Μου καλόμαθες με το καλοκαίρι που ντυνόσουν απλά και λιτά και τώρα ο χειμώνας σε χαλάει. Μπορεί να μην κάνει πολύ κρύο στη χώρα μας, αλλά αν ξεκινήσει η κακοκαιρία, μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή που δεν αγόρασες εκείνο το χοντρό πουλόβερ που μπάνιζες στις εκπτώσεις. Δεν μπορώ να σε καταλάβω εσένα που το κρύο σου χαλάει τη διάθεση (ακούς εκεί), αλλά μπορώ να σου προτείνω τα παρακάτω για να ανεβάσεις τόσο το ντύσιμο σου όσο και τη διάθεση σου! Κάνε λοιπόν τα παρακάτω και δε θα χάσεις:

(και να ντύνεσαι καλά!)

1. Κράτα μια χαριτωμένη (ακόμη και περίεργη) τσάντα. Μπορείς να διατηρήσεις ένα μονόχρωμο ντύσιμο και να του πετάξεις μια ευχάριστη πινελιά που θα τραβήξει τα βλέμματα. Πώς να μην πάρεις τα πάνω σου μετά;

2. Φόρα μια ξεχωριστή faux fur. Κι αν δεν την αντέχει το μπάτζετ σου, τότε ψάξε στην ντουλάπα της μαμάς ή της γιαγιάς σου, μήπως βρεις κάτι σχετικό και vintage - πολύ μου αρέσει αυτή η λύση να ξέρεις. Μπορεί να σε πηγαίνει πίσω στα 70s, αλλά με ένα skinny παντελόνι, χαμηλές μπότες κι ένα ωραίο πουλόβερ, δίνεις στο πανωφόρι σου ένα σύγχρονο στιλ.

3. Βάλε φλοράλ (και το χειμώνα). Όταν ένα λουλούδι δεν αρκεί για να σε κάνει να γελάσεις, τότε 2-3-5-100 θα το καταφέρουν. Είπε κανείς ότι φοράμε φλοράλ μόνο το καλοκαίρι και δεν το θυμάμαι; Μπορείς να φορέσεις το φλοράλ σου φόρεμα από το πρωί έως το βράδυ με over the knee boots.

4. Προτίμησε έντονο χρώμα. Είτε στα ρούχα, είτε στο μακιγιάζ, είτε και στα δύο. Ένα κόκκινο κραγιόν ή πουλόβερ, ένα ροζ πανωφόρι ή μια κίτρινη μπλούζα μπορεί να φτιάξουν τη διάθεση σου στο λεπτό και να σου δώσουν ενέργεια να ξεκινήσεις τη μέρα σου - εξάλλου, όλα είναι στο μυαλό.

5. Να προσθέσουμε και μερικά κρόσσια μωρέ; Μπορεί να είναι στη φούστα σου ή στην τσάντα σου, όπως και να χει, όσο χοντρά και να έχεις ντυθεί, τα κρόσσια προσδίδουν αρκετή κίνηση στο στιλ σου. Το φορτωμένο ντύσιμο σου γίνεται πιο ανάλαφρο και η μαυρίλα σπάει με αυτά τα χαριτωμένα κρόσσια.

xx