Κάθε φορά που αναλύαμε τα προηγούμενα ζώδια ανυπομονούσα να έρθει αυτή η στιγμή που θα γράψω για το καλύτερο ζώδιο που υπάρχει (αντικειμενικά) και που εντελώς τυχαία είναι το δικό μου ζώδιο. Και να που αυτή η στιγμή ήρθε! Αφού χαντακώσαμε όλα τα άλλα ζώδια και αφού κάναμε τις υποθέσεις μας για τις φίλες Ταυρίνες και Τοξοτίνες, έφτασε η ώρα για να κάνουμε αυτό το σημαντικό και πλέον καθοριστικό ερώτημα: τελικά να βγούμε με κανένα Υδροχόο ρε παιδιά ή όχι;

*Θα ακολουθήσουν μερικές ΜΗ αντικειμενικές απόψεις.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν τα υπερ και τα κατά. Ας ξεκινήσουμε, όμως, με τα υπερ για γούρι:

1. Ξεχωριστή προσωπικότητα. Πίστεψες έστω και για μισό λεπτό ότι ένας Υδροχόος μπορεί να αποτελεί μια βαρετή προσωπικότητα; Θα περάσεις ωραία μαζί του, θα γελάσεις αρκετά, θα έχετε πολλά να πείτε γιατί του αρέσει να χώνει τη μύτη του παντού και να μαθαίνει πράγματα (όχι από αδιακρισία). Μπορεί να βρεθείτε εντελώς αλλού από εκεί που ξεκινήσατε, αν κανονίσατε να βγείτε για καφέ, μπορεί να καταλήξετε να κλαμπάρετε με τέτοια όρεξη λες και βγαίνετε για πρώτη φορά στη ζωή σας.

2. Επικοινωνιακό άτομο. Θα πετύχει γνωστούς, θα μιλήσει σε κόσμο, θα μιλήσει αρκετά και σε σένα. Δεν του αρέσει να κλείνεται στο καβούκι του και αυτό θα τον κάνει ευχάριστη παρέα. Τι προτιμούσες, να μη λέει λέξη; Δε θα αφήσει αμήχανες σιωπές να χαλάσουν το ραντεβού σας.

3. Έχει μεγάλο κοινωνικό κύκλο. Έχει καλούς φίλους, αρκετές παρέες, πολλούς γνωστούς. Ξέρεις πως αν τα φτιάξετε, δε θα κρέμεται από σένα. Έχει άτομα γύρω του ώστε να περνάει καλά, να μοιράζεται σκέψεις, να τον βάζουν στο σωστό δρόμο όταν ξεφεύγει η φαντασία του. Ε ναι είμαστε και λίγο παράλογοι εμείς οι Υδροχόοι - και να θελα να στο κρύψω, δεν μπορώ.

4. Ευαίσθητος και ρομαντικός. Τον ενδιαφέρουν οι γύρω του και δεν κοιτάει μόνο τον εαυτό του. Τον νοιάζει αν περνάς καλά, που θέλεις να βγείτε, τι κάνεις στη ζωή σου, θα προσπαθήσει να σε κερδίσει μεθοδικά, θα σε εκπλήξει με πράξεις, δε θα βαρεθείς .. στο υπογράφω.

Ορίστε και τα κατά για να είμαι δίκαη:

1. Νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Επειδή ακριβώς του αρέσει να ασχολείται με πολλά και διαφορετικά πράγματα, θεωρεί ότι δεν κάνει ποτέ λάθος. Ακόμη και να το συνειδητοποιήσει, μην περιμένεις να το παραδεχτεί. Σπάνια θα σου ζητήσει συγγνώμη, το πολύ πολύ να σε βγάλει τρελή και να βγει από πάνω.

2. Λιγάκι πεισματάρης. Έως και πολύ. Υπάρχουν πολλές φορές που θα τον πιάσεις να κάνει σαν 5χρονο που του πήραν το παιχνίδι. Θα θέλει να περάσει το δικό του, να τραβήξει τα βλέμματα, θα γίνει πιο παράλογος από ποτέ, θα χρησιμοποιήσει ό,τι κοτσάνα του έρθει και στο τέλος θα πετύχει αυτό που θέλει. Έλα μην το παίρνεις στραβά, δες το θετικά - έχει στόχους το παιδί!

3. Ανεξάρτητος. Δε θέλει να δίνει αναφορά (αλλά θέλει να παίρνει). Δε μπορείς να τον τσεκάρεις για το τι έκανε και που πήγε, αλλά εσένα θα σε περάσει από μεγάλη ανάκριση. Μπορείς να βρεις το δίκιο σου μ' έναν Υδροχόο; Όχι βέβαια.

4. Απρόβλεπτος. Δεν είναι πάντα καλό, ειδικά στην περίπτωση όπου ενώ νομίζεις ότι είναι ευχαριστημένος με σένα και τη σχέση σας, σου ζητάει λίγο χρόνο να σκεφτεί. Δεν μπορείς να ξέρεις πάντα 100% τι τρέχει μέσα στο μυαλό του.

Η απόφαση δική σου, αλλά εντελώς αντικειμενικά εγώ λέω να βγεις!

xx