Η νέα σελήνη που σχηματίζεται σήμερα στον Σκορπιό αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα, ευχάριστα απρόβλεπτη και μοιραία. Η θετική συμμετοχή του Δία από την Παρθένο σε αυτό το μηνιαίο φαινόμενο η ταύτιση της με τον Ερμή που είναι εκεί και οι νέες θέσεις της Αφροδίτης και του Άρη στον Ζυγό αυτή την βδομάδα προοιωνίζουν διάθεση για ανανέωση, προκλήσεις και ζυμώσεις αλλά και θετική έκβαση σε πολλά ζητήματα που τρέχουν στην ζωή μας. Ιδιαίτερα καλές ημερομηνίες θα είναι στις 12 και 13/11, όπου ο Ήλιος και ο Ερμής θα σχηματίσουν θετικό εξάγωνο με τον Δία, δημιουργώντας προοπτικές και ευκαιρίες για όλους και το θετικό εξάγωνο της Αφροδίτης- στις 13 και 14/11- ιδιαίτερα ισχυρή στο ζώδιο της κατοικίας της με τον Κρόνο από τον Τοξότη, όπου θα συμβάλει και αυτό στην σταθερότητα και στην ομαλή έκβαση προσωπικών και οικονομικών ζητημάτων. Φροντίστε λοιπόν αυτή την περίοδο να κινήσετε υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν και να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε καθώς το 2ο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου αναμένεται να είναι άκρως πιο δύσκολο και ανατρεπτικό.

 

Κριός

Ευκαιρίες για νέες σχέσεις

 

 

Οι παρουσίες αρχικά της Αφροδίτης και του Άρη από τις 13/11 στον πολικό σας Ζυγό θα ενισχύσουν την ερωτική σας διάθεση αλλά και τις διάφορες ευκαιρίες η την τύχη για νέες ευχάριστες και άκρως ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος Μαρτίου προσέξτε από τις 13/11 και μετά και όλη αυτή την βδομάδα διάφορες αιτίες συγκρούσεων που θα σημειωθούν με τους γύρω σας αλλά και διάφορες τάσεις για ατυχήματα η κρυώματα. Η νέα σελήνη στον Σκορπιό οι παρουσίες του Ήλιου και του Ερμή στο ίδιο ζώδιο μπορεί να αναμοχλεύσουν καταστάσεις από το παρελθόν αλλά και να ενισχύσουν τα οικονομικά σας. Παράλληλα προσέξτε τα έξοδα σας η γενικότερα συμφωνίες που μπορεί να αργοπορήσουν να διευθετηθούν και γενικότερα αλλαγές που σας ξεβολεύουν.

 

 

 

Ταύρος

Λύνονται οι διαφορές

 

Σημαντική βδομάδα για σας καθώς η νέα σελήνη που σχηματίζεται σήμερα στον Σκορπιό θα έχει θετικό αντίκρισμα στην κοινωνικότητα και στις σχέσεις που έχετε η θα έχετε με τους άλλους. Πολύ πιθανόν μέσα σ’ αυτή την βδομάδα να επιλύσετε θέματα και υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν και να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες η γνωριμίες. Οι νέες θέσεις της Αφροδίτης και του Άρη από τις 13/11 στον Ζυγό θα επηρεάσουν την εργασία και τα νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε στον συγκεκριμένο τομέα όπου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δραστήριος για σας. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να έχει καλή έκβαση για σας μέχρι τις 14/11 ενώ την ίδια ημερομηνία θα μπορούσατε να έχετε θετικά αποτελέσματα από την εργασία σας και όσα προσπαθείτε μέσω αυτής.

 

 

Δίδυμοι

Τρέξτε να προλάβετε

 

Δυναμική εβδομάδα για σας καθώς οι παρουσίες της Αφροδίτης και του Άρη στις αρχικές μοίρες του Ζυγού θα ενισχύσουν την δημιουργικότητα, τις σχέσεις και την τύχη στον έρωτα ενώ η νέα σελήνη στον Σκορπιό στις αρχές αυτής της βδομάδας μπορεί να φέρει νέες εξελίξεις στην δουλειά αλλά και στην καθημερινότητα σας. Θεαματικές αλλαγές προς το καλύτερο θα έχετε κοντά στις 14/11 λόγω του θετικού εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο όπου θα μπορέσετε να καταφέρετε κάτι σημαντικό στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά και ένα διακαή σας πόθο, στόχο η σχέδιο. Προσέξτε αρκετά την υγεία σας η πάγια θέματα του οργανισμού σας και σχέσεις η συνεργασίες μέσω αυτού αλλά και διάφορες φοβίες η ανησυχίες που θα μπορούσαν να σας κατακλύσουν.

 

 

Καρκίνος

Νέες ευχάριστες προοπτικές

 

Η νέα σελήνη που γίνεται σήμερα στον φιλικό σας Σκορπιό θα ανοίξει ένα κύκλο ευχάριστων γεγονότων για σας που θα συνδέονται με θέματα σχέσεων και με απολαβές προηγούμενων προσπαθειών σας. Τώρα θα μπορέσετε να δείτε τους κόπους σας να αποδίδουν θεαματικά αλλά και να συντονίζεστε αρμονικά με το οικείο σας περιβάλλον. Ταξίδια, επαφές και συναντήσεις θα έχουν θετικό χαρακτήρα ενώ σχέσεις με άτομα από το παρελθόν μπορεί να αναθερμανθούν. Οι παρουσίες της Αφροδίτης αρχικά στον Ζυγό και του Άρη από τις 13/11 στον Ζυγό φαίνεται ότι η μεν πρώτη δημιουργεί διάθεση αρμονίας στο οικείο σας περιβάλλον η δε δεύτερος μάλλον εντάσεις και προκλήσεις που μπορεί να σας αποδιοργανώσουν. Προσέχετε περισσότερο εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου.

 

 

Λέων

Νέος κύκλος εξελίξεων

 

Η νέα σελήνη που σχηματίζεται σήμερα στον Σκορπιό περιέχει για σας εκπλήξεις και κινδύνους που μπορεί να εστιάζονται στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Σχέσεις με άτομα του οικείου σας χώρου μπορεί να πάρουν αρνητική τροπή ενώ υποθέσεις και διαφορές με το παρελθόν να αναμοχλευτούν έντονα και να πλήξουν την εικόνα σας. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αποδεχθείτε αλλαγές η συνέπειες λαθών σας αυτή την εποχή ενώ παράλληλα να φροντίστε το κάθε τι να μην πάρει αρνητικές προεκτάσεις για σας. Θετικές προοπτικές μπορεί να εμφανιστούν στα οικονομικά σας μέσα από νέα εγχειρήματα και συμφωνίες που φαίνεται να προκύπτουν κοντά στις 12 και 13/11, ενώ η ταυτόχρονη εγκατάσταση της Αφροδίτης και του Άρη στον Ζυγό την ίδια παραπάνω ημερομηνία φαίνεται να έχει θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις και στα ερωτικά σας, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν ευχάριστες συναντήσεις με άτομα που σας ενδιαφέρουν η στήριξη από το άμεσο περιβάλλον και καλά αποτελέσματα από τους στόχους σας.

 

 

Παρθένος

Περιμένοντας τις ευκαιρίες

 

Η βδομάδα αυτή θα είναι σημαντική για σας ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς η νέα σελήνη στον Σκορπιό που γίνεται σήμερα και η θετική συμμετοχή του Δία από το ζώδιο σας φέρνει πετυχημένες εξελίξεις στον τομέα της δουλειάς και των επαγγελματικών σας συμφωνιών όπως και ευχάριστες προοπτικές στην προσωπική σας ζωή, καλές ειδήσεις και συναντήσεις. Πολύ σημαντικός ο οικονομικός σας τομέας καθώς οι παρουσίες της Αφροδίτης και του Άρη στον Ζυγό και στον 2ο ηλιακό σας οίκο ενισχύουν την οικονομική σας τύχη και την όποια δυνατότητα ανάπτυξης και προόδου. Καλό θα είναι να μην αναλωθείτε σε συζητήσεις, σχόλια και επιφανειακά ενδιαφέροντα καθώς το τέλος του Νοέμβρη αναμένεται να είναι για σας ιδιαίτερα απρόβλεπτο και απαιτητικό λόγω της σκληρής σε γεγονότα πανσελήνου στους Διδύμους. 

 

 

Ζυγός

Νέος κύκλος γεγονότων

 

Η σχεδόν ταυτόχρονη εγκατάσταση της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο σας φέρνουν ένα αέρα ανανέωσης στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων αλλά και αιτίες για διάφορες συγκρούσεις και εκρήξεις στην πορεία του Νοεμβρίου. Άμεσα και ιδιαίτερα αυτή την βδομάδα που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα καλή και αποτελεσματική μπορείτε να πετύχετε κάτι σημαντικό στις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις αλλά και να έχετε μια θετική έκβαση σε μια νομική η οικονομική σας υπόθεση. Το θετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα για σας και τις όποιες εκκρεμότητες σας ενδιαφέρει να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Προσκλήσεις, επαφές με άτομα από το παρελθόν, συμφωνίες και συναντήσεις  θα έχουν σημαντικά αποτελέσματα για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Σεπτεμβρίου ενώ η νέα σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να φέρει άνοδο η ευκαιρίες και στα οικονομικά σας

 

 

Σκορπιός

Φιλίες και έρωτες

 

Η νέα σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιο σας είναι ένα σημαντικό γεγονός για σας καθώς προμηνύει εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των οικονομικών σας θεμάτων. Η θετική συμμετοχή του Δία από την Παρθένο με αυτό το φαινόμενο θα είναι ενισχυτικό για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις νέες σας γνωριμίες όπως και για υποθέσεις και δραστηριότητες που έχουν συλλογικό χαρακτήρα και σας ευνοούν ιδιαίτερα. Περίεργο και απρόοπτο χαρακτήρα φαίνεται να έχουν αυτή την εποχή οι ερωτικές σας σχέσεις καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε περίεργα γεγονότα, απογοητεύσεις και διάφορες δοκιμασίες. Σχέσεις που έχουν κρυφό χαρακτήρα μπορεί να αναπτυχθούν, άτομα που συνδέονται με το εξωτερικό να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας ενώ καλό θα είναι να προσέχετε τον ρόλο κάποιων ανθρώπων απέναντι σας.

 

 

Τοξότης

Τάσεις φυγής

 

Η νέα σελήνη στον Σκορπιό ανοίγει για σας ένα νέο κύκλο γεγονότων που θα επηρεάσουν την προσωπική σας υγεία και γενικότερα τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και τις σχέσεις σας με άτομα του συγκεκριμένου χώρου. Βασικά αυτή την εποχή θα πρέπει να είστε κάπως προϊδεασμένοι για διάφορες διεργασίες που μπορεί να γίνονται στην ζωή σας οι οποίες μπορεί αρχικά να εμφανιστούν ως αθώες και ευχάριστες στην πορεία όμως να πάρουν ιδιαίτερα δύσκολη και απρόσμενη εξέλιξη. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου αυτός ο μήνας και ιδιαίτερα από τις 20/11 και μετά μπορεί να έχει μια δύσκολη τροπή για υποθέσεις και δραστηριότητες που συνδέονται άμεσα με σχέσεις και συνεργασίες, νομικά θέματα και οικονομικές η επαγγελματικές συμφωνίες. Προς το παρόν οι παρουσίες της Αφροδίτης και του Άρη στον Ζυγό δημιουργούν ειδικά για αυτή την βδομάδα ένα αρμονικό κλίμα στην προσωπική σας ζωή και αποτελεσματικότητα στις διάφορες προσπάθειες σας

 

 

Αιγόκερως

Βάλτε σε εφαρμογή τις επιδιώξεις σας

 

Το άνοιγμα του νέου αυτού μήνα σας βρίσκει σε φάση δημιουργικότητας και αναγέννησης προσωπικής η επαγγελματικής καθώς η νέα σελήνη στον Σκορπιό και η θετική παρουσία του Δία στην Παρθένο φαίνεται να φέρνουν ισορροπία και διάθεση προόδου η ανάπτυξης στην ζωή σας. Στόχοι που επιτυγχάνονται, νέες σχέσεις και γνωριμίες, επαφές με άτομα που σας ενδιαφέρουν, ταξίδια και μετακινήσεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δυσκολίες και δυστροπίες φαίνεται να προκαλεί η παρουσία του Άρη κυρίως στον Ζυγό όπου από τις 13/11 μέχρι τις 3/1/2016 φαίνεται ότι σταδιακά θα προκαλεί διάφορες εντάσεις και προβλήματα με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε η την οικογένεια και τον σύντροφο σας. Προκλήσεις που μπορεί να ξεπεράσουν τα όρια, εκνευρισμοί η παρορμητικές και παρακινδυνευμένες ενέργειες από μέρους σας μπορεί να πάρουν αρνητική διάσταση μέσα στην διάρκεια αυτού του μήνα. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος Δεκεμβρίου προσέξτε αυτή την βδομάδα περισσότερο

 

 

Υδροχόος

Γεφυρώστε το χάσμα

 

Η νέα σελήνη που γίνεται σήμερα στον Σκορπιό και θα επηρεάσει για σας τα γεγονότα του μήνα μπορεί να μην είναι ούτε εύκολη  ούτε και χαλαρή καθώς αναμοχλεύσει σε επικίνδυνο βαθμό καταστάσεις που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους, οικονομικά που σας απασχολούν και ανησυχίες που σας αποδιοργανώνουν. Ο τομέας της δουλειάς και της οικογένειας αποκτά αυτή την εποχή ιδιαίτερη σημασία για σας καθώς θα πρέπει να αποφύγετε καταστάσεις που μπορεί να έχουν αρνητική επίπτωση στην φήμη σας και να προκαλέσουν πλήγματα στην εικόνα σας. Οι παρουσίες της Αφροδίτης και του Άρη στον φιλικό σας Ζυγό από την άλλη σας βοηθούν να κινηθείτε με εξυπνάδα και αποτελεσματικότητα και να διευρύνετε τις γνωριμίες σας. Δραστηριότητες που συνδέονται με επικοινωνία, ταξίδια και σπουδές μπορούν να αποδώσουν καλά αποτελέσματα αυτή την βδομάδα αλλά και όλο τον μήνα. Προσέξτε τα οικονομικά σας

 

 

Ιχθείς

Προσέξτε τα οικονομικά σας

 

Η νέα σελήνη που γίνεται στον Σκορπιό σήμερα θα ευνοήσει και θα ενισχύσει εσάς και τις δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν ενώ είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στην διάρκεια του μήνα ευχάριστες προοπτικές σε ταξίδια, συμφωνίες που θα έχουν θετικά αποτελέσματα στην δουλειά και θετική επίλυση σημαντικών για σας ζητημάτων που σας απασχολούν. Πολύ σημαντικές ημερομηνίες για σας η 12 και 13 Νοεμβρίου όπου οι θετικές όψεις του Ήλιου- Ερμή από τον Σκορπιό με τον Δία από την Παρθένο θα ευνοήσουν ιδιαίτερα σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές υποθέσεις και ευκαιρίες που μπορεί να σας δοθούν για νέες συνεργασίες η σχέσεις. Οι παρουσίες της Αφροδίτης και του Άρη στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σας οίκο ιδιαίτερα μετά τις 20/11 μπορεί να προκαλέσουν απρόοπτα έξοδα και διαμάχες σε οικονομικές υποθέσεις σας, άμεσα πάντως και μέχρι τις 14/11 θα μπορέσετε να έχετε καλές εκβάσεις σε οικονομικές συμφωνίες και επαγγελματικούς στόχους που έχετε.