Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ λίγο παραπάνω τα ear muffs, αλλά οι εποχές που μπορούσαμε να τα φοράμε και να καμαρώνουμε έχουν περάσει. Τώρα που έχουμε γίνει μεγάλα κορίτσια κάνουμε στροφή και προτιμάμε τα καπέλα, αυτά τα λίγο πιο σοβαρά ή και ενίοτε ελαφρώς παιχνιδιάρικα, που μας ζεσταίνουν και υποβοηθούν λιγάκι και το στιλ μας. Ένα statement καπέλο, λοιπόν, μπορεί να συμπληρώσει τέλεια το ντύσιμο μας! Και voila η απόδειξη!

To Gaucho. Κάτι ανάμεσα σε fedora και floppy καπέλο. Ευκαιρία να συνδυάσεις το συγκεκριμένο καπέλο που έχει έντονο το αρσενικό στοιχείο με ένα πιο θηλυκό ντύσιμο, ώστε να φέρεις την ιδανική ισορροπία. Ένα πουλόβερ με μια φούστα θα μπορούσαν να είναι αυτό το θηλυκό ντύσιμο που θα ταιριάξει τέλεια με το καπέλο σου.

To Faux Fur Cossack. Έξτρα ζεστό, για τις εκδρομές σου ή τις πολύ κρύες μέρες στην πόλη, αλλά και αρκετά σικ. Μπορείς να το συνδυάσεις με ό,τι ντύσιμο θέλεις, μιας και σου δίνει το περιθώριο για αρκετές ενδυματολογικές επιλογές. Φοριέται τόσο με το βραδινό σου ντύσιμο ή και με ένα πιο smart casual. 

Το turban(ι). Κερδίζει έδαφος συγκριτικά με τα υπόλοιπα και θα το βρεις πολύ πιθανόν και σε μορφή τουρμπάνι - κορδέλα. Σε ζεσταίνει πλήρως (και τα αυτιά μέσα!) χωρίς να είναι απαραίτητα ογκώδες ή εντυπωσιακό από μόνο του. Ο τρόπος που θα το φορέσεις όμως και το υπόλοιπο ντύσιμο σου μπορούν άνετα να το απογειώσουν.

To Pom Peanie. Αυτό είναι το πιο αγαπημένο μου απ' όλα! Δεν έχει σημασία το χρώμα ή πόσο μεγάλο θα είναι ή πόσο ζεστό, το πομ πομ στην άκρη με τρελαίνει. Συνδύασε το με ένα casual look, αν και εγώ που τέτοια θέματα δεν έχω, το έχω φορέσει και με βραδινό ντύσιμο. Ανάλογα το χρώμα, μπορείς να το κολλάς και σε κάθε ντύσιμο της ημέρας.

Το Beret. Κλασικό καπέλο, που θυμίζει κάτι από Γαλλία, είναι σικ και διαχρονικό και γιατί όχι δηλαδή; Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, ίσως περισσότερο για στιλ παρά για τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά δε μας πειράζει. Μαύρο μπερέ για ένα total black look, λοιπόν!

Το Leather Baseball Cap. Ωραίο δε λέω, αλλά δε θα ήταν στις πρώτες μου επιλογές. Μέσα στο χειμώνα, όλο και κάτι πιο γούνινο θα θέλεις, το σηκώνει και τo κλίμα - κυριολεκτικά. Παρόλα αυτά, αν αποφάσισες να πας για τρέξιμο ένα ηλιόλουστο πρωί, ευκαιρία να βάλεις το συγκεκριμένο. Σε ζεσταίνει και σε προστατεύτει από τον ήλιο, είναι δερμάτινο κι αυτό του δίνει αυτόματα μια στάλα παραπάνω στιλ και ταιριάζει τέλεια με το αθλητικό σου outfit.