Κάθε γυναίκα έχει τα δικά της όρια και τις δικές της προτιμήσεις στην περιοχή του μπικίνι. Δες εδώ επτά πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την αποτρίχωση μπικίνι. Τώρα που έφτασε η εποχή για να το περιποιηθείς ακόμα πιο πολύ, σκέφτεσαι «να κάνω αυτό;» «να κάνω το άλλο;» και λίγο πελαγώνεις. Ό,τι και να κάνεις, σίγουρα τόσο περίεργο σαν τα παρακάτω δεν νομίζω να είναι!

(Και να είναι πάντως, που σημαίνει ότι το θέλεις, κάντο, αρκεί να τηρείς τους κανόνες υγιεινής και να είσαι σίγουρη πριν το κάνεις!):


1. Piercing


Δεν μου αρέσει καθόλουυυ αλλά περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα, ή για να είμαστε ακριβείς, σκουλαρίκι στην κλειτορίδα ή και πάνω από αυτή! Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ένα σκουλαρίκι στα γεννητικά όργανα είναι σέξυ και μπορεί να αυξήσει και την ερωτική ευαισθησία της περιοχής. Δες εδώ εννιά περίεργες αιτίες που μπορούν να σου στερήσουν τον οργασμό.

Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με την κλειτορίδα.Κάποιοι επιστήμονες τονίζουν πως είναι πολύ πιθανόν να βλάψει τη ροή του αίματος και να προκαλέσει πρόβλημα ακόμα και στη σεξουαλική λειτουργία.

2. Άρωμα


Πρόσφατα ενημερώθηκα πως υπάρχει και άρωμα.... για την περιοχή του μπικίνι. Είτε μυρίζεις περίεργα... εκεί κάτω ή απλά θέλεις να είσαι ... ευωδιαστή, υπάρχουν προϊόντα στην αγορά που μπορεί να σε βοηθήσουν. Πρόσεξε όμως να μην σου κάνουν αλλεργία και ερεθισμούς!

3. Βαφή


Ναι υπάρχουν ειδικά προϊόντα βαφής που μπορείς από καστανές τρίχες να τις κάνεις ξανθές, ροζ ή πουά. Το θέαμα μπορεί να σε βολεύει, αλλά σκέψου και λίγο πως είναι αστείο να είσαι μελαχρινή στο κεφάλι και ο άλλος να δει ένα ξανθό μπικίνι. Πάντως, για να είσαι ασφαλής μην τοποθετήσεις βαφή στις τρίχες που βρίσκονται κοντά στον κόλπο. Επίσης, μην χρησιμοποιήσεις προϊόντα που περιέχουν υπεροξείδιο ή αμμωνία αλλά προϊόντα με βάση το νερό, όπως η χέννα και το χαμομήλι.

4. Αιδιοπλαστική


Δεν σου αρέσει το άνθος σου και θέλεις να γίνει πιο όμορφο; Μπορείς, με αιδιοπλαστική! Τραγικό! Υποψήφιες για την επέμβαση αυτή είναι όσες ενοχλούνται είτε οπτικά είτε λειτουργικά από το μεγάλο μέγεθος των εσωτερικών χειλιών ή από κάποια ασυμμετρία που τυχόν υπάρχει σε αυτό το σημείο ή ακόμα από τον υπερχρωματισμό των χειλιών ειδικά σε μελαχρινού τύπου δέρματος γυναίκες. Η επέμβαση γίνεται με τοπική νάρκωση σε συνδυασμό με μέθη, μπορεί όμως να γίνει με γενική ή και επισκληρίδια αναισθησία. Πρέπει να γίνει σε οργανωμένο και ειδικά εξοπλισμένο κέντρο ή σε κατάλληλα εξοπλισμένη κλινική. 

5. Ανάπλαση παρθενικού υμένα


Δεν είσαι πια παρθένα αλλά θέλεις να ξαναείσαι; Μπορείς, με παρθενορραφή! Επίσης, τραγικό. Καταρχάς, δες εδώ τι δεν χάνεις, όταν χάνεις την παρθενιά σου. Η γυναίκα μπορεί να απευθυνθεί σε έναν εξειδικευμένο χειρουργό ο οποίος θα προχωρήσει στην ανάπλαση του παρθενικού υμένα και στην ανάκτηση της ακεραιότητας του. Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και δεν εμπεριέχει παρενέργειες ή ανεπιθύμητα αποτελέσματα, ολοκληρώνεται δε σε διάστημα μικρότερο της μίας ώρας. Η ανάπλαση του παρθενικού υμένα ή αλλιώς η γνωστή σε όλους παρθενορραφή, είναι μια επέμβαση κατά την οποία επιτυγχάνεται επανασύγκλιση των ιστών του παρθενικού υμένα, με απορροφήσιμα ράμματα, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής να διαρρηγνύονται οι ιστοί και να προκαλείται μία μικρή αιμορραγία. Κρίνεται σκόπιμο να αναφερθεί σε αυτό το σημείο ότι η παρθενορραφή λαμβάνει χώρα με τη χρήση ιατρικού laser, και κατά την ολοκλήρωση της επέμβασης δεν υπάρχει κανενός ειδός σημάδι ή ουλή ορατά, με το αποτέλεσμα να δείχνει ότι "δεν έγινε ποτέ" ρήξη του παρθενικού υμένα. Η τεχνική που χρησιμοποιείται είναι αυτή της σύγκλισης του υπολείμματος του παρθενικού υμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επηρεάζει τη διέλευση του αίματος κατά διάρκεια της περιόδου.