Οι άντρες σκέφτονται λίγο διαφορετικά από εμάς και πολλές φορές όλα όσα κάνουμε για να τραβήξουμε την προσοχή τους έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Αν θέλεις να τον κάνεις να ενδιαφέρεται για σένα ακόμα περισσότερο, ακολούθησε τις συμβουλές μας και δεν θα χάσεις!

Να είσαι πιο φυσική

Μπορεί να σου φαίνεται απίστευτο, όμως αν θέλεις να είσαι γοητευτική για το αγόρι σου, άσε τα περίτεχνα χτενίσματα, σταμάτα να βάζεις δεκαπέντε διαφορετικά προϊόντα μακιγιάζ και γενικά μείνε λίγο περισσότεροο.. εαυτός σου. Μην με παρεξηγήσεις, ασφαλώς και στους άντρες αρέσει η ιδέα ότι μια γυναίκα φροντίζει την εμφάνισή της και φτιασιδώνεται για χάρη τους, όμως κανείς δεν θέλει να τη βλέπει συνέχεια με eyeliner, έντονο κραγιόν και 12ποντα. Εάν λοιπόν δεν πρόκειται να πάτε κάπου όπου θέλεις να είσαι εντυπωσιακή, προτίμησε να εμφανιστείς στο ραντεβού με ελάχιστο μακιγιάζ και τα μαλλιά σου στη φυσική κατάστασή τους. Εξάλλου, κι εσύ θέλεις να σε αγαπήσει γι' αυτό που πραγματικά είσαι, έτσι δεν είναι; Προσοχή, όμως, δεν θέλεις να σχηματίσει την ιδέα ότι έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου! Ο στόχος είναι: περιποιημένη αλλά απλή!

Κάντον να προσπαθήσει

Άφησέ τον να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση: να σου πιάσει το χέρι, να σου «κλέψει» ένα φιλί. Και μην βιαστείς να του στείλεις μήνυμα αμέσως μόλις επιστρέψεις στο σπίτι σου μετά το ραντεβού. Περίμενε να στείλει πρώτα εκείνος. Αν δεν στείλει, κάνε υπομονή μέχρι την επόμενη μέρα. Αν δεν το κάνει ούτε την επόμενη, τότε είναι που δεν πρέπει να του στείλεις εσύ. Αν δεν έχει τη στοιχειώδη ευγένεια νε επικοινωνήσει μαζί σου για να σου πει πόσο ωραία πέρασε, τότε πίστεψέ με, δεν τον θέλεις!

Φέρσου καλά στους φίλους του

Να ξέρεις ότι εάν δεν αντέχεις να βρίσκεσαι κοντά στους φίλους του, η σχέση σας θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει για πολύ! Κανένας άντρας δεν εκτιμάει μια κοπέλα που δεν φέρεται καλά στους κολλητούς του -και να είσαι σίγουρη ότι δεν έχει σκοπό να τους παρατήσει για χάρη σου. Αντίθετα, οι γυναίκες που σέβονται τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους του έχουν το πλεονέκτημα γιατί δείχνουν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για ό,τι είναι σημαντικό στη ζωή του.

Μην κάνεις ζήλειες

Ναι, δεν είναι εύκολο, ιδιαίτερα εάν στο παρελθόν την έχεις πατήσει με άντρες που δεν ήταν ιδιαίτερα πιστοί! Ωστόσο, αν θέλεις να σε θέλει θα πρέπει να δείχνεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και συη σχέση σας. Εάν πάλι σου δίνει αφορμές να ζηλέψεις, τότε θα πρέπει να αναρωτηθείς εάν είναι ο ιδανικός για σένα. Στην περίπτωση όμως που εκείνος δεν δίνει δικαιώματα, αλλά κάποια άλλη του κάνει τα γλυκά μάτια, κάνε κάτι πιο αποτελεσματικό από το να ζηλέψεις: χαμογέλασέ της, δώστε της το χέρι σου και συστήσου ως η κοπέλα του! Ή, όπως λέει και η Selena, Kill them with kindness!!!

Κάντον να γελάει

Τα αγόρια ερωτεύονται εκείνη που τους κάνει να γελάνε -ακριβώς όπως κάνουμε κι εμείς! Ο λόγος είναι απλός: όταν με κάποιον περνάς καλά, θέλεις να είσαι μαζί του για περισσότερο χρόνο και πιο συχνά. Μη διστάσεις ακόμα και να αυτοσαρκάζεσαι ή να τον πειράζεις (μέχρι ένα σημείο όμως, έτσι;)

Κάνε σχέδια που δεν τον περιλαμβάνουν

Μη δείχνεις ότι το πρόγραμμά σου εξαρτάται απόκλειστικά από εκείνον. Εάν βρίσκεσαι διαρκώς κοντά του δεν δίνει τον απαραίτητο «αέρα» που χρειάζεται η επιθυμία για να... φουντώσει. Εάν θέλει να σε δει κι εσύ έχεις κανονίσει με τις φίλες σου, μπορεί να απογοητευτεί λίγο αλλά θα προσπαθήσει ξανά σύντομα! Τελικά, όλοι δεν θέλουμε περισσότερο αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε;

Δείξε αυτοπεποίθηση

Ποιος δεν βρίσκει ελκυστικό ένα άτομο με αυτοπεποίθηση; Εάν συνεχώς αμφισβητείς τον εαυτό σου, να ξέρεις ότι δεν δείχνεις καθόλου σέξι! Μην ξεχνάς λοιπόν, κάθε φορά που μπαίνεις σε ένα χώρο να σηκώνεις ελαφρώς το πηγούνι και να περπατάς σαν να βρίσκεσαι στο σαλόνι του σπιτιού σου! Θα δεις που όλοι θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν (κι εκείνος!)

Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου

Μην απαντάς «ναι» σε οτιδήποτε σου λέει. Κάθε τόσο, πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου και δείξτου ότι μπορείς να είσαι το... αφεντικό της σχέσης -είτε βρίσκεστε στην κρεβατοκάμαρα είτε... γενικώς! Μην περιμένεις από εκείνον να κάνει πάντα τα σχέδια για τους δυο σας. Πες του ότι θέλεις να πάτε στο τάδε μέρος για φαγητό και τι ώρα σε βολεύει να πάτε ή ποια ταινία θες να δείτε. Σε κανέναν δεν αρέσει να έχει συνέχεια πάνω του την ευθύνη της απόφασης.

Φρόντισε να μυρίζεις πάντα όμορφα

Σου έχει τύχει ποτέ να αγκαλιάσεις έναν άντρα που μυρίζει υπέροχα; Είναι τρομερά δύσκολο να αντισταθείς στην παρόρμηση να τον φιλήσεις. Αλλά και οι άντρες έχουν ένα θέμα με τις μυρωδιές. Γι' αυτό, αν δεν το έχεις ανακαλύψει ακόμα, βρες ένα άρωμα που σου ταιριάζει και σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση και μην ξεχνάς να το φοράς!

Δείξε την εκτίμησή σου

Σίγουρα, έχει ήδη κάνει κάποια πράγματα για να σου δείξει τι νιώθει. Όλα εκείνα τα δείπνα, τα λουλούδια, οι συναυλίες... Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να δείξεις ότι το εκτιμάς. Δείξε ότι έχεις προσέξει και τις πιο μικρές λεπτομέρειες όσων σκέφτηκε να κάνει για σένα και θα τον