Ακόμη μια χρονιά περνάει, ακόμη μια περιουσία έχουμε δώσει για ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ! Μπορείς να κλείσεις άραγε τα μάτια στα νέα fashion trends και να κάνεις του κεφαλιού σου; Όσο και να έχεις κατασταλάξει στο στιλ που σε εκφράζει, θα επηρεαστείς - έστω και λιγάκι - από τις νέες τάσεις της μόδας. Συγκεντρώσαμε τα ωραία και τα άσχημα fashion trends από τη χρονιά που πέρασε ώστε να προετοιμάσουμε κατάλληλα και τις ντουλάπες μας για τη νέα χρονιά -κρατήσου και διάβασε λοιπόν!

Ναι στις μίνι φούστες σε Α γραμμή. Είτε με καλσόν είτε όχι, αν έχεις το κατάλληλο πόδι μπορείς να την αναδείξεις ακόμη περισσότερο. Αποτελεί ένα τέλειο κομμάτι για κάθε εποχή και ταιριάζει με πολλά διαφορετικά στιλ.

Όχι στις φούστες που θυμίζουν πλυντήριο αυτοκινήτου. Και καθαρίζουν ταυτόχρονα και το πεζοδρόμιο! Δεν μπορώ να καταλάβω πού ακριβώς κολακεύει το πόδι ή το σώμα γενικότερα, άσε που δείχνει λες και πάλευες με γάτες για ώρες. Αν έχεις μια τέτοια φούστα, μπορείς να τη διορθώσεις με τη βοήθεια κάποιου ειδικού, κάνοντας την όπως την ακριβώς από πάνω.

Ναι στα πόντσο με κρόσια. Αν και κρόσια στο ρούχο, κρόσια στην τσάντα, σαν να ξεπερνάει λίγο το μέτρο. Όπως και να χει, τα κρόσια φορέθηκαν πολύ και θα συνεχίσουν να φοριούνται αρκετά. Το ίδιο και τα αγαπημένα μας πόντσο!

Όχι στα πολύ μακριά μανίκια. Τι νόημα έχει αν δεν είναι πρακτικό το ρούχο; Γιατί ωραίο δεν το λες - με τίποτα! Νομίζεις ότι μπορείς να πιάσεις άνετα το κινητό σου για να στείλεις μήνυμα; Το πιο πιθανό είναι να σου φύγει από τα χέρια.

Ναι στα prints και στους συνδυασμούς τους. Αρκεί να μπορείς να το υποστηρίξεις κιόλας με το στιλ και το υπόλοιπο ντύσιμο σου. Συνδύασε τα με μονόχρωμο τζάκετ ή σακάκι!

Όχι φυσικά στα "γυμνά'' φορέματα. Ακόμη κι αν έχεις τις υπερτέλειες αναλογίες, ακόμη κι αν έχεις πολύ καλύτερο σώμα από τη Beyonce, σε παρακαλώ απόφυγε οτιδήποτε σχετικό. Τόσα φορέματα υπάρχουν, αυτό βρήκες;

Ναι στις ανοιχτές μπαλαρίνες. Αρκεί να είναι ακριβώς το νούμερο σου και όχι πιο μεγάλες, όπως βλέπω στη φωτογραφία.

Όχι στο παντοφλέ παπούτσι με το γουνάκι πίσω. Και γενικότερα όχι στο παντοφλέ παπούτσι. Βρε κορίτσια, νομίζω ότι μπορείτε να βρείτε πολύ πιο θηλυκά!

Ναι στον ένα ώμο έξω. Για μπλουζάκια και φορέματα! 

Όχι και στους δύο. Ελπίζω μέχρι τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2016 να έχει ξεχαστεί για τα καλά αυτό το fashion trend!