Τα sneakers μου παίζει να είναι τα πιο άνετα παπούτσια που έχω στην ντουλάπα μου - φαντάζομαι το ίδιο κι εσύ. Μ' αυτά μπορώ να περπατήσω για ώρες, να τρέξω, να πάω για γυμναστική, αλλά και να τα ταιριάξω με κάθε ντύσιμο, είτε casual είτε και ελάχιστα πιο girly/formal. Το θέμα είναι ένα και βασικό: πώς τα διατηρείς καθαρά; Η' καλύτερα, πώς τα καθαρίζεις εύκολα και γρήγορα; Γι' αυτό είμαι εδώ, για να σε κάνω να δεις τη γόμα σου με άλλο μάτι και τα παπούτσια σου πιο καθαρά από ποτέ!

Είπαμε ταιριάζουν με αρκετά ντυσίματα, αλλά όσο δεν τα καθαρίζεις, να ξέρεις δε θα ταιριάζουν με τίποτα.

Για την επιχείρηση '' όχι ξανά λερωμένα sneakers'' χρειαζόμαστε δυο πράγματα:

Μια γόμα - ναι αυτή που είχες στο σχολείο και ένα ρολό χαρτί κουζίνας.

Tί πρέπει να κάνεις;

Να βρέξεις ελαφρώς τη γόμα και έπειτα να προσπαθήσεις να σβήσεις όλες τις βρωμιές από το παπούτσι σου - σαν να ήταν ένα λάθος από μολύβι στο χαρτί σου, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Στη συνέχεια, σκούπισε τα sneakers σου με το χαρτί κουζίνας και θα δεις ότι επέστρεψαν τελικά στις παλιές (καθαρές) τους δόξες.

Ένας τέτοιος τρόπος καθαρισμού δε βλάπτει το παπούτσι σου, εκτός κι αν είναι φτιαγμένο από υλικό (π.χ. κάποιο τμήμα με ύφασμα) που δε σε παίρνει να το καθαρίσεις έτσι. Εσύ θα το κρίνεις αυτό, αν και παραδοσιακά τα sneakers μπορούν να γίνουν πιο καθαρά με μια γόμα, σαν να μη φορέθηκαν ποτέ!

Ρίξε μια ματιά εδώ αφού τα καθαρίσεις, για το πώς θα τα συνδυάσεις!