Οι μπούκλες της Rihanna είναι το σήμα κατατεθέν της κι ένας λόγος να τη ζηλεύουμε ακόμη παραπάνω (ζηλιάρα εγώ;). Όταν βαριέσαι να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου ή ακόμη και να τα λούσεις, υπάρχει το τέλειο καμουφλάζ για να μην έχεις πλέον bad hair days. Το κορίτσι μας έχει τη λύση!

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι αρκετά απλό και ονομάζεται ανανάς για τον πιο προφανή λόγο ... βασικά σε κάνει να μοιάζεις με ανανά αλλά με μια μεγάλη δόση στιλ. Τώρα πέρα από την πλάκα, η τάση ανανάς είναι μια καλή ιδέα για σένα που θέλεις να πετύχεις ένα τέλειο βραδινό χτένισμα, χωρίς κόπο, χωρίς να ξοδέψεις χρόνο ή χρήματα. Μήπως να το δοκιμάσεις στις γιορτές; Μήπως;

Κάπως έτσι γλιτώνεις το φριζάρισμα και το σπάσιμο της μπούκλας, ενώ ταυτόχρονα αποκτάς μια πιο παιχνιδιάρικη νότα στο χτένισμα σου. Να ναι καλά το κορίτσι βέβαια που κάνει τάση ό,τι πιο απλό βρει μπροστά της! 

Ξέρεις πότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χτένισμα ανανάς (αν ντρέπεσαι να βγεις έτσι έξω);
Εσύ που έχεις φυσικές μπούκλες ξέρεις πολύ καλά ότι μπορεί να τις λιώσεις ανεπανόρθωτα στον ύπνο σου, οπότε αν πιάσεις τα μαλλιά σου έτσι, ουσιαστικά γλιτώνεις από το φριζάρισμα - ειδικά αν τα αφήνεις να στεγνώσουν φυσικά.

Αν το δοκιμάσεις πάντως, να ξέρεις περιμένουμε ένα #yologreece στη φωτογραφία που θα ανεβάσεις στο instagram!

ΑνανάςΑνανάςΑνανάςΑνανάς