Δε θέλω να προκαλέσω θύελλα αντιδράσεων ΑΛΛΑ το φθινόπωρο είναι στ' αλήθεια η αγαπημένη μου εποχή - ναι, το αγαπώ πολύ περισσότερο από το καλοκαίρι για πολλούς και διάφορους λόγους. Αρχικά, με εμπνέει για νέες αρχές, νέους στόχους, τα μακρυμάνικα μπλουζάκια βγαίνουν στη φόρα, δεν κάνει ζέστη, πίνουμε ζεστό καφέ (που γράφει πολύ καλύτερα στο φακό, για το Instagram ντε), τα φύλλα γίνονται πορτοκαλί/καφέ και πέφτουν ολούθε (σε ένα παράλληλο σύμπαν, γιατί μόνο από φωτογραφίες τα έχω δει) κι άλλα τέτοια ωραία, ρομαντικά και γλυκά.

Τι υποσχόμαστε να ΜΗΝ ανεβάσουμε αυτό το φθινόπωρο στο instagram;

1. Μποτάκια βουτηγμένα στα φύλλα. Αφού μπήκε στη ζωή μας αυτή η λατρεμένη εφαρμογή, το boomerang, μπορούμε να τραβήξουμε τα φύλλα να πέφτουν από τα δέντρα - εναλλακτική πρόταση.

2. Την κούπα με τον καφέ (ουπς, αυτό το έχω κάνει ήδη!). Ντάξει, πολύ κλασική φωτογραφία για εμάς που έχουμε μια παραπάνω αγάπη γι' αυτή την εποχή του χρόνου. Και μην ξεχνάς, αυτή η εναλλαγή από τον κρύο στο ζεστό καφέ δεν είναι απλή υπόθεση, σημαίνει ότι το καλοκαίρι τελείωσε για τα καλά.

3. Κρεβάτι - βιβλίο - κούπα με ζεστή σοκολάτα. Άλλο κλισέ από εκεί, αλλά ωραίο κλισέ δεν μπορείς να πεις! Αν καίγεσαι να τραβήξεις τα βλέμματα στα social media, βάλτο στο snapchat ή στο story του instagram, μετά από 24 ώρες ούτε γάτα ούτε ζημιά. Α ούτε τη γάτα σου να βάλεις τυλιγμένη στα πόδια σου!

4. Screenshot με θερμοκρασίες. Τύπου " Ω ναι, μόνο 10 βαθμούς έχει απόψε" και φυσικά το απαραίτητο hashtag #babyitscoldoutside. Αντί να μπεις σ' αυτή τη διαδικασία, απλά φρόντισε να ντυθείς λίγο καλύτερα πριν βγεις για ποτό.

5. Ετοιμασίες για το Thanksgiving. Ξέρεις ότι ουσιαστικά δεν έχουμε κανένα λόγο να το γιορτάζουμε εδώ ε; Κι αν θες να πεις σε κάποιον ευχαριστώ, πες το χωρίς γαλοπούλα!

xx