Τι νόμιζες; Ότι μόνο το ζώδιό σου αποκαλύπτει πράγματα για τον χαρακτήρα σου; Κάνεις λάθος, μέγα λάθος! Μέχρι και η αποτρίχωση στο μπικίνι σου έχει σημασία!

Δες εδώ 3 τρόπους για να κάνεις το ξυραφάκι σου να διαρκέσει περισσότερο.

Brazilian


Αποφάσισες να ξυρίσεις όλο το μπικίνι σου εκεί κάτω; Κάτι σημαίνει! Με το να αποφασίζεις να κάνεις brazilian εκεί κάτω, σημαίνει ότι είσαι και παραδοσιακή αλλά και το ότι υιοθετείς νέα trends! Αυτό το λουκ εκεί κάτω, συνήθως σημαίνει ότι συνδυάζεις και τα δύο.

Δες εδώ πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον κόλπο σου.

Φυσικό


Όταν λέμε φυσικό, εννοούμε… θάμνος! Οι κοπέλες που αποφασίζουν πια να κάνουν μια τέτοια επιλογή στο μπικίνι τους, δηλώνουν ότι είναι εναλλακτικές, άγριες, ανεξάρτητες και θέλουν να ξεχωρίζουν! Κι επειδή θέλουν να ξεχωρίζουν, το πιο πιθανό είναι να είναι διαφορετικές και στο μαλλί, τα ρούχα και το μακιγιάζ τους.

Landing Strip (ή αλλιώς μια μικρή λωρίδα)


Εσύ που επιλέγεις μια μικρή λωριδίτσα στη μέση του μπικίνι σου, δεν θέλεις να πηγαίνεις με την πεπατημένη, να είσαι δηλαδή μια παραδοσιακή κοπέλα, αλλά από την άλλη, δεν θέλεις να είσαι και άγρια όπως με το φυσικό στυλ. Επιλέγεις μια μέση οδό, διπλωματική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είσαι και δειλή!

Δες εδώ 7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την αποτρίχωση στο μπικίνι.

Με στρας


Καλά ρε θηρίο, που το ανακάλυψες; Τώρα γίνεται trend σε Αμερική και Ευρώπη, κι εσύ ήδη το έχεις υιοθετήσει!!! Είσαι πολύ μπροστά, πολύ πρωτοπόρος και σίγουρα για να αποφασίζεις να κάνεις κάτι τέτοιο στο μπικίνι σου, τότε σου αρέσουν τρελιάρικες επιλογές σε όλα! Τουλάχιστον στο να τα δοκιμάζεις, όχι απαραίτητα να τα υιοθετείς!

5 περίεργα πράγματα ομορφιάς που κάνουν οι γυναίκες... εκεί κάτω. Δες τα εδώ και θα πάθεις σοκ!