Κάθε νέα χρονιά, νέα αρχή, νέα σεζόν μας φέρνει καινούριες τάσεις και μας παίρνει άλλες. Από τις πρώτες κιόλας μέρες του καινούριου χρόνου αρχίσαμε να κάνουμε προβλέψεις σχετικά με τα μεγάλα beauty trends που θα επικρατήσουν αυτή τη χρονιά με βάση αυτά που κυριάρχησαν το 2015! Οι προβλέψεις μας είναι οι εξής και ελπίζουμε να πέσουμε μέσα στα περισσότερα:

1. Έντονα μάγουλα με έντονο blush. Δεν υπάρχει άλλο προϊόν που να δίνει τόσο γρήγορα μεγαλύτερη φρεσκάδα σε κάθε πρόσωπο. Τα μάγουλα φαίνονται υγιή, φωτεινά, αναψοκοκκινισμένα, χωρίς υπερβολές αλλά με αίσθηση φυσικότητας.

2. Φυσικότητα στο καθημερινό μακιγιάζ. Το καινούριο trend για τα φρύδια που ξεκίνησε από την Κορέα, ήρθε για να μείνει αυτή τη χρονιά. Διάβασε περισσότερα εδώ! Αυτή τη χρονιά, το απλό θα επιβληθεί του επιτηδευμένου, με αποτέλεσμα να βασιστούμε τα χαρακτηριστικά μας και σε ελάχιστα προϊόντα ομορφιάς για το καθημερινό μας makeup.

3. Γκρί χείλη για το βραδινό makeup. Οι makeup artists είχαν προειδοποιήσει για το συγκεκριμένο trend. Φήμες λένε ότι θα κάνει ένα μεγάλο μπαμ μέσα στο 2016, θυμίζοντας κατά πολύ στα χείλη των 90's.

4. Χρωματιστό eyeliner & κραγιόν σ' ένα φυσικό makeup. Το χρυσό ή θαλασσί eyeliner και τα έντονα πορτοκαλί ή ροζ χείλη θα βρεθούν στο επίκεντρο της χρωματικής παλέτας. Όταν το υπόλοιπο μακιγιάζ βρίσκεται σε τόσο φυσικούς τόνους, μια ευχάριστη νότα στα μάτια και στα χείλη είναι ό,τι πρέπει!

xx