Αν υπάρχει ένα πράγμα το οποίο μέχρι σήμερα ανήκε σε εσάς τις γυναίκες είναι η υποκριτική σας δεινότητα στον οργασμό. Έχετε όμως υπ΄όψιν σας ότι δεν είστε οι μόνες που μπορείτε να υποκρίνεστε πράγματα μέσα σε μια σχέση.

Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του έχει υποκριθεί πράγματα που δεν είναι, έχει περιγράψει καταστάσεις στις οποίες συμμετείχε που δεν έγιναν ποτέ και γενικώς από την αρχή, από το πρώτο φλερτ μέχρι να μπει η ταμπέλα και όσο συνεχίζεται η σχέση βρίσκεται πολλές φορές σε θέση που τον αναγκάζει να υποκριθεί.

 

1.Προσποιούμαστε ότι είμαστε πολυάσχολοι. Είτε για να σας δείξουμε ότι έχουμε μια γεμάτη ζωή, είτε για να αποφύγουμε τις γνωστές «πού πάει η σχέση μας» συζητήσεις ή εν γένει οποιαδήποτε πρόταση σας περιλαμβάνει φαγητό με συγγενείς, έξοδο με τις φίλες σας, έξοδο μαζί σας τη μέρα που έχει Τσάμπιονς Λιγκ.

2. Σας ακούμε πάντα#not. Μπορεί να μοιάζει με το παραπάνω, αλλά είναι μια διαφορετική και αυτόνομη οντότητα. Δεν είναι ότι προεξοφλούμε πως όσα θα μας πείτε είναι αδιάφορα, ούτε ότι είμαστε αφοριστικοί, αλλά για τελευταία φορά: ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ Η ΦΙΛΗ ΣΑΣ. Επίσης, δεν μας αφορά που δεν το είχε σε λεοπάρ, αλλά σε ζεβρέ. Όχι, ντάξει. Άμα ήταν ζεβρέ θα μας ενδιέφερε. Να το πετάξετε.

3. Υποκρινόμαστε ότι περνάμε καλά με τους γονείς σας. Δεν είναι ότι είμαστε κακοί κι αλήτες. Απλώς είναι η φύση των πραγμάτων να διακρίνουμε πίσω από το χαμόγελο του πατέρα σας το «Άντε φύγε από δω κι άσε ήσυχη την κόρη μου». No hard feelings. Ούτε και σε σας θα άρεσε το δείπνο με τους γονείς μας.

4. Δεν γνωρίζουμε όλες τις διαδρομές. Αλλά προκειμένου να μας λέτε οδηγίες για το που να πάμε και ότι έπρεπε να στρίψουμε από δεξιά, ναι σε άκουσα, αλλά από αριστερά είναι καλύτερα για να μην αργήσουμε. Όχι, το GPS δεν γλυτώνει αυτή την περίσταση που προκαλούσε τσακωμό παλαιότερα, γιατί και η φωνή αυτής που μας λέει τον δρόμο είναι εκνευριστική. Ποια είσαι εσύ μανδάμ που θα μου πεις εμένα ποιο δρόμο να πάρω; Εγώ έχω φάει τους δρόμους με το κουτάλι.

5. Ξέρουμε από μαστορέματα. Ναι. Εννοείται. Ξέρουμε το τηλέφωνο του υδραυλικού και του ηλεκτρολόγου που θα φωνάξουμε.

6. Συμπόνια σε απλά, καθημερινά πράγματα. «Τι εννοείς αγάπη μου ότι δεν υπήρχαν τα παπούτσια που ήθελες;», «Όχι μωρό μου, δεν έχεις παχύνει. Μια χαρά είσαι», όταν μας ρωτάτε αν χρειάζεστε δίαιτα είναι μερικά δείγματα.

7. Μας αρέσει να κοιμάστε στην αγκαλιά μας, αλλά θα πιαστείτε. Γι΄αυτό στη μεριά σας και στη μεριά μας.

8. «Εμένα που με βλέπεις έχω πάει με αρκετές γυναίκες». Όπου ακούτε αρκετές πάντα να αφαιρείτε 4-5.