Οι πιο λαμπερές μέρες του χρόνου πλησιάζουν και αυτό δεν θα μπορούσε, φυσικά, να γίνει χωρίς τη νέα, αστραφτερή συλλογή Swarovski. Όπως και οι σειρές των δύο προηγούμενων σεζόν, έτσι κι αυτή σχεδιάστηκε μαζί με το διάσημο top model και μούσα της Swarovski Miranda Kerr και υπογραμμίζει και αποθεώνει το προσωπικό στυλ της πολυδιάστατης γυναίκας. Όπως είναι άλλωστε και η ίδια η Miranda Kerr που άντλησε την έμπνευση από αξίες τις οποίες θεωρεί σημαντικές, όπως η λάμψη, η αγάπη, η χαρά, το πνεύμα η δύναμη και η χάρη

Με σαφή προτίμηση στις ντελικάτες σιλουέτες, τα θηλυκά σχέδια και τις διακριτικές κρυστάλλινες εφαρμογές, η συλλογή αυτή χωρίζεται σε δύο σειρές: «Diapason» και «Duo».

Σε μια νέα απόδοση του κλασικού στυλ, η πρώτη συνδυάζει φόρμες εμπνευσμένες από τη φύση με μια σύγχρονη πινελιά λάμψης. Η σειρά «Diapason» παίζει με ρευστά εφέ που παραπέμπουν σε καταρράκτη με τη βοήθεια κρεμαστών κρυστάλλινων στοιχείων, κολιέ σε σχήμα V και Y, σχήματα παγοκρυστάλλων και παλέτες χρωμάτων από το ανοιχτό γκρι μέχρι το βαθύ μπλε. Η σειρά αυτή συμπληρώνει ιδανικά κάθε σύνολο, χάρη στη μεγάλη ποικιλία κολιέ σε όλα τα μεγέθη: από διακριτικά κομμάτια μέχρι περίτεχνα σχέδια που αγκαλιάζουν τον λαιμό.

Η σειρά «Duo» χαρίζει μια φρέσκια και μοντέρνα νότα σε κοσμήματα όλο νόημα. «Κάθε σύμβολο στη συλλογή έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα προσωπικά» τονίζει η Miranda Kerr. Τα σύμβολα φέρουν διακριτικά κρύσταλλα pavé και ανάγλυφη επιμετάλλωση σε ροζ χρυσό, ενώ κρύσταλλα σε αποχρώσεις πολύτιμων λίθων κοσμούν την αλυσίδα, προσθέτοντας ακόμα περισσότερες πινελιές λάμψης. «Λατρεύω να συνδυάζω τις επιμεταλλώσεις σε ροζ και σε λευκό χρυσό, είναι βασικό στοιχείο της συλλογής και της δίνει μια μοντέρνα αίσθηση» εξηγεί η Miranda Kerr. Χάρη στο διακριτικό σχέδιο, η σειρά «Duo» είναι ιδανική για συνδυασμούς με άλλα κοσμήματα («layering»), για μια κομψή και προσωπική πινελιά στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Κι όταν ήρθε η ώρα της φωτογράφισης για την άκρως προσωπική και γοητευτική συλλογή με την υπογραφή της Swarovski.και της Miranda Kerr, η Swarovski.επέλεξε την επί σειρά ετών συνεργάτιδά της και εξαιρετικά ταλαντούχα Margaret Zhang, για να την αιχμαλωτίσει με τον αποκαλυπτικό φακό της. Στο πλατό του Λος Άντζελες, η στυλίστρια, φωτογράφος και συγγραφέας Margaret Zhang φωτογράφισε τη Miranda Kerr να ποζάρει με τα αγαπημένα της κομμάτια από τη συλλογή.