Ας πούμε ότι είναι πρωί καθημερινής, νυστάζεις απίστευτα, πρέπει να ετοιμαστείς για δουλειά ή σχολή, ο χρόνος είναι μειωμένος, το ίδιο και η διάθεση σου. Σου έχω 7 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε ύπνο και ξύπνιο, με το ένα πόδι έξω από το σπίτι και με το άλλο στο μπάνιο να χτενίζεσαι. Ορίστε οι πιο εύκολες προτάσεις για πρωινό (και όχι μόνο) hair styling!

1. Το κλασικό μισά πάνω - μισά κάτω. Το πιο πανεύκολο και αγαπημένο χτένισμα όλων των εποχών. Τουλάχιστον στη δικιά μου περίπτωση, περισσότερη ώρα ξοδεύω ώστε να βρω λαστιχάκι, παρά να πιάσω τα μαλλιά μου. Μπορείς να τα πιάσεις είτε σε μορφή κότσου είτε σε μορφή κοτσίδας - και τα δύο κολακεύουν εξίσου!

2. To messy bun είναι της μόδας. Ακόμη κι αν δεν έχεις προλάβει να λουστείς, να ξέρεις ότι δε θα το παρατηρήσει άνθρωπος. Τα μαλλιά σου έτσι δείχνουν πολύ στιλάτα και casual, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο τα φαρδιά μάλλινα ρούχα σου ή statement σκουλαρίκια που φοράς.

3. Λίγη τέχνη βρε παιδιά. Κάνε τα μαγικά σου με 2-3 τσιμπιδάκια και ίσως να μπορείς να βγεις για ποτό με το ίδιο πρωινό hair style. Σ' αυτή την περίπτωση, τα μαλλιά σου πρέπει να είναι τουλάχιστον βουρτσισμένα. Αν βέβαια έχεις να χτενιστείς 3-4 μέρες τώρα (δε σε κρίνω), καλύτερα να επιλέξεις το χτένισμα που βρίσκεται ακριβώς από πάνω.

4. Το χτένισμα της νύφης. Κι ας είσαι ορκισμένη εχθρός του γάμου, αυτό το χτένισμα αξίζει να το δοκιμάσεις. Αν έχεις πολλά και μακριά μαλλιά, αυτό είναι ό,τι πρέπει για σένα. Θέλουμε αρχικά δυο πλεξούδες (δεξιά & αριστερά) σαν στεφανάκι, έπειτα τις αρπάζεις κι αυτές, καθώς και το υπόλοιπο μαλλί και τα κάνεις όλα μια βασική πλεξούδα. 

5. Το χτένισμα ''βαριέμαι τις πλεξούδες''. Από τα πιο απλά και άκρως εντυπωσιακά χτενίσματα! Κάνεις κοτσίδα, ένα αρκετά χαλαρό δείγμα πλεξούδας και μετά τα πιάνεις πάλι μ' ένα ακόμη λαστιχάκι. Αυτό ήταν, είσαι έτοιμη να φύγεις από το σπίτι!

6. Της πλεξούδας πάλι. Μπορείς επίσης να αγοράσεις αυτά τα λεπτά πολύχρωμα λαστιχάκια που είναι ιδανικά για το συγκεκριμένο χτένισμα. Κάνεις τις πλεξούδες σου κανονικά και επιλέγεις εσύ αν θα τις συνεχίσεις μέχρι τέλους ή αν θα τις σταματήσεις κάπου στη μέση. Και τα δυο εγκρίνονται πάντως!

7. Η χαμηλή κοτσίδα βγάζει ένα κύρος. Έτσι δεν είναι; Ιδανική για το γραφείο ή κάποια συνάντηση, αλλά και για τη σχολή σου αν τη συνδυάσεις με ένα casual ντύσιμο. Αν έχεις μακριά και ίσια μαλλιά, αυτό το χτένισμα θα σε σώσει αρκετές φορές!