Κάποτε το βράδυ Παρασκευής ήταν για εσένα μία ευκαιρία να ανακαλύψεις τα μυστικά της νυχτερινής ζωής της περιοχής σου και να μείνεις έξω από το σπίτι σου μέχρι να ξεπροβάλλουν οι πρώτες αχτίδες του ηλίου. Μόλις όμως εισήλθες στον κόσμο των ενηλίκων, η ενέργεια σου για τέτοιου είδους καταστάσεις μειώθηκε στο μισό. Πλέον το βράδυ της Παρασκευής δεν αποτελεί για εσένα την έναρξη του Σαββατοκύριακου. Αντιθέτως, είναι η στιγμή που παραδίνεσαι στην κούραση που σε συντρόφευε την εβδομάδα που μόλις πέρασε. Επομένως, το πιο πιθανό είναι να περάσεις ένα άνετο και χαλαρό βράδυ στο σπίτι σου!

Εάν λοιπόν κι εσύ προτιμάς να μένεις μέσα τα βράδια της Παρασκευής, τότε σίγουρα θα καταλάβεις τα παρακάτω:

1. Έχεις γίνει ειδικός/ή στο να σκαρφίζεσαι την τέλεια δικαιολογία κάθε φορά που δεν έχεις όρεξη να πας σ' εκείνο το τραπέζι ή σ' εκείνο το πάρτι που είσαι καλεσμένος/η και προτιμάς να περάσεις το βράδυ της Παρασκευής στον καναπέ σου αγκαλιά με ένα κουτί πίτσας - και τη σχέση σου, εάν έχεις.

2. Το γεγονός ότι μένεις μέσα δεν σημαίνει πως είσαι τεμπέλης/α ή μούχλας και πως δεν κάνεις κάτι ενδιαφέρον κι ευχάριστο.

paraskeui1

3. Ίσα ίσα που στο σπίτι σου περιτριγυρίζεσαι από σνακς και λιχουδιές που λατρεύεις να τρως κι αυτό είναι όντως κάτι ευχάριστο.

4. Ακόμα κι αν βαριέσαι να μαγειρέψεις, δεν έχεις παρά να δεις τι τραβάει η όρεξη σου - από σουβλάκια και πίτσα μέχρι σούσι και burgers - και με ένα τηλεφώνημα, το φαγητό να βρεθεί έξω από την πόρτα σου. Τόσο απλά.

paraskeui2

5. Μπορείς να οργανώσεις ένα πάρτι με μοναδικό καλεσμένο τον εαυτό σου. Ανοίγεις το Spotify ή το Youtube και βάζεις την αγαπημένη σου μουσική να παίζει. Και κάπως έτσι, δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι κάθε λίγο και λιγάκι γιατί ο dj κάνει τόσο άθλιες αλλαγές ή διαλέγει χάλια τραγούδια.

6. Επιπλέον, γιατί να βγεις έξω και να πληρώσεις 8€ για ένα ποτό (που δεν ξέρεις και τι ακριβώς έχει μέσα) όταν μπορείς να πάρεις ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ μπουκάλι κρασί από το σούπερμαρκετ και να το απολαύσεις μόνος/η σου ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική.

Η συνέχεια του άρθρου εδώ!

Πηγή: neopolis.gr