Κάθε ζευγάρι έχει τις δικές του ισορροπίες, το δικό του τρόπο επικοινωνίας, τις δικές του συνήθειες. Υπάρχουν φορές που προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τις συμπεριφορές του αγοριού μας, μόνο και μόνο επειδή είναι (θεωρητικά πάντα) το άλλο μας μισό. Κάνει πράγματα που αν τα άκουγες από τις φίλες σου θα τις παρότρυνες να χωρίσουν, εσύ όμως τα δέχεσαι - κι όχι μόνο τα δέχεσαι, νομίζεις κιόλας ότι είναι και γλυκά. Για τι πράγμα μιλάω; Γι'αυτά βέβαια!

1. Στέλνει μηνύματα που σου λένε τι να κάνεις. Τι να φας, τι να πιεις, αλλά και τι να μη φας, τι να μην πιεις, τονίζει ότι ΔΕ ΜΙΛΑΣ με κανέναν, σου μιλάει λες και είναι γονέας που σου επιτρέπει (χαριστικά) να πας στο πάρτι της φίλης σου. Σου υπαγορεύει μέχρι και το τι ώρα θα επικοινωνήσεις μαζί του, αυθορμητισμός στο φουλ δηλαδή.

2. Σε φιλάει για να αλλάξει θέμα. Τον ρωτάς διάφορα κι εκείνος δε θέλει να απαντήσει, οπότε ξεκινάει να σε φιλάει για να αλλάξει θέμα. "Ω τι γλυκό", σκέφτεσαι εσύ. Καθόλου γλυκό δεν είναι, απαντάω εγώ.

3. Λέει πως προτιμάει να πεθάνει από το να μην είναι μαζί σου. Πάλι σκέφτεσαι τι γλυκά που τα λέει, αλλά ξύπνα λίγο σε παρακαλώ. Αν αύριο μεθαύριο θελήσεις να χωρίσετε, να ξέρεις ότι δε θα σε αφήσει ήσυχη. Προφανώς όταν είσαι καλά σε μια σχέση δε σκέφτεσαι αυτή την άβολη στιγμή του χωρισμού, αλλά αν βλέπεις ότι έχει κρεμαστεί τόσο πολύ από πάνω σου θαρρώ πως ήρθε η ώρα να αγχωθείς.

4. Ζητάει διαρκώς..γυμνές φωτογραφίες σου. Να σου πω πρώτα πως οι φωτογραφίες που θα στείλεις δεν ξέρεις ακριβώς που μπορεί να βρεθούν, οι χάκερς να είναι καλά. Έπειτα, αν θες ρε παιδί μου να κάνεις το sexting σου, με γειά και χαρά σου, αρκεί βέβαια να μη γίνεται με το ζόρι.

5. Άσε που σου λέει και τι να φορέσεις. Ελέγχει το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η φούστα σου, πόσο εντυπωσιακό θα είναι το ντεκολτέ σου, αν θα είναι σκισμένο το τζιν σου, πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου. Τελικά, είναι το αγόρι σου ή ο στυλίστας σου; Δεν έχω καταλάβει.

6. Κλαίει μετά από κάθε τσακωμό. Ξέρω ότι το κλάμα δεν ελέγχεται, τουλάχιστον όχι χωρίς τρομερή προσπάθεια. Αν  και αν είναι να βγει, θα βγει όσο και να προσπαθείς να το πνίξεις. Έτσι όπως αντιδράει όμως, άντε να καταφέρεις κι εσύ να υπερασπιστείς το δίκιο σου ή να κάνεις καμία σοβαρή κουβέντα. Αρχίζει να κλαίει και καταλήγεις απλά να τον παρηγορείς (τύπου σώπα, σώπα, θα περάσει).

7. To παρακάνει με τις εκδηλώσεις αγάπης. Τόσο πολύ που προκαλεί αηδία στους γύρω σας, αλλά εσύ συνεχίζεις να θεωρείς ότι είναι ''γλυκάκι''. Εμ δεν είναι! Βάζει τη φωτογραφία σου στο cover του, όλο ανεβάζει τραγούδια και σου κάνει αφιερώσεις ''στη γυναίκα της ζωής μου'', όταν βγαίνετε φωνάζει πόσο σ' αγαπάει, σε παίρνει αγκαλιά μέσα στο μετρό, σε φιλάει στο λαιμό στο λεωφορείο, κοντεύει να σε ζητήσει σε γάμο από το πρώτο τρίμηνο της σχέσης σας. Ακόμη το θεωρείς γλυκούλι όλο αυτό;