Αγαπήσαμε πολύ το βουργουνδί, τις σουέντ φούστες, τις κάπες και γενικώς τα περισσότερα trends του χειμώνα. Η νέα χρονιά μας φέρνει ακόμη περισσότερα, οπότε το next big thing έχει καταφτάσει εδώ και μερικές μέρες - για την ακρίβεια, τα 8 νέα big things! Ακολουθούν αυτά τα κομμάτια που θα γίνουν οι ιδανικές λύσεις από δω και πέρα:

1. Μανίκια καμπάνες. Το πόσο πρακτικά μπορεί να είναι, αποτελεί μια άλλη συζήτηση. Όπως και να χει, αυτή είναι η σιλουέτα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και τις επιλογές μας για την άνοιξη '16.

2. Λεπτά φουλάρια. H πινελιά που θα ταιριάξει γάντι στο office preppy look σου, με το λευκό ή μαύρο πουκάμισο σου. Τα skinny scarves μπορούν να φορεθούν όλη τη μέρα και να δώσουν παραπάνω στιλ και αρκετό χρώμα σε ένα απλό ντύσιμο.

3. Μικροσκοπικές τσάντες. Για να χωράνε τα βασικά και να μην κουβαλάς πια όλη σου την προίκα μαζί. Ιδανικά βρες μια μικρή τσάντα που να κρέμεται από τον ώμο σου και να φτάνει λίγο πιο κάτω από το γοφό σου.

4. Γούνα - αρκούδα(κι). Αχ τις αγαπώ αυτές, κυρίως γιατί είναι πολύ πολύ ζεστές. H teddy bear fur μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε μέρα έχει κρύο, από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε κάθε μέρος που έχεις να πας. Συνδυάζεται εύκολα και δε σ' αφήνει να κρυώσεις, υπάρχει τίποτα καλύτερο;

5. Τζιν με καμπάνα στο τελείωμα. Καινούριο trend δεν το λες, αλλά ότι δε λέει να φύγει από τη μόδα το λες. Είχα ένα τέτοιο στο γυμνάσιο, μετράει; Φέτος θα φορεθεί το ψηλόμεσο με μεγάλο άνοιγμα στο τελείωμα, ξέθαψε το παλιό σου τζιν λοιπόν!

6. Ώμοι έξω. Ό,τι πρέπει για μπλούζα που δεν έχει μεγάλο ντεκολτέ. Οι ώμοι θα βγουν για τα καλά έξω και θα ξεχάσουν να μπουν σε ρούχο. Αυτό το στιλ θα φορεθεί πολύ, καθώς οι περισσότεροι σχεδιαστές έχουν προτιμήσει high necklines και ακάλυπτους ώμους.

7. Μακρυμάνικα μάξι φορέματα. Ένα ρομαντικό και μποέμ στιλ για τη βόλτα ή τον καφέ σου, για το πρωινό Δευτέρας στο γραφείο ή για το ραντεβού με τον τύπο.

8. Slide σανδάλια. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ μεγάλη φαν του συγκεκριμένου trend, αλλά θα έρθει κι αυτή η στιγμή που θα βγάλεις πεντικιούρ έξω μετά από τόσους μήνες αποχής, ό,τι πέδιλο και να διαλέξεις. Φήμες λένε ότι αυτό το στιλ θα είναι στο επίκεντρο φέτος.

xx