Τις περισσότερες φορές, το σε λένε bitch δεν είναι βρισιά, είναι κοπλιμέντο. Σημαίνει ότι όλοι αναγνωρίζουν πως είσαι αρκετά ικανή για να πετύχεις αυτό που θέλεις να χρειαστεί να ζητήσεις συνήθεια από πουθενά. Γιατί όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που συχνά αποδίδονται στις bitches είναι απλώς όσα διαθέτει μια σούπερ δυναμική γυναίκα, όπως:

Είναι ανεξάρτητη

Outgoing

Πολλοί θα προσπαθήσουν να σε κατακρίνουν επειδή είσαι ανεξάρτητοι. Θα σε ειρωνευτούν γιατί πιστεύουν ότι θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από τους άλλους. Εσύ ξέρεις ότι δεν είναι αλήθεια. Μην τους αφήσεις να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα για τον εαυτό σου. Είναι πολύ ωραίο να είσαι ανεξάρτητη.

Δεν διστάζει να λέει όχι

Strong-willed

Οι άντρες θα σε αντιπαθήσουν γιατί δεν σκέφτεσαι δεύτερη στιγμή πριν τους απορρίψεις, εάν δεν είναι αυτό που ψάχνεις. Όμως αυτό δεν σε κάνει bitch. Σε κάνει δυνατή.

Λέει τη γνώμη της

Speaks Her Mind

Όποια κι αν είναι. Έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις γνώμη και να τη λες. Όταν δεν αρέσει σε κάποιους δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να σε κάνουν να αισθανθείς το ίδιο άσχημα με αυτούς. Μην παίξεις το παιχνίδι τους. Είναι δικό τους πρόβλημα.

Δεν φοβάται να να γίνει "αρχηγός"

Says No

Όταν ένας άντρας συμπεριφέρεται σαν "αρχηγός" συνήθως τον χαρακτηρίζουν "ικανό". Όταν το κάνει μια γυναίκα είναι "σκύλα". Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σταματήσεις από το να γίνεις και πρωθυπουργός, αν αυτό θέλεις.

Ξέρει τι θέλει

Career Driven

Σε πολλούς -κυρίως άντρες- δεν αρέσουν οι γυναίκες που δεν προσαρμόζονται στις δικές τους επιθυμίες. Δεν έχουν συνηθίσει να το βλέπουν αυτό σε μια γυναίκα και δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να σε προσβάλλουν γι' αυτό. Μη μασάς.

Έχει αυτοπεποίθηση

Unattached

Με το που θα φανεί ότι έχεις υπόψη σου πόσο γοητευτική είσαι, θα θεωρήσεις βέβαιο ότι κάποιο άντρες θα νιώσουν μειονεκτικά και θα προσπαθήσουν να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα για τον εαυτό σου. Μη μου πεις ότι θα τα καταφέρουν;

Είναι τολμηρή

Stoic

Ποιος είπε ότι είναι υποχρεωτικό όλα τα κορίτσια να είναι ντροπαλά; Η καθεμία από εμάς έχεις τη δική της προσωπικότητα. Εάν η δική σου είναι τολμηρή, άφησέ τη να λάμψει!

Έχει μεγάλες απαιτήσεις

Independent

Κι όμως, είναι σημαντικό να ξέρεις ότι αξίζεις και μάλιστα ότι αξίζεις τα καλύτερα. Μη συμβιβαστείς για λιγότερα ούτε να δείχνεις ότι αρκείσαι σε λίγα προκειμένου να δείχνεις αρεστή στους άλλους.

Είναι χαρούμενη

Happy

Κάποιοι ίσως ζηλέψουν την ευτυχία σου και πουν ότι δεν την αξίζεις κι ότι έχεις όσα διαθέτεις επειδή είσαι bitch. Θέλουν μόνο να σε δουν να χάνεις το κέφι σου -μην το επιτρέψεις.