Πόσο ωραίο θα ήταν να βρεθεί κάποιος που να σ' ερωτευτεί τόσο πολύ ώστε να χτυπήσει πάνω του το όνομα σου. Ακόμη πιο ωραίο θα ήταν, αυτό που έχετε να κρατήσει για πάντα, ώστε να μη χτυπάει και το κεφάλι του στον τοίχο αργότερα. Ποιος είπε ότι οι celebrities δεν κάνουν τραγικά λάθη στην εμφάνιση τους; Ένα πράγμα σκέψου μόνο, αν δεν είχαν και μάνατζερς να τους λένε τι να κάνουν και τι όχι, τι να φορέσουν και τι όχι, πόσο πιο χάλια θα ήταν; Sorry Angelina, δεν έχω τίποτα προσωπικό.

Ορίστε 8 απαίσια tattoo που πρέπει να δεις για να μην κάνεις κι εσύ τα ίδια λάθη!

1. Πρώτος και καλύτερος, ο Johnny Depp. Με χαραγμένο το όνομα της πρώην σου στο μπράτσο σου, άντε να δεις προκοπή! Τα καλά νέα είναι ότι ευτυχώς κατάφερε να μετατρέψει το ''Winona Forever'' σε '' Wino Forever''. Μα τι σκεφτόσουν ρε Johnny; Τουλάχιστον, ένα laser έκανε πολύ μικρότερο το κακό και διόρθωσε το κεραυνοβολημένο tattoo.

2. Miranda Lambert. Τουλάχιστον αυτή το ''χτύπησε'' για τον σύζυγο της και όχι για κάποιον τυχαίο γκόμενο. Λάθος πρώτο: επέλεξε ένα τατού με δυο όπλα τα οποία έχουν φτερά - καλέ τι ρομαντικό! Λάθος δεύτερο: χώρισαν και έμεινε με προίκα το τατού. Βιάστηκες πολύ, Miranda!

3. Hayden Panettiere - Klitschko. Τι ήθελε να πετύχει αυτό το κορίτσι; Να γράψει στα ιταλικά τη φράση '' ζήσε χωρίς ενδοιασμούς'' τελικά όμως, μιας κι όπως φάνηκε δεν ξέρει ιταλικά, έγραψε λάθος τη λέξη ''ενδοιασμούς''. Ελπίζω να μην πέσει σε κανέναν ιταλόφωνο μόνο, όσο για εμάς, λέμε να το κρατήσουμε μυστικό!

4. Angelina Jolie. Από το πρωί μέχρι το βράδυ αναρωτιέμαι τι ακριβώς σκέφτεται αυτός ο έρημος ο Brad, κάθε φορά που βλέπει το όνομα ενός άλλου γκόμενου στο μπράτσο της γυναίκας του.

5. Christina Aguilera. Αυτή η καημένη ήθελε να "χτυπήσει" τα αρχικά του πρώην άντρα της, Jordan Bratman, στο χέρι της αλλά στα εβραϊκά - φαντάζομαι όταν ακόμη ήταν μαζί του. Τελικώς, μετά από μια μικρή παρανόηση, το μόνο που κατάφερε ήταν να έχει τον αριθμό 12 στο χέρι της.

6. Nicole Richie. Το δικό της τατουάζ μπερδεύει λίγο, καθώς γράφει ''Παρθένα'' (like a virgin, touch for the veeeery first time, like a vergiiin) αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς δικαιολογούνται τα δυο της παιδιά μ' αυτό το σκεπτικό. Τι κρύβεις, Nicole;

7. Amber Rose. Μετά το διαζύγιο της με τον Wiz Khalifa, ξέμεινε με το παιδί τους, μισά από τα χρήματα του ράπερ και τη φάτσα σου χτυπημένη πάνω της. Τι καλά!

8. David Beckham. Εσένα γλυκούλη σ' άφησα για το τέλος! Με τόσο τατουάζ που έχεις πάνω σου, αλήθεια σ' ευχαριστώ που μας άφησες και λίγο χώρο να χαζεύουμε τους κοιλιακούς σου. Να' σαι καλά!