To μικρό μαύρο φόρεμα, ή αλλιώς little black dress, όπως λέγαμε και στο χωριό μας, δεν έχει εποχή, ούτε ώρα. Φοριέται χειμώνα, καλοκαίρι, πρωί βράδυ και μάλιστα με πολλούς και διαφορετικους τρόπους. Σου έχουμε 7 για να πειστείς!

Με blazer

Για ένα πιο σοβαρό ύφος. Τώρα που είναι και άνοιξη, μπορείς να ξεφύγεις από το καλσικό μαύρο και να διαλέξεις κάποιο floral ή με κάποιο ζωηρό χρώμα.

Με χρωματιστά παπούτσια

O πιο εύκολος τρόπος να βάλεις λίγο χρωματάκι χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο!

Με κοσμήματα

Θα δώουν λάμψη ακόμα και στο πιο απλό φόρεμα. Φόρεσε κάτι funky ή πολύχρωμο για τις βόλτες σου, ή κάτι σε χρυσό ή ασημένο για πιο επίσημες περιστάσεις!

Με κολάν

Ένα οπάκ καλσόν ή κολάν είναι ωραία επιλογή για τις μέρες που κάνει λίγο κρυουλάκι, θέλεις όμως ντε και καλά να φορέσεις το μαύρο σου φορεματάκι. Άσε που το total black "κόβει".

Με ζώνη

Εκτός απ' το ότι είναι μια ωραία λεπτομέρεια, τονίζει με τέλειο τρόπο και τη μέση σου, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο λεπτή!

Με φουλάρι

Δίνει μια πινελιά χρώματος και σε κρατάει και ζεστή. Ένα χρωματιστό φουλάρι έχει τόσες χρήσεις που είναι κρίμα να μη το συνδυάσεις με το μαύρο φορεματάκι σου. Αν δε θέλεις να το φορέσεις, μπορείς να το δέσεις στην τσάντα σου.

Με τζιν

Θα του δώσεις τέλειο, casual χαρακτήρα και θα φτιάξεις ένα σύνολο ιδανικό για καφέ, ποτό, βόλτα, ραντεβού κτλ.