Αυτός κι αν είναι ένας λόγος που με αγχώνουν τρομερά οι γιορτές! Όσο δοτικό άτομο και να είσαι, γίνεται να ικανοποιήσεις τους πάντες με τα δώρα που θα τους πάρεις; Κι αν θες να το πετύχεις αυτό, δεν πρέπει να έχεις μαζέψει αρκετά χρήματα και να αφιερώσεις κι αρκετό χρόνο; Έστω ότι βιάζεσαι να προλάβεις τα πάντα και ότι δεν έχεις μια περιουσία στη διάθεση σου για να ξοδέψεις. Τί κάνεις;

Τσέκαρε τη λίστα με τα 8 δώρα της τελευταίας στιγμής που ταιριάζουν στον καθένα, ώστε να καλύψεις κάθε κενό στην Xmas shopping list σου!

1. Πόστερ για το δωμάτιο. Εξαρτάται από το στιλ του καθενός, αλλά πιστεύω ότι μπορείς να βρεις αυτό το ένα που θα λατρέψει το αγόρι σου ή η αδερφή σου. Μπορείς να εμπνευστείς από αγαπημένες ταινίες, φράσεις ή συγκροτήματα.

2. Πουλόβερ. Ελπίζω το αγόρι σου να είναι ένα τσακ πιο χαριτωμένο από το παιδί της εικόνας, αλλά το πουλόβερ αποτελεί μια καλή ιδέα για κάθε τύπο αγοριού. Μπορεί επίσης να αποδειχτεί ένα πολύ καλό δώρο για τον μπαμπά σου ή τον αδερφό σου. Στην τελική, πάρε το ίδιο και στους 3, θα έχει πλάκα (ή και όχι).

3. Προϊόν μακιγιάζ. Θα το λατρέψει κάθε κοπέλα! Βρες κάτι ουδέτερο χρωματικά, χρήσιμο, απλό, οικονομικό. Δε χρειάζεται να δώσεις 40 ευρώ για ένα κραγιόν, κάτι πιο φτηνό μπορεί και πάλι να εντυπωσιάσει. Η μαμά σου, η αδερφή σου, η ξαδέρφη σου, η κολλητή σου και όποιο θηλυκό μπορώ να σκεφτώ, θα ξετρελαθεί με μια καινούρια μάσκαρα ή ένα ωραίο κραγιόν.

4. Θήκη για το κινητό. Όχι μια απλή μαύρη όμως! Βάλε τη φαντασία σου να οργιάσει. Αν δεν επρόκειτο για last minute gift, θα σου έλεγα να παραγγείλεις θήκη online. Μιας και πρόκειται για ένα δώρο που το θέλεις άμεσα, σου προτείνω να επισκεφτείς ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία και αρκετό χιούμορ στα σχέδια!

5. Ένα βιβλίο. Μπορεί να μην πρόκειται για τον τόμο που θέλει η μαμά σου, αλλά για ένα μικρό βιβλίο μαγειρικής ή κάτι χιουμοριστικό ή αισιόδοξο. Με μια μικρή αφιέρωση φυσικά!

6. Σκούφος. Το καλύτερο δώρο για χειμώνα, πρακτικό και πολύ χρήσιμο αυτές τις κρύες μέρες. Πιστεύω ότι όλοι θα το εκτιμήσουν! Σε περίπτωση που έχεις να πάρεις δώρο για άτομο που δεν ξέρεις πολύ καλά, ο σκούφος αποτελεί μια αρκετά safe επιλογή.

7. Μαγνητάκι ή καρφίτσα. Όπως και στην περίπτωση του πόστερ, μπορείς να εμπνευστείς κι εδώ από αγαπημένους ήρωες, βιβλία, ηθοποιούς και ταινίες, μουσική και συγκροτήματα κλπ. Έχει περισσότερο συμβολικό και συναισθηματικό χαρακτήρα παρά χρηστικό, αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα όμορφο δώρο.

8. Αστείες κάλτσες. Εγώ θα τις φορούσα πάντως - για τον ξάδερφο ή τον μπαμπά σου δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά. Ένα οικονομικό δώρο που δε θέλει πολύ ψάξιμο, μπορεί να είναι όσο χιουμοριστικό θέλεις εσύ ή μπορείς να το συνδυάσεις με κάποιο inside joke. Ας πούμε εγώ στον μπαμπά μου αγοράζω οτιδήποτε έχει σχέση με μουστάκι! 

Καλές last minute αγορές!!!