Θετική βδομάδα για νέα αισιόδοξα ξεκινήματα καθώς μέχρι τις 11/11 θα σχηματιστεί η νέα σελήνη του μήνα στον Σκορπιό με την θετική συμμετοχή του Δία από τις 18ο της Παρθένου. Εξαιρετικό διάστημα για να επιτύχουμε πρακτικούς και οικονομικούς στόχους, να ασχοληθούμε με πάγια προβλήματα υγείας,  αλλά και για νέα ελπιδοφόρα ξεκινήματα κυρίως για τους εκπρόσωπους της γήινης τριπλότητας. Ο Ερμής από τον Σκορπιό θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 6 και 7/11 ενισχύοντας τις ελπίδες, την φιλανθρωπία και τις ανθρώπινες αξίες, ενώ η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει την πορεία της στο ζώδιο της Παρθένου και από τις 10/11 θα εγκατασταθεί στο ζώδιο της κατοικίας της στον Ζυγό όπου θα συμβάλει ιδιαίτερα στην εξισορρόπηση παλιών διαφορών στην σύσφιξη σχέσεων και συνεργασιών αλλά και στην διάθεση νέων γνωριμιών. Πιο ευνοημένοι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι.

 

 

Κριός

Νέα εποχή

Σημαντικός μήνας ο Νοέμβριος για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα αλλά και για αισιόδοξες εξελίξεις στα οικονομικά σας, κυρίως για αυτά που περιμένετε να λάβετε μέσω τρίτων, κληροδοτήματα, χρήματα μέσω συνεργασιών η του συντρόφου σας η να κλείσετε σημαντικές εκκρεμότητες. Θετικές εξελίξεις και στον τομέα των σχέσεων σας καθώς η Αφροδίτη θα μπει στον Ζυγό από τις 10/11 όπου και θα ενισχύσει το καλό κλίμα, τις σχέσεις την κοινωνικότητα και τις συνεργασίες σας για ένα μήνα περίπου. Πιθανές αλλαγές στην διάρκεια του Νοέμβρη κυρίως σε τομείς που έχουν να κάνουν με την δουλειά η την κατοικία και την διαμονή σας, εξαιρετική μέρα για σας η 12η Νοεμβρίου.  

 

Ταύρος

 

Η τύχη με το μέρος σας

Η παρουσία του Ερμή στον πολικό σας Σκορπιό δημιουργεί έντονη κινητικότητα στον τομέα των σχέσεων και των συμφωνιών αυτή την βδομάδα, ενώ νέα τυχερά ξεκινήματα υπόσχεται και η νέα σελήνη που θα γίνει εκεί στις 11/11 με την επικουρία του Δία από την Παρθένο. Τύχη στις ερωτικές σχέσεις, εύνοια σε δημιουργικές και συλλογικές δραστηριότητες, νέες επαγγελματικές συνεργασίες υπόσχεται για σας αυτό το σεληνιακό φαινόμενο του Νοεμβρίου ειδικά αν είστε γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η Αφροδίτη εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιο της Παρθένου και εγκαθίσταται για ένα μήνα στον Ζυγό όπου από κει θα συμβάλει θετικά στις εργασιακές και οικονομικές σας υποθέσεις και γενικότερα στις σχέσεις με τα άτομα που συναλλάσσεστε καθημερινά. Εύνοια σε διάφορες θεραπείες και θέματα υγείας, ενώ το θετικό εξάγωνο της Αφροδίτης- Κρόνου στις 12/11 «ξεπαγώνει» ένα οικονομικό ζήτημα.

 

 

Δίδυμοι

Γενική αναδιοργάνωση

 

Νέες επαγγελματικές η οικονομικές προοπτικές θα εμφανιστούν στην διάρκεια αυτή της βδομάδας για σας και κοντά στις 7/11, εμπνεύσεις, ιδέες και διαισθήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν ιδιαίτερα για να βρείτε άκρη σε δύσκολα προβλήματα και άλυτα αινίγματα. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Ζυγό από 10/11 και η παρουσία της εκεί για ένα ολόκληρο μήνα θα φέρει θεαματικές αλλαγές στην ερωτική και κοινωνική σας ζωή και θα βοηθήσει ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας. Η νέα σελήνη στον Σκορπιό στις 11/11 θα ανοίξει ένα κύκλο νέων προοπτικών στην δουλειά και σε όλα αυτά τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα σας ενώ θα ενισχύσει ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και γενικότερα τις σχέσεις σας με τα άτομα του οικείου σας χώρου και τα θέματα κατοικίας σας. Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας προσέξτε μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας τάσεις ατυχημάτων η διάφορες εντάσεις με τους οικείους σας.

 

 

Καρκίνος

Στόχοι που επιτυγχάνονται

 

Καλό κλίμα προσφέρει για σας η νέα βδομάδα του Νοέμβρη και ο νέος σεληνιακός κύκλος του μήνα, καθώς εμφανίζονται θετικές προοπτικές για νέα επαγγελματικά και δημιουργικά επιτεύγματα, επιτυχίες σημαντικές που συνδέονται με συμφωνίες και συνεργασίες η δραστηριότητες που συνδέονται με συμβόλαια, νομικά ζητήματα, σπουδές και ταξίδια. Στις 7 και 8/11 το αρμονικό τρίγωνο του Ερμή- Ποσειδώνα στην υδάτινη τριπλότητα θα ευνοήσει ιδιαίτερα τους στόχους σας και γενικότερα θα δώσει σημαντικές λύσεις σε καταστάσεις που σας έχουν απασχολήσει ενώ θα υπάρχει η πιθανότητα να επιτύχετε κάποιο σημαντικό σας στόχο. Η νέα σελήνη στον Σκορπιό θα είναι θετική και για τις ερωτικές σας υποθέσεις, θέματα παιδιών και επαγγελματικής σταθερότητας ενώ η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 10/11 θα ευνοήσει το οικογενειακό κλίμα και τις σχέσεις με τους οικείους σας.

 

 

Λέων

Θετικές προοπτικές στα οικονομικά

 

Το νέο σεληνιακό φαινόμενο του μήνα στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναστατώσεις στον χώρο του σπιτιού και στις σχέσεις με την οικογένεια αλλά και γενικότερα να συμβάλει στο ξεκαθάρισμα κάποιων διαφορών με τους οικείους σας η την δουλειά σας. Το κλίμα στο σπίτι μπορεί να είναι πιο δύστροπο καθώς θα υπάρχουν υποχρεώσεις και αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν όμως παράλληλα θα υπάρχουν προοπτικές για να πάρετε χρήματα που περιμένετε η να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 10/11 θα ευνοήσει τις επαφές και τις γνωριμίες σας, τα ερωτικά σας θέματα και τους στόχους σας, όπως και τις δημιουργικές σας ικανότητες. Εύνοια από συμβόλαια και συμφωνίες θα έχετε μέχρι τις 12/11 αλλά και επίλυση διαφορών μέσω διαφόρων συζητήσεων που θα κάνετε. Μπορείτε λοιπόν αυτή την βδομάδα να περάσετε με ευκολία την γραμμή σας στους άλλους να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον αλλά και να αποφύγετε τριβές και κινήσεις που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν.

 

 

Παρθένος

Βελτίωση συνθηκών

 

Θετική βδομάδα για να πετύχετε ιδιαίτερα ευνοϊκές ρυθμίσεις και συμφωνίες σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν επαγγελματικά η οικονομικά αλλά και σε δραστηριότητες που συνδέονται με νομικά, σπουδές και ταξίδια. Μέχρι τις 7/11 θα έχετε μια πολύ σημαντική εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή καθώς σχέσεις και επαφές θα έχουν καλή έκβαση και ομαλότητα ενώ η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Ζυγό για ένα μήνα θα βελτιώσει προς το καλύτερο τα οικονομικά σας και θα βοηθήσει στην διασφάλιση συμφερόντων και κεκτημένων. Η νέα σελήνη του μήνα στον Σκορπιό με την θετική συμμετοχή του Δία από το ζώδιο σας θα εξελίξει συμφωνίες που επιδιώκετε, προβολή, διάθεση για ταξίδια και νομικές υποθέσεις. Φροντίστε λοιπόν αυτή την βδομάδα να «τρέξετε» όλα αυτά που επιθυμείτε προκειμένου να αποφύγετε το δύστροπο υπόλοιπο του Νοεμβρίου κυρίως προς τις 25/11 που θα ολοκληρωθεί η πανσέληνος στους Διδύμους σε δύσκολη αντίθεση με τον Κρόνο από τον Τοξότη, φαινόμενο που θα προκαλέσει έντονες ανακατατάξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας

 

 

Ζυγός

Γοητεία και διπλωματία κερδίζουν έδαφος

 

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από τις 10/11 και για ένα μήνα περίπου θα είναι το πιο σημαντικό γεγονός του Νοεμβρίου για σας, καθώς θα βοηθήσει ιδιαίτερα κυρίως μέχρι τις 12/11 να ενισχύσει τις σχέσεις σας και γενικότερα τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής ακόμα και τα οικονομικά σας. Πολύ πιθανόν να κάνετε αυτό το διάστημα επαφές και συζητήσεις για νέες συνεργασίες η να έχετε θετικές εξελίξεις σε μια προσωπική σας υπόθεση. Η νέα σελήνη του Νοεμβρίου στον Σκορπιό στις 11/11 μια μέρα μετά την άφιξη της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει και αυτή με την σειρά της τα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια η ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε. Μπορείτε λοιπόν όλη αυτή την βδομάδα να πάρετε πληροφορίες που θέλετε να μετρήσετε τις δυνάμεις σας για όλα αυτά που σχεδιάζετε να κάνετε και γενικότερα να κινηθείτε με μυστικότητα προκειμένου να διασφαλίσετε ατού και στοιχεία που θα σας βοηθήσουν στο απώτερο μέλλον.

 

 

Σκορπιός

Ενθαρρυντικές προοπτικές

 

Σημαντικό διάστημα για σας καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σας συνεχίζει να ενισχύει τις διάφορες δοσοληψίες και να εξελίσσει συμφωνίες οικονομικού και επαγγελματικού χαρακτήρα. Η θετική του όψη με τον Ποσειδώνα στις 7/11 σας γεμίζει χαρά, ευδαιμονία και ανακούφιση ενώ συμβάλει σε ερωτικές και προσωπικές επιτυχίες αλλά και σε θετικές σκέψεις η αποφάσεις. Εύνοια από καλλιτεχνικές δραστηριότητες η στόχους, ευχάριστες επαφές, ταξίδια, αποδράσεις. Η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας στις 11/11 με την θετική συμμετοχή του Δία θα συμβάλει στην αποκατάσταση των ισορροπιών και σε διάφορες παροχές που μπορεί να λάβετε μέσω τρίτων, φίλων η συνεργατών. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό το φαινόμενο θα βοηθήσει στις οικονομικές σας υποθέσεις στην εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας σε αγοραπωλησίες και επενδύσεις. Η Αφροδίτη στον Ζυγό και στον 12ο ηλιακό σας οίκο από τις 10/11 και γι ένα μήνα μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα μυστικότητας στις ερωτικές και προσωπικές σας σχέσεις, όπως και διάφορες δοκιμασίες.

 

Τοξότης

Προσέξτε την υγεία σας

 

Η νέα σελήνη του Νοεμβρίου στον Σκορπιό και στον 12ο ηλιακό σας οίκο φαίνεται να επιβαρύνει τον ψυχισμό σας αλλά και τις επαγγελματικές η οικονομικές σας υποθέσεις, συμφωνίες και συνθήκες δουλειάς η συνεργασίες σας. Θετικός οιωνός για σας θα είναι η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 10/11 όπου για ένα μήνα θα τονώσει τις σχέσεις με τους φίλους σας η γενικότερα με τους οικείου σας και θα βοηθήσει στην κοινωνική σας ανέλιξη. Προσέξτε παρασκηνιακές κινήσεις αυτό το διάστημα, προβλήματα με υγεία και διάφορες θεραπείες, αλλά και υποθέσεις η στοιχεία που θέλετε να κρύψετε από τους άλλους. Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και ειδικά μετά τις 17/12 η παρουσία του Άρη στην Παρθένο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην δουλειά η διάφορες προστριβές με συνεργάτες και οικεία σας πρόσωπα

 

 

Αιγόκερως

Σταθερότητα στις σχέσεις σας

 

Βελτίωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα έχετε οι περισσότεροι από σας τον νέο μήνα καθώς η νέα σελήνη στον Σκορπιό βοηθάει ιδιαίτερα στην βελτίωση και σταθεροποίηση των διαπροσωπικών σας σχέσεων αλλά και στην προώθηση νέων στόχων στην δουλειά η στα οικονομικά σας. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 10/11 θα βοηθήσει την δημοτικότητα σας και θα ενισχύσει το κύρος σας ενώ θα έχετε την δυνατότητα να ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του προσωπικού σας χώρου. Συλλογικές δραστηριότητες, νέα σχέδια και ευνοϊκές προϋποθέσεις θα έχετε όλο αυτό το διάστημα του Νοεμβρίου αλλά και δυνατότητες για επέκταση διαφόρων δραστηριοτήτων όπως στην επικοινωνία, στα γραπτά στις γνώσεις. Φίλοι και ομοιδεάτες μπορούν να παίξουν ένα θετικό ρόλο αυτή την εποχή στην ζωή σας ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να ανανεώσετε σχέσεις από το παρελθόν.

 

 

Υδροχόος

Ανακατατάξεις στην δουλειά

 

Η νέα σελήνη του Νοεμβρίου που θα γίνει στις 10/11 στον Σκορπιό αλλά και η παρουσία του Ερμή εκεί θα εντείνουν τα νεύρα και γενικότερα το δύσκολο κλίμα που υπάρχει στον χώρο της δουλειάς και των συνεργασιών σας, των οικογενειακών σας συνθηκών η της διαμονής σας. Πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε αυτό το διάστημα έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει, δυσάρεστες ανακατατάξεις στην δουλειά η έντονους ανταγωνισμούς. Ουσιαστικά αυτό το διάστημα εκθέτει σε μεγαλύτερο βαθμό προβλήματα που ήδη βιώνετε στην ζωή σας και καλείστε να τα αλλάξετε η να αποδεχθείτε τις όποιες εξελίξεις έχετε. Αρωγός για σας αυτό το διάστημα θα είναι η παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 10/11 και για ένα μήνα όπου θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην αποκατάσταση προβλημάτων και διαφορών μέσω της ομαλής συνεννόησης που θα έχετε με τους οικείους σας, φίλους και άτομα που έχετε καθημερινή επαφή αλλά και στις διάφορες δοσοληψίες οικονομικές η προσωπικές που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

 

Ιχθείς

Ομαλότητα στις σχέσεις

 

Η παρουσία του Δία στην Παρθένο κι η νέα σελήνη του Νοεμβρίου στον φιλικό σας Σκορπιό θα είναι τα πιο σημαντικά ατού για σας αυτό τον νέο μήνα καθώς θα ενισχυθεί η προσωπική σας ζωή αλλά και οι νέες ευκαιρίες για οικονομικές η άλλες συμφωνίες. Πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα αυτή την βδομάδα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε μια συνεργασία επαγγελματική να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο στην επικοινωνία στα ταξίδια και στις σπουδές η σε σημαντικές επαφές και γνωριμίες. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 10/11 θα ευνοήσει τα οικονομικά σας κυρίως αυτά που έχετε να λάβετε μέσω τρίτων, παροχές, κληροδοτήματα η δάνεια και χρήματα συντρόφου ενώ μέχρι τις 12/11 θα έχετε και μια σημαντική επιτυχία στην δουλειά η σε μια οικονομική σας υπόθεση.