Αντικειμενικά μιλώντας, ο Υδροχόος είναι το καλύτερο ζώδιο που μπορεί να σου τύχει σ' αυτή τη ζωή. Κι άσε με εμένα που είμαι Υδροχόος και καμαρώνω μόνη μου, τη Jennifer Aniston δεν την πιστεύεις; Υδροχόος κι αυτή και φήμες λένε ότι είναι από τις καλύτερες φίλες που μπορεί να σου τύχουν (φαντάζομαι το εντελώς τυχαία το τόνισα αρκετά ως τώρα). Γιατί όμως εμείς οι Υδροχόοι είμαστε τόσο καλοί φίλοι; Διάβασε εδώ για να μάθεις καλύτερα την Υδροχόο φίλη σου:

1. Θέλει να ξέρει τα πάντα με λεπτομέρειες. Δεν αντέχει να έχει κενά, θέλει να δένουν όλα στο μυαλό της. Μπορεί να ξυπνήσει ένα πρωί και να σου κάνει άκυρες ερωτήσεις, μην παραξενευτείς, αν δεν βρει λογική συνέχεια σε όλα, δε θα ηρεμήσει.

2. Γι' αυτό και είναι πάντα ενημερωμένη. Για κάποιο συμβάν, μια είδηση της τελευταίας στιγμής, μια τάση στα ρούχα, μια φήμη για κάποιον celebrity, το καινούριο μαγαζί που άνοιξε στην πόλη σας. Θα είναι μέσα στα πράγματα γιατί δεν μπορεί κι αλλιώς!

aquarius woman

3. Πολύ ονειροπόλα βρε παιδί μου. Θα σε πάρει να σου κλαφτεί επειδή ξέμεινε από χρήματα και το επόμενο λεπτό μπορεί να προσπαθεί να σε πείσει να πάτε εκδρομή. Όχι δεν είναι τρελή, ζει γι' αυτό το όνειρο.

4. Νομίζει πως θα κάνει τον κόσμο καλύτερο. Είπαμε, το κορίτσι ονειρεύεται γιατί δεν μπορεί να ζει αλλιώς. Με μια καλή της πράξη, νομίζει ότι θα σώσει τον κόσμο. Θα βοηθήσει κάποιον και νομίζει ότι αυτόματα θα του λύσει όλα του τα προβλήματα. Θα κάνει το πρόβλημα σου και δικό της μέχρι να βρει τη λύση του - γι' αυτό έχει και τόσο στρες άλλωστε.

5. Ζει για τις φίλες της. Δεν μπορεί χωρίς αυτές, κι ας είναι λίγες και καλές. Ο κοινωνικός της περίγυρος μπορεί να είναι μεγάλος, οι πραγματικές φίλες όμως μια Υδροχόου είναι συγκεκριμένες. Αν δεν ανήκεις σ' αυτές, μην περιμένεις να στο πει, αλλά δε θα διστάσει να στο δείξει με κάθε τρόπο.

aquarius woman

6. Δεν αντέχει την πίεση. Αν την πιέσεις θα σκάσει, αν σε πιέσει οφείλεις να το αντέξεις - δεν ξέρω αν στο είπα, κάθε Υδροχόος έχει τη δική του λογική, φτιάχνει νόμους και θεωρίες και ούτε αυτό ξέρω αν στο είπα, αλλά έχει πάντα δίκιο.

7. Ερωτεύεται συχνά και πέφτει με τα μούτρα. Δε θα χαθεί από τη φίλη της όμως! Αυτά που κοροϊδεύει δεν τα κάνει η φίλη Υδροχόος - διότι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, πώς θα γίνει;

aquarius woman

8. Ανεξάρτητη. Αγαπάει τη μοναξιά της αλλά έχει ανάγκη να βρίσκεται αρκετός κόσμος γύρω της. Από τα λίγα ζώδια που είναι ταυτόχρονα τόσο ανεξάρτητα και τόσο εξαρτώμενα.

9. Κουραστικά κοινωνική. Όπου και να πάτε θα βρει κόσμο να χαιρετήσει, μπορεί να πιάσει την κουβέντα στην πωλήτρια/στον σερβιτόρο/ στον διπλανό της στο λεωφορείο. Για κάτι τέτοια ζει βασικά.

xx