Πόσες φορές έχουμε βγάλει φωτογραφίες και έχουμε - δυστυχώς - παρατηρήσει μια ενοχλητική γυαλάδα σε μέτωπο και πηγούνι; Τουλάχιστον εγώ, άπειρες μα άπειρες φορές. Και να πεις ότι είναι μια λάμψη που κάνει το πρόσωπο σου πιο όμορφο, άααντε να το δεχτώ. Αυτή η άτιμη η γυαλάδα όμως χαλάει τα πάντα, το makeup σου, το πρόσωπο σου, τη φωτογραφία ολόκληρη.

Ακόμη κι αν βαριέσαι να φτιάξεις μαλλιά πριν φύγεις από το σπίτι, θέλω να πιστεύω ότι δε θα βαρεθείς να κάνεις αυτές τις 2-3 απλές κινήσεις και να βάλεις το αποσμητικό σου. Ε μιας και μπαίνεις σ' αυτόν τον κόπο, χρησιμοποίησε το και για μια ακόμη χρήση.

Πώς να ξεφορτωθείς το shiny face; Η απάντηση είναι εδώ φυσικά!

Τι χρειάζεσαι; Το αποσμητικό σου, που να είναι όμως σε στικ μορφή.

Τι κάνεις; Το περνάς από την πλευρά της παλάμης στα μεσαία δάχτυλα σου κι έπειτα το βάζεις στο πρόσωπο σου (ναι καλά διαβάζεις!), κυρίως στα μάγουλα σου και στο Τ που σχηματίζεται σε μέτωπο και μύτη. Κάπως έτσι, η γυαλάδα αποτελεί πλέον παρελθόν!

Γιατί μας βοηθάει αυτή η τεχνική; Αν σκεφτείς ότι το χρησιμοποιούμε κυρίως για να αποφύγουμε τη συγκέντρωση λιπαρότητας στην περιοχή της μασχάλης, φαίνεται κάπως λογικό να καταφύγουμε σ' αυτό και στην περίπτωση που θέλουμε να απομακρύνουμε τη λιπαρότητα του προσώπου. Πέρα από την υγιεινή του σώματος μας, έχει αποδειχτεί κι ένα σωτήριο εργαλείο για το πρόσωπο και το makeup μας. Αφού έχεις πετύχει τη ματ επιφάνει που επιθυμείς, έπειτα μπορείς να ξεκινήσεις ανενόχλητη το μακιγιάζ σου.

xx