Η βδομάδα ξεκινάει ευχάριστα για όλους λίγο- πολύ καθώς 1 κι 2/12 σχηματίζεται το αρμονικό τρίγωνο του Ερμή από τις 17ο του Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό και βοηθάει ιδιαίτερα στην χαλάρωση του τεταμένου κλίματος στις νέες πρωτοποριακές ιδέες και στα άμεσα αποτελέσματα της όποιας προσωπικής προσπάθειας. Η Αφροδίτη από τις 4/12 εγκαταλείπει τον Ζυγό και εγκαθίσταται στον απρόσιτο Σκορπιό στο ζώδιο της αδυναμίας της, προκαλώντας έντονα συναισθήματα αγάπης και μίσους μαζί. Το δύσκολο τετράγωνο του Άρη- Πλούτωνα στις 14ο των παρορμητικών θα πραγματοποιηθεί στις 7/12, μια όψη που μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες και ακραίες μεθοδεύσεις καθώς φορτίζει επικίνδυνα την ατμόσφαιρα ειδικά για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού όπου λίγο πριν η στην διάρκεια αυτής της ημερομηνίας θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα την υγεία τους και διάφορες ριψοκίνδυνες ενέργειες, συναισθηματικές εκρήξεις και ανατροπές δεδομένων στην ζωή τους η πιέσεις στα οικονομικά τους.

 

 

Κριός

Μην είστε αυτοκαταστροφικοί

 

Η βδομάδα αυτή ξεκινάει με την θετική όψη του Ερμή- Ουρανού που θα επηρεάσει θετικά κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ευχάριστες επαφές και γνωριμίες κάνετε αυτή την βδομάδα ενώ νέα σχέδια και προοπτικές κατακλύζουν την καθημερινότητα σας. Η μετάβαση της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα στον τομέα των σχέσεων σας από τις 4/12 όμως θα ενισχύσει και τα οικονομικά σας. Λίγο πριν τις 7/12 η μέχρι αυτή την ημερομηνία θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί κυρίως όσοι είστε γεννημένοι στις 3 και 4/4 τάσεις ατυχημάτων, ακραίες αντιδράσεις και δύσκολες αλλαγές στην δουλειά και στον τομέα των σχέσεων, ακόμα συνθήκες οικογένειας και κατοικίας που μπορεί να επηρεάσουν βαθιά την ζωή σας.

 

 

Ταύρος

Βελτίωση στα προσωπικά

 

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 4 μέχρι τις 29/12 θα παίξει σημαντικό ρόλο για όλο αυτό το διάστημα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών όμως επειδή η θέση της στο συγκεκριμένο ζώδιο δεν είναι καλή θα πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί στα νέα δεδομένα που μπορεί να παρουσιαστούν, στην συμπεριφορά κάποιων από το άμεσο η έμμεσο περιβάλλον σας που μπορεί να κρύβει δόλο η άλλες παγίδες και γενικότερα στην δραματική διάσταση κάποιων γεγονότων. Θετικό κλίμα μπορεί να επικρατήσει στις αρχές της νέας βδομάδας για τα οικονομικά σας καθώς αναμένεται να έχετε κάποιες ευχάριστες εξελίξεις για απολαβές που περιμένετε ενώ μέχρι τις 7/12 καλό θα είναι να προσέξτε καταστάσεις που μπορεί να επιδράσουν σε μια επαγγελματική σας δραστηριότητα, αλλαγές, συγχωνεύσεις και πρόσωπα που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην καριέρα σας.

 

Δίδυμοι

Προσέξτε τα οικονομικά σας

 

Η βδομάδα αυτή ξεκινάει ευχάριστα και για σας καθώς θα έχετε πολλά αβαντάζ από τον τομέα των σχέσεων αλλά και δυνατότητα άμεσης πραγματοποίησης προσωπικών σας επιθυμιών και σχεδίων. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα παίξει σημαντικό ρόλο στον επαγγελματικό σας τομέα για όλο αυτόν τον μήνα ενώ θα σας δώσει την δυνατότητα να κινήσετε τα οικονομικά και επιχειρηματικά σας σχέδια και να συσφίξετε σχέσεις με άτομα του εργασιακού σας χώρου. Η δύσκολη όψη του Άρη- Πλούτωνα στις 7/12 μπορεί να επιδράσει καταλυτικά στις σχέσεις με τους αγαπημένους σας, παιδιά, ερωτικό σύντροφο η φιλικό περιβάλλον όπως και στα οικονομικά σας σχέδια η τις συλλογικές σας δραστηριότητες. Προσέξτε ιδιαίτερα έντονους ανταγωνισμούς, εντάσεις με τους οικείους σας αλλά και τάσεις για διάφορες οικονομικές ζημιές η απρόοπτα έξοδα. Θετικό για σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου η αποκλίνουσα πλέον δύσκολη γωνία του Κρόνου από τον πολικό σας Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, όψη που συνέβαλλε δραματικά στις συνθήκες της προσωπικής σας ζωή και στην οικογενειακή σας κατάσταση τον προηγούμενο μήνα.  

 

 

Καρκίνος

Νέα σχέδια

 

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον φιλικό σας Σκορπιό από τις 4/12 και για όλο σχεδόν τον Δεκέμβριο θα φέρει θεαματικές εξελίξεις στον ερωτικό σας τομέα και θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των όποιων διαφορών σας με τους οικείους σας. Γύρω στις 7/12 που θα σχηματιστεί το αρνητικό τετράγωνο του Άρη- Πλούτωνα θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και προϊδεασμένοι για τις δύσκολες συνθήκες που θα επικρατήσουν στον χώρο της δουλειάς, των σχέσεων και της οικογένειας ειδικότερα αν είστε γεννημένοι κοντά στις 6/7. Η δύσκολη αυτή γωνία μεταξύ αυτών των δυο πλανητών μπορεί να οξύνει τις υπάρχουσες και παρελθούσες διαφορές με τους γύρω σας να φορτίσει την ατμόσφαιρα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να προκαλέσει ριζικές αλλαγές στην δουλειά σας. Προσέχετε τάσεις ατυχημάτων, προκλητικές αντιδράσεις και ενέργειες η γενικότερα καταστάσεις που μπορεί να πλήξουν εσάς αναίτια.

 

 

Λέων

Προσέξτε την συμπεριφορά σας

 

Η βδομάδα αυτή μπορεί να ξεκινήσει με εντυπωσιακό και θετικό τρόπο για υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την ερωτική σας ζωή που δείχνει να ανανεώνεται προς το καλύτερο, με ευχάριστες ειδήσεις και διάθεση δημιουργίας η έντονη και ευχάριστη κοινωνικότητα. Καλή περίοδος για να πετύχετε στόχους που επιδιώκετε, να έχετε συναντήσεις που σας ενδιαφέρουν και να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα φέρει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι και στην οικογένεια διάθεση για καλαισθησία και καλέσματα όπως και διάθεση σπατάλης. Η ζωή σας γενικότερα φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο καθώς οι ερωτικές και προσωπικές σχέσεις μετά από μια περίοδο δοκιμασιών φαίνεται να αποκαθίστανται σταδιακά και να ξεκαθαρίζουν όλα αυτά που μέχρι πρότινος σας είχαν αποδιοργανώσει και σας είχαν προβληματίσει. Η δύσκολη όψη του Άρη- Πλούτωνα γύρω στις 7/12 χρειάζεται προσοχή κυρίως για θέματα νομικής σημασίας, συμφωνίες επαγγελματικές και ειδήσεις η πληροφορίες που σας αιφνιδιάζουν δυσάρεστα. Προσέξτε διαμάχες με άτομα που περιβάλλεστε στον εργασιακό η κοινωνικό σας τομέα, σχόλια και επικρίσεις που μπορεί να πάρουν ακραίο χαρακτήρα.

 

 

Παρθένος

Μετά την καταιγίδα

 

Η πανσέληνος στους Διδύμους φαίνεται να τάραξε τα ύδατα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας πορεία την προηγούμενη βδομάδα όμως αυτή που θα διανύσετε φαίνεται να υπάρχουν σημάδια αποκατάστασης και βελτίωσης σε ότι μέχρι πρότινος σας είχε αποδιοργανώσει η ανησυχήσει. Το αρμονικό τρίγωνο του Ερμή- Ουρανού βοηθάει στην αποκατάσταση των οικογενειακών και επαγγελματικών σας σχέσεων αλλά και στην δυνατότητα των οικονομικών σας επιδιώξεων. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα επηρεάσει θετικά την επικοινωνία και την κοινωνικότητα σας για όλο τον Δεκέμβριο όπως και τις διάφορες συναλλαγές και συμφωνίες σας, όμως μέχρι τις 7/12 θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον χειρισμό των οικονομικών σας θεμάτων όπως και στις σχέσεις σας με άτομα που συνδέονται με το φιλικό σας περιβάλλον τον ερωτικό σας σύντροφο η τα παιδιά σας. Η δύσκολη όψη του Κρόνου- Ποσειδώνα- αιτία για διάφορες αναστατώσεις και απογοητεύσεις με τους γύρω σας- αποκλίνει από τις αρχές του νέου μήνα και πολλοί από σας θα αποδεχθείτε ένα κύκλο μετασχηματισμού και αλλαγών που έφερε αυτή η δύσκολη όψη στην ζωή σας.

 

 

Ζυγός

Επιδιώξτε εναλλακτικές οδούς

 

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας μέχρι και το τέλος του Δεκέμβρη θα εξακολουθήσει να πυρπολεί με αλλεπάλληλα χτυπήματα τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και των συνεργασιών σας ειδικά για σας που είστε γεννημένοι κοντά στις 8/10. Δύσκολη περίοδος και βδομάδα καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε έντονες καταστάσεις που μπορεί να αφορούν την οικογένεια η την δουλειά, τα οικονομικά η γενικότερα υποθέσεις που συνδέονται με την κατοικία σας. Καλό θα είναι να συγκρατήσετε την ορμή και τα νεύρα σας όσο και αν προκληθείτε αλλά και να προσπαθήσετε να αποφύγετε κινήσεις που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν σε διάφορους κινδύνους. Η αποχώρηση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας και η μετάβαση της στον Σκορπιό θα ενισχύσει τα οικονομικά σας και θα σας ωθήσει να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας όποια και αν είναι αυτά, όμως από την άλλη μπορεί να σας ωθήσει σε πράξεις περίεργες σε σκέψεις αρνητικές και σε διάθεση καχυποψίας. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να κινηθείτε με αρκετή ψυχραιμία και εσωστρέφεια και να μην ανοίγετε τα χαρτιά σας στον καθένα.

 

 

Σκορπιός

Τύχη στις σχέσεις

 

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας αν και δεν έχει τις ανάλογες περγαμηνές θα σας φέρει τύχη στην ερωτική σας ζωή νέες ευκαιρίες η ανακύκλωση παλιών ερωτικών και προσωπικών σχέσεων ενώ θα βελτιώσει τα οικονομικά σας για όλο τον Δεκέμβρη. Θετικά λοιπόν ξεκινάει ο μήνας για σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος Οκτώβρη καθώς σταδιακά φαίνεται να βελτιώνονται πολλές πτυχές της ζωή σας κυρίως από τα μέσα του μήνα και μετά. Το αρνητικό τετράγωνο του Κρόνου- Ποσειδώνα όψη που προκάλεσε μέσα στον Νοέμβριο την οικονομική σας καθίζηση αρχίζει να υποχωρεί από τις 8/12 και μετά ενώ η παρουσία του Ερμή στον Τοξότη ειδικά στις αρχές Δεκέμβρη φαίνεται να δημιουργεί νέες ευχάριστες προοπτικές στις εμπορικές η επαγγελματικές σας συμφωνίες. Η δύσκολη όψη του Άρη- Πλούτωνα στις 7/12 μπορεί να εξωτερικεύσει κρυφές καταστάσεις που διαδραματίζονταν στο προσκήνιο και να σας βγάλει δυσάρεστες αλήθειες που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο. Προσέξτε όλο αυτό το διάστημα διαφορές που μπορεί να πάρουν έντονο χαρακτήρα, εχθρότητες και παρεμβάσεις που μπορεί να πλήξουν την δουλειά και τα προσωπικά σας συμφέροντα.

 

 

Τοξότης

Τα δύσκολα απομακρύνονται

 

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σας αυτή την βδομάδα σας βοηθάει να ανανεωθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά και γενικότερα να πετύχετε σημαντικές σας επιδιώξεις, επαφές και συναντήσεις, ταξίδια και συμφωνίες η νομικές υποθέσεις που σας ενδιαφέρει να προχωρήσουν. Το δύσκολο τετράγωνο του Κρόνου- Ποσειδώνα αρχίζει να αποχωρεί και μαζί του όλα αυτά τα προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί στην προσωπική η επαγγελματική σας πορεία, όμως θα χρειαστεί ούτως η άλλως μετά την ψυχρολουσία που έχετε υποστεί να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας και τις κινήσεις σας καθώς ο Κρόνος παραμένει στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και δεν αφήνει περιθώρια ελαφρότητας και ανεμελιάς. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις αρχές του Δεκέμβρη και η παρουσία της εκεί όλο τον μήνα μπορεί να φέρει νέες σχέσεις που θα έχουν κρυφό χαρακτήρα, ζυμώσεις και διάθεση έρευνας αλλά και διάθεση προσφοράς. Προσοχή και για σας χρειάζεται αυτή την βδομάδα το δύσκολο τετράγωνο του Άρη- Πλούτωνα όπου μπορεί να πλήξει την επιχειρηματική σας δράση, τις φιλικές σας σχέσεις η πρόσωπα αλλά και τα οικονομικά σας.

 

 

Αιγόκερως

Βαθιές αλλαγές με αποφασιστικότητα

 

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στο συμβατό για σας ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάσει προς το καλύτερο τις κοινωνικές σας σχέσεις και γενικότερα δραστηριότητες που έχουν ομαδικό και δημιουργικό χαρακτήρα. Για όλο τον Δεκέμβριο θα έχετε σύμπνοια με τα πρόσωπα που περιβάλλεστε με φίλους και συνεργάτες ενώ οι προσωπικοί και οικονομικοί σας στόχοι θα έχουν επιτυχία. Οι δυσκολίες για σας αυτόν τον μήνα κρύβονται περισσότερο απ΄την πρώτη βδομάδα μέχρι και τα μέσα του Δεκέμβρη καθώς στις 7/12 ο Άρης από τον Ζυγό θα έρθει σε δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, επηρεάζοντας περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι κοντά στις 5/1. Η δυναμική αυτής της όψης θα είναι ιδιαίτερα έντονη και εκρηκτική καθώς θα υπάρχει η διάθεση από μέρους σας να αποκοπείτε από καταστάσεις και πρόσωπα που συνδέονται άμεσα με την οικογένεια, την κοινωνική σας δομή η την δουλειά μέσα από γεγονότα που θα έχουν δραματική διάσταση. Προσέξτε όλο αυτό το διάστημα την υγεία σας καταστάσεις και λόγια που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν η κινήσεις που θα μπορεί να έχουν έντονες συνέπειες στην ζωή σας. Αποφύγετε λοιπόν να προκαλέσετε την τύχη σας να αναμοχλεύσετε διαφορές που έχουν ξεπεραστεί και να διακινδυνέψετε οικονομικά και προσωπικά σας συμφέροντα.  

 

Υδροχόος

Προσέξτε την φήμη σας

 

Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό και στον ηλιακό σας 10ο οίκο από τις αρχές έως το τέλος Δεκέμβρη μπορεί να προκαλέσει περίεργες επιδράσεις στον χώρο της καριέρας και της κοινωνικής σας ζωής. Προσέξτε σχόλια που θα μπορούσαν να πάρουν αρνητική έκταση, φημολογίες και σχέσεις που μπορεί να έχουν τοξικό χαρακτήρα για σας. Η δύσκολη όψη του Άρη με τον Πλούτωνα στις 7/12 φαίνεται να προκαλεί ανακατατάξεις και αλλαγές στην δουλειά την δική σας η του συντρόφου σας και γενικότερα ανησυχίες οικονομικές και προσωπικές. Νομικές υποθέσεις που έχετε με τρίτους, διαφορές με άτομα που σας περιβάλλουν μπορεί να αναμοχλευτούν κάπως επικίνδυνα αυτή την βδομάδα η να βγουν στην επιφάνεια εχθρότητες και ανταγωνισμοί. Τα οικονομικά σας θα εξακολουθήσουν να σας απορροφούν και να σας απασχολούν καθώς θα υπάρχουν εκκρεμότητες που θα πρέπει να βάλετε σε τάξη και να κινηθείτε με προγραμματισμό και οργάνωση απέναντι σε αυτά καθώς στην αντίθετη περίπτωση το πρόβλημα μπορεί να επανέλθει δριμύτερο αργότερα. Ευχάριστη κοινωνική ζωή διάθεση για νέες συλλογικές εκκινήσεις θα έχετε σχεδόν σε όλη την διάρκεια του Δεκέμβρη.

 

 

Ιχθείς

Χαλαρώνει η πίεση

 

 

Η δύσκολη γωνία του Κρόνου- Ποσειδώνα που ήταν κυρίαρχη και άμεση στην διάρκεια του Νοέμβρη αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί όμως προβλήματα, χάσματα και πλήγματα που έχετε υποστεί δείχνουν να παραμένουν ανοιχτά. Θα πρέπει να προσέξτε από δω και πέρα επιλογές, επενδύσεις συναισθηματικές η επαγγελματικές και οικονομικές που θα κάνετε καθώς νέα λάθη και χίμαιρες που θα θελήσετε να κυνηγήσετε θα σας επιβαρύνουν στο άμεσο μέλλον. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον φιλικό σας Σκορπιό από τις 4 μέχρι τις 29/12 θα είναι ευχάριστα καθοριστική για σας και τις υποθέσεις που συνδέονται με ταξίδια, γνωριμίες και συνεργασίες που επιδιώκετε να κάνετε, ο Ερμής από τον Τοξότη όπως και η παρουσία του Ήλιου εκεί φέρνουν νέες προοπτικές και δυνατότητες στα επαγγελματικά σας και στις οικείες σχέσεις σας όμως μέχρι τις 7/12 η δύσκολη όψη του Άρη- Πλούτωνα μπορεί να έχει έντονο αντίκτυπο στις φιλικές σας σχέσεις και γενικότερα σε οτιδήποτε συνδέεται με συλλογικές υποθέσεις και οικονομικά. Προσέξτε διενέξεις που μπορεί να έχουν οικονομικό χαρακτήρα και που μπορεί να αναζωπυρωθούν αυτή την βδομάδα η γενικότερα πιέσεις και έξοδα που θα είναι δύσκολο να τα βάλετε σε ένα λογαριασμό.