Το πρωινό σεξ είναι αναμφίβολα πολύ καλύτερο από μια σκέτη κούπα καφέ μιας και σε ξυπνάει τουλάχιστον πολύ πιο άμεσα, φυσικά και πολύ ευχάριστα. Υπάρχει, όμως, κι ένας παραπάνω λόγος για να το λατρέψεις και να το βάλεις μέσα στο πρόγραμμα σου - ω ναι, μετά από αυτό θα θέλεις να ξυπνάς λίιιιγο νωρίτερα για να έχεις χρόνο να το απολαμβάνεις - καθώς σύμφωνα με μια νέα έρευνα, η έκθεση στο πρωινό φως κάνει τους άντρες πολύ καλύτερους στο κρεβάτι.

Αποτέλεσμα εικόνας για sex gif movies

Μια ομάδα ερευνητών από το πανεπιστήμιο της Σιένα εξέτασε 38 άντρες ως προς την αύξηση που σημείωσε η λίμπιντος τους μετά από την έκθεση τους στο φως της ημέρας. Για την ακρίβεια, οι μισοί από αυτούς τους άντρες δέχθηκαν έξτρα δόσεις φωτός για δυο εβδομάδες, περνώντας τα πρωινά τους σ' ένα δωμάτιο με πολύ έντονο φωτισμό, ενώ οι άλλοι μισοί, σε δωμάτια όπου ο φωτισμός δε θεωρούταν ιδιαίτερα δυνατός.

Στα πρώτα δωμάτια, τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, καθώς η λίμπιντος των αντρών αυξήθηκε πάρα πολύ σε σχέση με πριν. Αντίστοιχα, στα δωμάτια με το λιγότερο έντονο φως, οι άντρες παρουσίασαν μόλις το 1/3 στην αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας και αντόχης, συγκριτικά με τους πρώτους.

Αποτέλεσμα εικόνας για sex gif movies

Προφανώς και υπάρχει εξήγηση γι' αυτό! Η θεραπεία του φωτός επηρεάζει αρκετά κεντρικά σημεία του εγκεφάλου που αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης - κι έτσι, όχι μόνο θέλει περισσότερο σεξ, αλλά το θέλει και πολύ πιο συχνά. Οι ερευνητές τόνισαν πως στις χώρες όπου το φως της ημέρας είναι περιορισμένο (τι νόμιζες; ότι όλοι απολαμβάνουν τον ήλιο όπως εμείς εδώ στην Ελλάδα;), η παραγωγή τεστοστερόνης στους άντρες μειώνεται δραματικά από Νοέμβριο μέχρι Απρίλιο, ενώ αυξάνεται κατά το καλοκαίρι και την άνοιξη. Όπως και να χει, ο Ιούνιος είναι αυτός ο μήνος που βρίσκει τους άντρες στην κορύφωση της σεξουαλικής επιθυμίας. 

Σε γενικές γραμμές, αυτή η θεραπεία του φωτός βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο, αλλά υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την πρόοδο της από την πλευρά των ερευνητών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για sex gif movies

Ποιo είναι το συμπέρασμα; Να του δίνεις ένα κίνητρο για να ξυπνάει νωρίτερα και να απολαμβάνει το φως της ημέρας όσο το δυνατόν περισσότερο. Υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το πολύ πρωινό σεξ; Όχι βέβαια!

xx