Τα πρώτα ραντεβού είναι το λιγότερο ... τρομακτικά. Οι προσδοκίες σου είναι πιο ψηλές από το μπόι σου και το άγχος σου σε κάνει πολλές φορές να παραφέρεσαι. Πάνω - κάτω λογικά όλα αυτά.

 

Το θέμα είναι να μην κάνεις ό,τι είναι δυνατό ώστε να καταστρέψεις κάθε πιθανότητα να τα βρείτε (αφού τον θες, ολοφάνερο είναι) επειδή έχεις αγχωθεί και δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις. Επειδή κι εκείνος όμως έχει το ίδιο στρες με σένα, τουλάχιστον προσπάθησε από την πλευρά σου να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, δηλαδή απόφυγε τα παρακάτω:

 

1. Να μην κοιμηθείς καλά (έως και καθόλου) το προηγούμενο βράδυ. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό, ε; Θα εμφανιστείς με μαύρους κύκλους ή άπειρο makeup. Δε θα έχεις αρκετή ενέργεια και μπορεί να χασμουριέσαι κιόλας. Χμμμ, κακό, πολύ κακό.

2. Υπερβολικό stalking μια μέρα πριν βρεθείτε. Αυτό πάλι σημαίνει ότι ξέρεις τα πάντα από μόνη σου οπότε δεν παίζει να ενθουσιαστείς με τίποτα από αυτά που έχει να σου πει. Καλύτερα να τα λέγατε από το chat μωρέ!

3. Εμφάνιση επιπέδου σταρ του σινεμά. Λέω να διατηρήσεις λίγο πιο χαμηλούς τόνους, keep it casual.

4. Να φορέσεις άβολα (και εκνευριστικά) αξεσουάρ. Θα έχεις το μυαλό σου εκεί και ούτε που θα μπεις στον κόπο να προσέξεις αυτά που θα σου λέει ο γλυκούλης.

5. Να τρως λες και δεν είχες φάει εδώ και κανένα μήνα. Όταν βλέπεις ότι τρως περισσότερο από αυτόν, κόψε λίγο ταχύτητα - έστω κι από ευγένεια.

6. Να τον κοιτάς πολύ έντονα, σαν να ψάχνεις κάτι που να μη σ' αρέσει πάνω του. Χαλάρωσε λίγο, δεν τον περνάς από εξετάσεις τον άνθρωπο. Θα ήθελες να σε κοιτάει έτσι κι εκείνος μήπως;

7. Μα burger με κρεμμύδι; Τι το ήθελες; Αν μια πιθανότητα είχες να σε φιλήσει, θαρρώ πως δεν την έχεις καν πια.

8. Να συμφωνείς με ό,τι λέει επειδή δε θες να του πας κόντρα; Έχετε βγει για διάλογο, όχι για μονόλογο - αρκεί να μη μαλώσετε, ε!

9. Γελάς σν χαζούλα για να του κάνεις καλή εντύπωση; Δεν πιάνει, στο λέω εγώ. Μετά θα πάει στους φίλους του και θα σε κράζει.

10. Να μιλάς για τον πρώην σου όλη την ώρα. Αν θες να τον ξεφορτωθείς τον τύπο, καλά του κάνεις. Αν σου αρέσει, ραντεβού και αναφορά στον πρώην δεν πάνε μαζί.

11. Να είσαι με το κινητό στο χέρι όλη την ώρα. Απόφυγε να το ακουμπήσεις ακόμη κι αν χτυπήσει που λέει ο λόγος, αν δεν είναι μεγάλη ανάγκη, κάλεσε αυτόν που σε πήρε αργότερα.

12. Απόφυγε επίσης το να προσπαθείς υπερβολικά για να τον εντυπωσιάσεις. Δεν είναι ωραίο και κάνει μπαμ από χιλιόμετρα!

13. Να γελάς σε οτιδήποτε λέει. Μα γιατί; Κόψε κάτι, κόψε!