειρήματα, ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά, ακολουθούν την κοινή λογική κ.λπ., κ.λπ. Επειδή εμείς όμως όταν θέλουμε να πάρουμε μια απόφαση, μελετάμε κυρίως τι γράφει το ωροσκόπιό μας, δεν θα σου πω ψέματα, έχουμε ΦΡΙΚΑΡΕΙ με αυτή την είδηση!

Από ό,τι φαίνεται οι ημερομηνίες γέννησης που συνδέονται με κάθε ζώδιο άλλαξαν -που σημαίνει ότι πάρα πολλοί από εμάς είναι πλέον άλλο ζώδιο από αυτό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Για να γίνω πιο σαφής, η NASA αποφάσισε να αλλάξει τα ζώδια (και να καταστρέψει τη ζωή μας) για πρώτη φορά μετά από 2.000 χρόνια, εκτιμώντας πως πρέπει να ληφθούν υπόψη οι  αλλαγές που έχουν γίνει στον ουρανό και στη θέση των αστεριών κι ότι ο Βόρειος Πόλος της Γης δενδείχνει στο ίδιο σημείο όπως τότε με αποτέλεσμα τα ζώδια όπως τα γνωρίζουμε να πέφτουν περίπου ένα μήνα έξω από την πραγματικότητα όπως έχει σήμερα! Και σαν να μην έφτανε αυτό, πρόσθεσαν και τον Οφειούχο, που σημαίνει ότι εάν είσαι Σκορπιός μάλλον ξέχασέ το (κρίμα, και μας αρέσουν οι Σκορπιοί)! Έτσι, περίπου το 86% των ανθρώπων θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι είναι κάτι άλλο από ό,τι νόμιζαν -τουλάχιστον από αστρολογικής άποψης. Μήπως είσαι ανάμεσά τους; Δες τις νέες ημερομηνίες:


Κριός: Από 18 Απριλίου έως 13 Μαΐου

Ταύρος: Από 13 Μαΐου έως 21 Ιουνίου

Δίδυμοι: Από 21 Ιουνίου έως 20 Ιουλίου

Καρκίνος: Από 20 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου

Λέων: Από 10 Αυγούστου έως 16 Σεπτεμβρίου

Παρθένος: Από 16 Σεπτεμβρίου έως 30 Οκτωβρίου

Ζυγός: Από 30 Οκτωβρίου έως 23 Νοεμβρίου

Σκορπιός: Από 23 Νοεμβρίου έως 29 Νοεμβρίου

Οφειούχος: Από 29 Νοεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου

Τοξότης: Από 17 Δεκεμβρίου έως 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: Από 20 Ιανουαρίου έως 16 Φεβρουαρίου

Υδροχόος: Από 16 Φεβρουαρίου έως 11 Μαρτίου

Ιχθείς: Από 11 Μαρτίου έως 18 Απριλίου