Η βδομάδα αυτή θα είναι το εφαλτήριο για όλα όσα διαδραματιστούν μέχρι τις 15/12 καθώς το τελευταίο δίμηνο του χρόνου αυτού προμηνύεται καθοριστικό και δύσκολο σε παγκόσμια κλίμακα. Τα ζώδια της μεταβλητής και παρορμητικής ομάδας του 1ου και 2ου δεκαημέρου αντίστοιχα θα είναι ευάλωτα αυτή την βδομάδα στην υγεία η στην δουλειά ενώ γενικότερα θα επικρατήσει μια κατάσταση αποδιοργάνωσης στην ζωή τους. Η εγκατάσταση του Ερμή στο ζώδιο της αδυναμίας του τον Τοξότη από τις 21/11 μέχρι τις 9/12 προκαλεί επιπλοκές στην επικοινωνία, πολυγλωσσία, απρέπεια και φανατισμό, ενώ το αρνητικό τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στις 21/11 και η δύσκολη της αντίθεση με τον Ουρανό στις 24/11 είναι όψεις που μπορεί να οδηγήσουν σε βίαιες εξελίξεις και ακραίους ανταγωνισμούς.

 

 

Κριός

Συναπαντήματα με το παρελθόν

 

Η εγκατάσταση του Ερμή στον φιλικό σας Τοξότη θα έχει θετικό χαρακτήρα για σας και την επικοινωνία σας όπως και στην επέκταση διαφόρων δραστηριοτήτων και σχεδίων σας. Αν έχετε να διευθετήσετε συμφωνίες η νομικές υποθέσεις μπορείτε να το κάνετε μετά τις 21/11, όμως προσέχετε και κάποιες απρόοπτες αναβολές η εμπόδια μέχρι τις 25/11. Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στον πολικό σας Ζυγό δημιουργούν έντονες διεργασίες στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών ειδικά αν ανήκετε στο 1ο και 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Μετά τις 20/11 αποφύγετε άτομα και καταστάσεις που μπορεί να σας αποδιοργανώσουν συναισθηματικά και προστατέψτε τα οικονομικά σας. Ανακατατάξεις και αλλαγές σημαντικές αναμένονται στις συνθήκες της ζωής σας.  

 

 

Ταύρος

Προσέξτε τα οικονομικά σας

 

Ο Ήλιος και ο Ερμής θα αποχωρήσουν αυτή την βδομάδα από τον Σκορπιό και τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και θα εγκατασταθούν στον Τοξότη και στον 8ο ηλιακό σας οίκο. Από αυτό το ζωδιακό σημείο θα επηρεάσουν τα οικονομικά σας, ειδικά αυτά που συνδέονται με τρίτα πρόσωπα, δάνεια, εκκρεμότητες η περιουσιακά στοιχεία που έχετε και θα εντείνουν τις όποιες οικονομικές διαφορές σας. Ο χώρος εργασίας φαίνεται να εμφανίζει για σας αυτό το διάστημα κάποιες ανακατατάξεις που μπορεί να έχουν δυσάρεστο χαρακτήρα για σας ενώ προσέξτε σχέσεις με άτομα του εργασιακού σας χώρου που μπορεί να είναι αυτό το διάστημα και γενικότερα μέχρι τις 12/12 ιδιαίτερα ανταγωνιστικές η ζημιογόνες για σας. Πολλά από αυτά που έχουν διαδραματιστεί στο παρασκήνιο το τελευταίο διάστημα είναι πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια.

 

Δίδυμοι

Μέχρι εκεί που σας «παίρνει»!

 

Η βδομάδα αυτή θα είναι για σας ιδιαίτερα καθοριστική ειδικά αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς από τις 21 και 23/11 αντίστοιχα ο Ερμής αρχικά και ο Ήλιος λίγο αργότερα θα μεταβούν στον πολικό σας Τοξότη όπου και θα σχηματίσουν όψη συνόδου με τον σκληρό Κρόνο. Στρες και απογοήτευση θα είναι τα στοιχεία που μπορεί να επικρατήσουν στην ζωή σας και να επηρεάσουν την διάθεση σας ενώ η πανσέληνος που θα ολοκληρωθεί στις 25/11 στις αρχικές μοίρες του ζωδίου σας θα φορτίσει ιδιαίτερα το κλίμα στις σχέσεις, τις συνεργασίες και στα οικονομικά. Σημαντικά ατού για σας αυτό το δύσκολο διάστημα θα είναι οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης που από τις αρχικές μοίρες του φιλικού σας Ζυγού θα ενισχύσουν την αυτοκυριαρχία σας και την δυναμικότητα η αποτελεσματικότητα σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε κινήσεις που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν σε διάφορους κινδύνους σε δυσφήμιση η σε ατυχήματα. Παλιές καταστάσεις αναβιώνουν αυτή την εποχή στην ζωή σας και επιζητούν άμεση λύση.

 

 

Καρκίνος

Αιτίες για συγκρούσεις

 

Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 4ο ηλιακό σας οίκο φαίνεται να επιδεινώνουν την ήδη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στον άξονα καριέρας- οικογένειας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο και 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η βδομάδα αυτή θα έχει ουσιαστικές εξελίξεις στην εργασιακή σας πορεία η σε υποχρεώσεις και ταλαιπωρίες που μπορεί να σας αποδυναμώσουν οργανικά η ψυχικά ενώ οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό μπορεί να έχουν αποφασιστική εξέλιξη για την ζωή σας, τις σχέσεις η τις συνεργασίες σας. Αποφύγετε από την μεριά σας να τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα η να οδηγηθείτε σε κινήσεις και αποφάσεις που δεν έχετε σκεφτεί τα επακόλουθα τους. Ανταγωνισμοί, ανατροπές και συναισθηματικές η οικονομικές εξαρτήσεις θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ανάλογη ψυχραιμία και υπομονή

 

Λέων

Ξεκαθαρίζουν οι απώτεροι στόχοι σας

 

Η νέα βδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα καλή και δημιουργική αρχικά για σας ειδικά αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς οι παρουσίες του Ερμή και του Ήλιου στον φιλικό σας Τοξότη από τις 21/11 θα διευρύνουν την κοινωνικότητα σας, θα ωφελήσουν την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας. Η πανσέληνος στους Διδύμους στις 25/11 σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο φαίνεται να προκαλεί ανεπιθύμητες διαβρώσεις σε κοινωνικές η ερωτικές υποθέσεις, ομάδες που συμμετέχετε, στόχους και προσωπικά θέματα που καίνε. Ουσιαστικά η περίοδος αυτή μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια επιπλοκές, αποκαλύψεις και απρόοπτα που μπορεί να επιδράσουν σε μια επαγγελματική η προσωπική κατάσταση της ζωής σας. Επαφές και συζητήσεις που κάνετε αυτή την εποχή και μέχρι τις 25/11 μπορεί να έχουν απρόβλεπτο αποτέλεσμα και δυσάρεστες προεκτάσεις. Προσέχετε ταξίδια και μετακινήσεις η επαφές με άτομα που μένουν μακριά.

 

 

Παρθένος

Κορύφωση προβλημάτων

 

Η βδομάδα αυτή θα είναι και για σας αρκετά φορτισμένη σε εξελίξεις η υποχρεώσεις που ήδη έχετε σε εξέλιξη ενώ πάγια οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα μπορεί να σας πιέσουν. Οι παρουσίες του Ερμή αρχικά και του Ήλιου μετά τις 22/11 στον Τοξότη η συμμετοχή τους με τον Κρόνο που είναι εκεί μπορεί να προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ζωή σας μέσω ανεπιθύμητων αγκυλώσεων και δύστροπων παραγόντων που θα έχετε να αντιμετωπίσετε. Προσέξτε περισσότερο εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου και επηρεάζεστε άμεσα μέχρι τις 25/11 που θα ολοκληρωθεί η φάση της πανσελήνου στους Διδύμους, θέματα υγείας δικά σας ή άλλων οικείων σας προσώπων, προβλήματα επαγγελματικά η οικογενειακά, συνθήκες οικογένειας η διαμονής. Τα γεγονότα που θα αντιμετωπίσετε μπορεί να σας οδηγήσουν σε κάποιες σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις που θα συνδεθούν άμεσα με τον κοινωνικό και οικογενειακό σας κύκλο ενώ καλό θα είναι να αποφύγετε σχόλια και επικρίσεις που θα δυναμιτίσουν χειρότερα τις όποιες εξελίξεις.

 

 

Ζυγός

Κινηθείτε άμεσα

 

Οι παρουσίες της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο σας επικεντρώνουν το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αυτό το διάστημα. Αρκετοί από σας βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης νέων ενδιαφερόντων άλλοι πάλι προσπαθείτε να βολιδοσκοπήσετε αντιδράσεις και συμπεριφορές ατόμων η καταστάσεων που σας ενδιαφέρουν ενώ σε πολλές περιπτώσεις αυτό που επιδιώκετε είναι η ανανέωση των προσωπικών σας σχέσεων. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 20/11 μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια καταστάσεις που έχουν διαδραματιστεί στο παρασκήνιο, αναμοχλεύσεις και φοβίες ενώ η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 24/11 προκαλεί απότομες αλλαγές και απρόβλεπτα γεγονότα στην προσωπική σας ζωή ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο 1ο και 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Προσέξτε λοιπόν αυτή την βδομάδα τα οικονομικά σας κυρίως, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που κάνετε η έχετε ήδη, ρήξεις με άτομα που σας περιβάλλουν και αιφνιδιασμούς που μπορεί να σας παρασύρουν σε ακραίες αντιδράσεις.

 

 

Σκορπιός

Οικονομικές προκλήσεις

 

Οι νέες θέσεις του Ήλιου και του Ερμή  στον Τοξότη από τις 20/11 και μετά θα επηρεάσουν άμεσα και για ένα σημαντικό διάστημα τα οικονομικά σας θέματα και γενικότερα τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Σε πρώτη φάση αυτοί οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν όψη συνόδου με τον Κρόνο που είναι εκεί ενώ σε συνδυασμό με την πανσέληνο που θα ολοκληρωθεί στους Διδύμους στις 25/11 θα προκαλέσουν σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις στα δεδομένα της ζωής σας. Διάστημα που μπορεί να ασκήσει έντονες πιέσεις και περιορισμούς στον συγκεκριμένο τομέα, εμπόδια για χρήματα που περιμένετε η εκκρεμότητες που έχετε αφήσει πίσω σας και επανέρχονται στο προσκήνιο. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εποχή μπορεί να σας αποδυναμώσει στον συγκεκριμένο τομέα όμως στην πορεία του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου να σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα καθώς το δύσκολο αυτό σκηνικό φαίνεται να μεταβάλλεται αρκετά και προς το καλύτερο. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 20/11 βγάζει στην επιφάνεια ζητήματα που παίζονται και διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, προσέξτε στην διάρκεια της βδομάδας διάφορους ανταγωνισμούς στον χώρο της δουλειάς η επιπλοκές με χρήματα συντρόφου η συνεργάτη σας.

 

Τοξότης

Προσοχή παντού

 

Η διπλή παρουσία του Ερμή και του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο- ο τελευταίος θα εγκαινιάσει και την νέα περίοδο των γενεθλίων σας- θα ζωηρέψουν την επικοινωνία και την διάθεση σας να κινήσετε υποθέσεις και ζητήματα που σας ενδιαφέρουν όμως όλα αυτά αρχικά και μέχρι τις 25/11 θα σκοντάψουν σε διάφορα εμπόδια που ίσως δεν περιμένετε να αντιμετωπίσετε. Η δύσκολη πανσέληνος που θα ολοκληρωθεί απέναντι από το ζώδιο σας στις 25/11 φαίνεται να σας αποπροσανατολίζει και να σας αποδιοργανώνει είτε επαγγελματικά και οικονομικά είτε σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο ειδικότερα εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου. Μέχρι το τέλος του μήνα λοιπόν θα πρέπει να είστε όσο το δυνατόν προσεκτικοί σε αυτά που λέτε η κάνετε προκειμένου να αμβλύνετε καταστάσεις που μπορεί να βρίσκονται σε φάση κορύφωσης. Προσέξτε τάσεις ατυχημάτων η γενικότερα ταλαιπωρίες στην υγεία, σχέσεις με άμεσο η έμμεσο περιβάλλον, λόγια και πράξεις που μπορεί να έχουν ιδιαίτερη επίπτωση πάνω σας, όπως και θέματα η υποχρεώσεις που χρειάζονται σοβαρή και ουσιαστική προσήλωση. Νομικές υποθέσεις και συμφωνίες η οτιδήποτε έχετε μέχρι τώρα παραμελήσει και γενικότερα καταστάσεις που εδώ και καιρό παρουσιάζουν κενά.

 

Αιγόκερως

Εσείς κινείτε τα νήματα

 

Σημαντικοί παράγοντες αυτή την εποχή για σας θα είναι οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στον Ζυγό όπου για ένα μεγάλο διάστημα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στα οικονομικά και στις σχέσεις σας. Η περίοδος αυτή θα φέρει σημαντικές και ραγδαίες εξελίξεις κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο και 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς θα υπάρχουν γεγονότα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό και ψυχραιμία. Στις 20 και 24/11 που η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σχηματίσει δύσκολες όψεις με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας και τον Ουρανό από τον Κριό οι σχέσεις σας με τους άλλους, φίλους, συνεργάτες η σύντροφο μπορεί να περάσουν από φάση ζυμώσεων και αλλαγών που στην προκειμένη περίπτωση θα οδηγήσουν σε μια νέα κατάσταση πραγμάτων για σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πολλά πράγματα που μέχρι πρότινος βρισκόντουσαν σε φάση επεξεργασίας και αναμονής τώρα μπορεί να πάρουν μια νέα τροπή που σε πολλές περιπτώσεις θα είναι αναγκαία. Οι παρουσίες του Ερμή και Ήλιου στον Τοξότη από τις 20 και 22/11 όπως και η πανσέληνος στους Διδύμους φαίνεται ότι θα θίξουν τον άξονα υγείας- εργασίας και γενικότερα καταστάσεις που διαδραματίζονται εν αγνοία σας. Μπορεί όλο αυτό το διάστημα να είστε θύματα η θύτες επικρίσεων και βολών από το περιβάλλον σας ενώ καλό θα είναι να προσέξτε δραστηριότητες που συνδέονται με το εξωτερικό.

 

 

Υδροχόος

Δύσκολες αναμετρήσεις

 

Νέοι στόχοι μπαίνουν στην ζωή σας αυτό το διάστημα καθώς ο Ερμής και ο Ήλιος θα μεταβούν στον πληθωρικό Τοξότη όπου θα σχηματίσουν μια δύσκολη σύνοδο με τον Κρόνο, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δείτε και να μετρήσετε με μεγαλύτερη επιφύλαξη τις όποιες προοπτικές εμφανίζονται και να αντιμετωπίσετε εμπόδια η περιορισμούς στις όποιες επιθυμίες σας. Η πανσέληνος που θα ολοκληρωθεί στους Διδύμους είναι μεν φιλική προς το ζώδιο σας όμως η έντονη συμμετοχή του Κρόνου και του Ποσειδώνα σε αυτό το φαινόμενο μπορεί να πλήξει τον ερωτικό σας τομέα τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που περιβάλλεστε η να προβληματιστείτε με θέματα παιδιών η συντρόφου σας. Καταστάσεις από το παρελθόν η διαφορές που έχουν προκύψει θα είναι μάλλον δύσκολο να επιλυθούν άμεσα ενώ ουσιαστικά πλήττονται σε κάποιο βαθμό και οι επιλογές σας στον συγκεκριμένο τομέα. Τέλος οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στις 20 κι 25/11 φαίνεται να δημιουργούν επιπλοκές στην δουλειά, στις συμφωνίες και τις επαφές σας η να βγάζουν στην επιφάνεια καταστάσεις που είχαν μυστικό χαρακτήρα.

 

 

Ιχθείς

Περιφρουρήστε την φήμη σας

 

Δύσκολη εποχή για σας αυτή η βδομάδα που ξεκινάει καθώς σας προκαλεί ποίκιλλα προβλήματα στην καθημερινότητα σας, στον χώρο της δουλειάς η της οικογένειας και έντονη ψυχική αναστάτωση. Σχέσεις με άτομα του επαγγελματικού η οικογενειακού σας χώρου μπορεί να περάσουν από μια δύσκολη φάση μέχρι τις 25/11  που θα είναι και η ημερομηνία ορόσημο για σας. Προσέξτε περισσότερο εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου καθώς εσείς πλήττεστε περισσότερο αυτή την εποχή είτε σε επίπεδο προσωπικό είτε σε επίπεδο οικογενειακό και κοινωνικό. Μην δίνετε λαβές για σχόλια και παρεμβάσεις από τους άλλους και γενικότερα μεριμνήστε για όλα αυτά που έχετε αφήσει να συσσωρεύονται στην ζωή σας καθώς θα αναγκαστείτε να το κάνετε βεβιασμένα. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό μέχρι τις 25/11 μπορεί να επηρεάσουν τα οικονομικά σας προσέξτε τα έξοδα σας η γενικότερα ένα κύκλο σχέσεων και συνεργασιών που μπορεί να κλείσει απότομα.