Αγαπητή αναγνώστρια, όλοι εκεί έξω υποστηρίζουν πως οι άντρες ανάβουν έτσι για πλάκα. Εν μέρη θα συμφωνήσω. Να ξέρετε όμως, πως αυτή η ευκολία με την οποία ερεθίζεται ένας άντρας, κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο σας. Διότι για να του μείνετε πραγματικά αξέχαστη, θα πρέπει να τον τρελάνετε. Να τον φτάσετε στα όριά του και να του ανοίξετε τις πόρτες της ηδονής που καμία δεν έκανε προηγουμένως.

Το δυσάρεστο είναι πως μιλάμε για ένα πραγματικά δύσκολο εγχείρημα. Το ευχάριστο, πως πρόκειται για κάτι εφικτό. Γίνεται, υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι αλλά θα πρέπει να τους ακολουθήσετε με προσοχή. Και τους καταγράφω, όχι επειδή γνωρίζω τα μυστικά του σεξ σε βάθος και μπορώ να παριστάνω τον γκουρού. Απλά επειδή είμαι άντρας και ...κάτι παραπάνω ξέρω/νιώθω!

Ένα extra tip από εμένα: Δώστε βάση στην πρώτη και τελευταία συμβουλή. Εκεί βρίσκεται ολόκληρο το νόημα.

1. Η θέλησή σου για σεξ - Αυτή και μόνο, όταν εκφραστεί με τον σωστό τρόπο (όσο πιο ευθύς τόσο καλύτερος) είναι υπέραρκετή για να μας τρελάνει μια γυναίκα.

2. Οι πιτζάμες - Κι όμως, μια πιτζάμα μπορεί να γίνει ένα εκατομμύριο πιο σέξυ από το πιο αποκαλυπτικό baby doll του κόσμου. Ποιος είπε ότι όσο λιγότερα ρούχα, τόσο το καλύτερο;

3. Οι χοντρές κάλτσες του χειμώνα - Δεν ξέρω γιατί, αλλά προσωπικά, μου αρέσουν πάρα πολύ. Κι επειδή συμφώνησαν μαζί μου αρκετοί φίλοι μου, αποφάσισα να τις συμπεριλάβω στη λίστα.

4. Τα γυαλιά οράσεως - All time classic. Δε χρειάζεται να εξηγήσω περισσότερα.

0255895001413583193

5. Μια ιδιαίτερη ελιά - Πολλοί είναι αυτοί που τρελαίνονται όταν βλέπουν μια διακριτική ελιά πάνω από το χείλος της κοπέλας. Ή στο μάγουλο. Αισθησιακό…

6. Το «σχολικό» ντύσιμο - Η αθωότητα που εκπέμπει ο ορισμός της μαθήτριας κάνει αντίθεση στο μυαλό μας και προκαλεί ένα σωρό ...αντιδράσεις!

7. Το «επαγγελματικό» ντύσιμο - Εδώ, τη διαφορά την κάνει η αυστηρότητα που εμπνέει το ντύσιμο της δουλειάς. Κάθε άντρας θα ήθελε να κάνει μια γυναίκα να ξεχάσει πού βρίσκεται και τι κάνει κι απλά να αφεθεί στα χέρια του.

8. Μία ...μπανάνα - Νομίζω πως είναι κλασσικό όπως και τα γυαλιά οράσεως. Προφανώς, συνδέεται υποσυνείδητα με το στοματικό σεξ και μας ερεθίζει. Όσο μπανάλ κι αν είναι πάντως, πετυχαίνει.

0271496001413583193

9. Το απαλό δέρμα - Κανείς δεν κατάφερε να αντισταθεί στο απαλό, γυναικείο δέρμα που με ένα άγγιγμά του σε κάνει να ξεχάσεις όλα σου τα προβλήματα.

10. Το άρωμα - Μη θεωρείται τους άντρες αναίσθητους. Πιστέψτε με, υπό κανονικές συνθήκες, λειτουργούν όλες μας οι αισθήσεις. Κι όλες, μπορούν να συνδυαστούν με τον σεξουαλικό τομέα.

11. Η αυτοπεποίθηση - Πώς θα με ανάψεις όταν εσύ η ίδια δεν πιστεύεις ότι μπορείς να το καταφέρεις. Καμιά φορά, η αύρα και η δυναμικότητα, μπορεί να επιβληθεί ακόμη κι όταν όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά χολαίνουν ανεπανόρθωτα.

Διάβασε τη συνέχεια στο neopolis.gr