Προφανώς το συγκεκριμένο trend ήταν η μεγάλη επιτυχία της τελευταίας σεζόν, αφού τα timelines όλων των social media δε παύουν να γεμίζουν με εικόνες από stylish κορίτσια που τολμούν να συνδυάζουν τις πιο ρομαντικές τους φούστες και φορέματα με τα αγαπημένα τους sneakers. Απρόσμενο; Ίσως. Τρελό; Όχι και τόσο, αν σκεφτούμε τους αμέτρητους συνδυασμούς αλλά και την άνεση που προσφέρουν. Πάμε να πάρουμε ιδέες!

1. Εργασία και χαρά (και κυρίως, άνεση!)

Αθλητικά παπούτσια στο γραφείο; Γίνεται, αν τα συνδυάσεις έξυπνα! Δοκίμασε μια midi φούστα και ένα oversized πουλόβερ. Done and done.

2. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά
Είτε πρόκειται για ένα ζευγάρι σε έντονο neon χρώμα είτε για ένα περίεργο pattern, τα αθλητικά σου μπορούν να δώσουν άλλη πνοή ακόμα και σοτ πιο βαρετό μονόχρωμο outfit.

3. Αθλητικά βήματα με υπογραφή

Ok, αν μας έκαναν δώρο τα sneakers του γαλλικού οίκου, θα τα φορούσαμε όχι μόνο με φούστα, αλλά και με μαγιό/μπουρνούζι/πιτζάμες κτλ,you get the point.

4. Το κορίτσι για όλες τις δουλειές

Το ότι πρέπει να τρέχεις από ‘δω κι από ‘κει για να ψωνίσεις/πληρώσεις λογαριασμούς, δε σημαίνει ότι πρέπει να φοράς και ό,τι να ναι. Ούτε βέβαια να κυκλοφορείς σαν την τρελή με τα δωδεκάποντα μέρα μεσημέρι. Τη λύση στη δίνουν τα αγαπημένα σου κλασικά sneakers, τα οποία με μια απλή ριγέ φούστα και ένα δερμάτινο jacket μπορούν να σε πάνε κυριολεκτικά παντού.

5. Kι αν είναι ροκ, μην τα φοβάσαι

Τα studs δεν είναι μόνο για jackets και τσάντες αλλά ταιριάζουν κάλλιστα και στα αθλητικά σου παπούτσια. Άσε που μπορείς να τα διακοσμήσεις και μόνη σου, γλιτώνοντας χρήματα, κερδίζοντας όμως σε πόντους στυλ.

6. Εκδηλώσεις με dress code; Κανένα πρόβλημα!

Μπορεί παλιότερα η εικόνα της Kristen Stewart με sneakers στο κόκκινο χαλί να μας ξίνιζε λίγο, μάλλον όμως αρχίζουμε να αναθεωρούμε. Σκέψου μόνο το πόσο πιο ξεκούραστη θα νιώθεις στο after party όταν όλες γύρω σου θα παραπατούν απ’ τον πόνο. Enough said.