Οι ankle boots είναι από τα εύκολα και ταυτόχρονα σημαντικά κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας για κάθε κορίτσι, κάθε ηλικία και κάθε στιλ. Αρκετά θηλυκά, ενίοτε και πολύ πιο άνετα σχετικά με όλα τα υπόλοιπα παπούτσια της σεζόν, ιδανικά για διαφορετικά ντυσίματα και περιστάσεις. Ακολουθούν 5 outfits - ιδέες για σένα που δεν ξέρεις πώς ακριβώς να τα συνδυάσεις ή και για σένα που απλά θέλεις να πάρεις περισσότερες ιδέες.

Flat ankle boots? Ναι! Συνήθως, βέβαια, τα μποτάκια που φτάνουν ως τον αστράγαλο μαζί με το τζιν σου, κάνουν ένα πολύ καλύτερο συνδυασμό όταν περιλαμβάνουν και μερικούς παραπάνω πόντους - τακούνια και πάλι τακούνια! Ένα φλατ μποτάκι όμως μπορεί να συνδυαστεί μια χαρά με το τζιν σου, για ένα περισσότερο menswear ντύσιμο.

Δώσε βάση στο μήκος του τζιν σου. Για παράδειγμα, αν είναι μακρύ και καλύπτει μεγάλο μέρος της μπότας, δε μας κάνει. Καλύτερα να υπάρχει ένα μικρό κενό ανάμεσα στο σημείο που τελειώνει το τζιν σου και ξεκινάει το μποτάκι. Έτσι, για να κάνεις σωστή επίδειξη της μπότας σου! Δε θέλω να κρυώνεις όμως, οπότε άφησε κενό λίγων εκατοστών μόνο.

Γύρνα το τζιν, δεν παρεξηγεί. Όπως ακριβώς κάνεις και με τα boyfriend jeans σου, κάτι αντίστοιχο μπορείς να κάνεις κι εδώ. Φυσικά και είναι καλύτερη αυτή η τακτική από το να τα αφήνεις απλά στην τύχη τους. Κάπως έτσι αναδεικνύεται τόσο η μπότα όσο και το τζιν σου - και το πόδι σου βέβαια!

Μην ξεχνάς τη χρωματική παλέτα. Κράτα το ντύσιμο σου σε τόνους που να δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Αναρωτιέσαι ποιό τζιν πάει καλύτερα με το δερμάτινο μποτάκι σου; Δυο πράγματα να θυμάσαι όταν πρόκειται για ένα ασφαλές ντύσιμο: μινιμαλισμός και μονοχρωμία! 

Λευκό τζιν; Ναι μπορείς (αν και δε θα ήταν η πρώτη μου επιλογή). Με μαύρα ankle boots ή και πιο ανοιχτόχρωμα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα τέλειο χειμερινό στιλ για τη βόλτα ή τη σχολή σου!